JALAT KUNNOLLA KUORIUTUMAAN! WOU MIKÄ NAAMIO!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty


Uh uh uuuuh! Tätä oli ihan supermielenkiintoista testata! Oon tehnyt täällä sellaista pientä 10 päivän ihmiskoetta ja nyt laitetaan kokemukset kuvineen jakoon.

Hoidan ja kuorin jalkojani ihan säännöllisesti suihkussa käydessäni. En joka kerta, mutta pari kertaa viikossa ainakin. Käytän sellaista kuorintakiveä ja hinkkaan kuollutta ihoa sillä pois. En ole kuitenkaan koskaan käynyt missään oikeassa jalkahoidossa tai tehnyt mitään kunnon jalkahoitoa kotona, millä ehkä kuitenkin saisi vähän parempia tuloksia aikaan. Vaikka säännöllisesti noita jalkapohjia kuorinkin, ei ne silti kovin huolletuilta ja sileiltä näytä. Talvella sinällään ihan sama, mutta kesällä kun vetää lipokkaissa ja jalat ovat muutenkin päivittäin esillä, olis kiva, kun ne näyttäis oikein sellaisilta pehmoisilta kantapäitä myöten.

No nyt sain testiin Foot Maskin, jollaista en ole koskaan aikaisemmin nähnyt saatika kokeillut! Tässä jalkahoito tapahtuu nimittäin naamiosukilla. Ihan superkätsyä ja voi vitsit niin mielenkiintoista! Kuollut iho alkaa nimittäin muutamien päivien jälkeen hoidosta kuoriutumaan ja poistamaan kantapäiden kovettumia sekä halkeamia. Oiiii se oli aika jännän näköistä! Tuutte kohta näkemään. Otin kuvia nimittäin joka vaiheesta.


Ensin otetaan 10 minuutin jalkakylpy, jotta iho pehmenee. Tää oli itseasiassa myös aika rentouttavaa.


Tämän jälkeen sujautetaan naamiosukat jalkaan ja annetaan vaikuttaa kaksi tuntia. Pakkauksessa tulee siis kaksi sukkaa, jotka ovat tuolla tavoin kiinni toisissaan. Leikkasin saksilla sukkien päät auki ja työnsin jalat sisään. Ne olivat sisältä kosteat ja geelimäisen tuntuiset. Näiden naamiosukkien päälle laitoin vielä sitten normaalit sukat, koska se auttaa naamiota levittymään paremmin ongelma-aluille.

Naamion vaikuttaessa mietin, että ei hitsi, kuoriutuukohan mun jalkapöydätkin nyt jotenkin ja en pysty pitämään jalkojani esillä sitten ollenkaan, mutta äkkiä selvisi, että hoito tepsii nimenomaan kuolleeseen ihoon. Ja sehän passaa mulle. Ajattelin, että jos mulla on kuollutta ihoa jalkapöydissä niin parempi vaan jos sekin lähtee hoidon mukana pois. 

Pari tuntia meni aika hujakasti enkä oikeastaan miettinyt niitä sen kummemmin, kun touhusin samalla kotona. Tämän jälkeen menin ottamaan sukat pois sekä huuhtomaan jalat lämpimällä vedellä suihkuun. Tässä vaiheessa jalat tuntuivat suht normaaleilta, mutta näyttivät kuin olisin ottanut pitkän kylvyn.


Kahden päivän päästä aloin pähkäilemään, että mitäs jos mun jalat ei kuoriudukaan, mitäs jos olenkin joku poikkeus, kun muutenkin kuorin jalkapohjiani niin usein. Ihon on siis tarkoitus alkaa kuoriutumaan 3-7 päivän kuluessa. No seuraavana päivänä oltiin mökillä ja kurkkasin kantapäitäni – oh jea ne kuorituivat ihan kunnolla! Kuollutta iho vaan lerpatti kantapohjissa ja olin ihan fiiliksissä.

3 päivän jälkeen

Parempaa oli kuitenkin vielä luvassa, sillä kuudennen päivän kohdalla otin taas kuvat. Katsokaa! Noin selkeästi näkee missä menee kuolleen ja pehmeän ihon raja. Noin se lopulta kuoriutuu kokonaan pois 7-10 päivässä ja sitten hoito on valmis. Oi kuinka ihanan puhdas ja pehmeä iho sieltä paljastuukaan!

6 päivän jälkeen


Tässä alla vielä lopputulos kymmenennen päivän kohdalla räpsäistynä. Kyllä kelpaa! Itse hoitoprosessi oli jotenkin tosi koukuttava ja oli kiva nähdä näin selkeitä sekä konkreettisia tuloksia. Mun iho kantapäissä ja oikeastaan koko jalkapohjassa on huomattavasti pehmeämpi ja nätimpi kuin ennen. Vaikka kuorintakiveä olenkin aiemmin käyttänyt, niin tämä oli ihan huimasti tehokkaampi ja oikein irrotti kaikki kuivuneet ja kovat kohdat. Suosittelen testaamaan itse! Tää oli erittäin tehokkaiden vaikutusten lisäksi tosi hauska hoito!

Jos haluat testata, niin koodilla idafoot saat -30% alennusta tilauksestasi! Syötä se tai klikkaa suoraan TÄSTÄ, jolloin koodi aktivoituu sulle automaattisesti. Alekoodi on voimassa 25.7. asti. Ei kun kantapäät kuoriutumaan oh yes!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *