JALKAKUORINTA OHJE KOTONA! KATSO 3 AINESTA!

JALKAKUORINTA OHJE – KOTONA JALAT SILEIKSI!

Aivan ihanaa kesäiltaa jengi ja terkkuja skutsista! Vietetään mökillä laatuaikaa kihlatun ja poikien kanssa! KYLLÄ KELPAA! Vaikka duunia täältä käsin teenkin, on meno landella vaan oikeasti niin paljon freesimpää. Sielu lepää saakeli!

Mutta mitä halusin tulla teille tänään jakamaan, on maailman helpoimman ja oikeasti toimivan DIY jalkakuorinnan! Älyhelppo! Täällä reissussa kun ei ole mukana kaiken maailman tuubia ja purnukkaa, tulee luonnon antimet ja kaapin sisällöt tarpeen. Mitä kaikkea niistä voikaan tehdä ja päästä kauneudenhoidossa todella helpolla ja edullisesti!


Täällä kun on viilettänyt luonnossa menemään paljain jaloin, voitte kuvitella mitä gutaa se tekee jalkapohjille – ne ovat suorastaan mustat ja kovettuneet hahaa! Hätä ei onneksi ole tämän näköinen, sillä näppäränä tyttönä duunasin törkyhyvät jalkojenkuorinta-aineet vain kolmesta eri aineksesta! Tää jalkakuorinta ohje toimii ja säästää pitkän pennin! Rakastan löytää edullisia ja toimivia juttuja kauneudenhoitoon ja tää homma on just sitä! Jaloista tulee silkkisen pehmeät, tasaiset ja samalla kosteutetut! Mitä muuta voi toivoa!

JALKAKUORINTA KOTONA – OHJE!

Merisuola – kuorii
Kookosöljy – kosteuttaa
Sitruunamehu – raikastaa

jalkakuorinta kotona ohje
Jumatsuikka! Sekoita ainekset keskenään ja voila sulla on todella hyvät jalkojenkuorinta-aineet kasassa! Ainesten määrän heitin ihan päästä, eli katso seoksen koostumuksesta mitä kannattaa lisätä. Koostumuksen tulisi olla suht kiinteää niin, ettei mitään nesteitä jää liikaa lillumaan purkin pohjalle. Huomattavasti eniten tulee merisuolaa, käytin karheaa! Sitten laita sekaan sulanutta kookosöljyä. Te tiedätte mitkä helteet nyt on menossa, joten mun ei tarvinnut muuta tehdä, kuin viedä kookosöljy ulos, niin se oli heti juoksevaa. Lopuksi puristin sekaan vielä tujauksen sitruunamehua.

jalkakuorinta-ohje
Oiii! Siis tää setti näytti niin herkulliselta, että mun oli pakko maistaa sitä! Ei – se ei maistunut hyvältä hah! Mutta olihan se testattava!

Sekoitin ainekset erillisessä astiassa ja lusikoin lasipurkkiin. Siitä tuli ihan ylisöpö! Ihan täydellinen! Kuka kaipaa kalliita jalkojen kuorintoja, kun oman kaapin aineksista voi saada tällaisen! Kantsii katsoa myös mun DIY KASVONAAMIOT TÄSTÄ!😍

DIY-jalkakuorinta kotona
Siinä järven rannassa sitten pyörittelen seosta jalkoihini ja voi että, mikä ero sekä tunne oli entiseen. Jalat olivat ihanan pehmeät ja kosteutetut! Miksi en ole tehny tätä jo aikaisemmin kysynpähän vaan?

No mutta siitä toimivaa ohjetta teille jakoon! Suosittelen testaamaan! Edullinen ja toimiva jalkakuorinta ohje kotona! Aivan täydellistä!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: AAMUPALA IDEOITA – JOTAIN MUUTA KUIN PUUROA!

Helppo-aamupala-ideoita

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *