JAIKS ISOJA MUUTOKSIA! MITEN BLOGIN KÄY?

Kaupallinen yhteistyö: Terve.fi

Woohooo! Mikä meno! Oon tiennyt tästä jo jonkin aikaa ja oon ollut siitä enemmän kuin innoissani! Oon aina muutoksen kannalla ja eteenpäin on mentävä, jotta uusia hienoja juttuja voi tapahtua. Blogini tulee siis muuttamaan ja saamaan uuden kodin! Oonkin pitkään jo kaivannut jotakin uutta säpinää ja tämä tuleva blogin muutto tulee olemaan yksi näistä uusista upeista asioista tähän vuoteen.  Kuinka freesiltä se tuntuukaan!

Minne blogi sitten menee? Terve.fi-sivustolle! Aivan mahtava juttu ja hienoa päästä kirjoittamaan Suomen suurimmalle terveyden ja hyvinvoinnin saitille sekä tuoda sinne tätä meidän tuttua pirtsakkaa meininkiä! Uudella alustalla pääsen vaikuttamaan vielä astetta itsenäisemmin ja se tuntuu hyvälle oh yes! Oon tietysti käynyt etukäteen kurkkimassa siellä blogeja ja ulkoasu näyttää jo nyt supersiistiltä. Sivusto tuleekin yhdistämään monta upeaa blogia samaan paikkaan.

Mitä tämä sitten tarkoittaa teille? Käytännössä sama meno jatkuu niin kuin ennenkin ja meikäläinen sen kun rustaa postauksia teille ahmittavaksi. Blogin url tulee muuttumaan (idajemina.fitfashion.fi vaihtuu), mutta sillä nyt ei ole teille sen suurempaa merkitystä. Muuttopäivä on 1.11. ja huikkaisen siitä ihan varmasti sitten jossain päin sosiaalista mediaa! Lisää snäpissä ja IG:ssä @idajemina. Vajaa yksi kuukausi vielä ja sitten päästään uudelle alustalle wooop!

Terve.fi- sivustolle oon toki eksynyt aiemmin jo useasti, kun olen hakenut tietoa milloin mistäkin terveyteen liittyvästä asiasta. Mitä todennäköisimmin säkin olet piipahtanut siellä, nimittäin sieltä löytyy lähes joka hyvinvointipulmaan vastaus. Nyt aiheesta on myös ilmestynyt upouusi lehti ja se kantaa tuota samaa nimeä. Bongasin ensimmäisen painoksen viime kauppareissulla lehtihyllyköstä ja koska tiesin jo tulevasta blogin muutosta, se pisti heti silmään!

Jokaisen numeron ideana on käsitellä aina yhtä aihetta kunnolla kerrallaan. Nyt ensimmäisenä aiheena on silmät, mikä henkilökohtaisesti liippaa lähelle just niitä omia ongelmia, joita oon hoitanut täällä lääkärikeissejä myöten. Mulla on erittäin kuivat silmät ja ongelma paheni entisestään aikoinaan aknehoitoon määrätyn roaccutan- kuurin myötä. Ai jumatsuikka! Siis ne silmät olivat kuin täynnä hiekan jyviä! Se meni lopulta ihan siihen asti, että tunsin myös jotkut möykyt silmissäni, kun käänsin katsetta tarpeeksi sivulle. En muista miksi lääkäri niitä kutsui, mutta kuivuus oli niiden paisumiseen syynä. Kiva juttu hei!

Tää numero olikin mielenkiintoista luettavaa, sillä vaikka tuosta lääkekuurista on jo aikaa, on silmien kuivuus sellainen ikuisuusongelma ollut aina. Se on joka päivä läsnä. Sainkin pian lehdestä selville, että ongelma on itse asiassa hyvin yleinen Suomessa ja koko ajan yleistynyt! Kenties sullakin on kuivat silmät, mutta olet jo tottunut ja turtunut oireisiin. Kuivuutta käsittelevän artikkelin parasta antia olivatkin tällaiselle hyvin ratkaisukeskeiselle ihmiselle just ne konkreettiset neuvot mitä ongelmalle voi tehdä. Niitä haluan just kuulla! Silmiin voi nimittäin iskeä muutakin kuin sitä tippaa, mitä itse olen täällä just tehnyt. Tosin sitäkin aivan liian laiskasti. Tyrniöljykapselit lähteekin sitten seuraavaksi testiin, samoin kuin silmien taukojumpat ruudun tuijottamisesta.

Mielenkiintoista olikin päätetyötä tekevänä kuulla vaikuttaako sininen valo kuivuuteen ja pilaako se kännykkä ne silmät, kun näistä asioista niin paljon varoitellaan. Huojentavaa kyllä, sinisen valon vaaroja ollaan liioiteltu ja uuden tutkimustiedon valossa ei olla kuitenkaan saatu näyttöä sen vaikutuksesta silmien terveyteen. Mutta! Vaaratonta se ei silti ole. Kannattaa kurkata lisää lehdestä, jos aihe liippaa läheltä.

Joka tapauksessa oli kiva saada apuja just näihin mieltä askarruttaviin juttuihin ja huomata, että probleemien kanssa ei totta tosiaan ole yksin. Seuraava numero tulee olemaan sitten vatsan terveys, mikä varmasti on taas montaa koskettava aihe. Uutuuslehden pääset tilaamaan täältä.

Kuukausi enää vielä tuttuun tapaan täällä jaiks, mutta katse on jo tulevassa! Tämä tulee olemaan mun blogihistorian toinen muutto ja se on aina superjännittävää! Toivottavasti nään sut rakas karvapää myös uudella saitilla! <3 Ootko ollut jo kauan matkassa mukana vai uusi blogin löytäjä?

Lahkeet liehuen kohti tulevaa! I’m ready!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 

MUN HANURIHAASTE JOHON MUUTKIN HALUS MUKAAN!

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

 

Kommentit (8)
  1. Täällä pitkäaikainen lukija! Kiitos aivan parhaasta blogista! 🙂 Aiemmin en ole kommentoinut mutta nyt halusin sanoa kiitoksen sanan. Sun asenne on niin kannustavaa ja ihailtavaa. Varmasti luen jokaisen postauksen myös jatkossa! 🙂

    1. Voi kiitos Anna kauniista sanoista! Aivan mahtavaa että oot pysynyt matkassa mukana jo pitkään (Huh siinä on riittänyt luettavaa!:D ) ja ihanaa kun tulit kommentoimaan! <3

  2. Mä oon ainakin pari vuotta lukenut ahkerasti tätä blogia! Oot ihan huipputyyppi ja sun postaukset on kiinnostavia ja laadukkaita <3 Seuraan vain kahta blogia aktiivisesti, koska mulla on vaativa maku 😉 Sun blogi niistä toinen!!

    1. Awww kiitos Aurora! Oot IHANA!! Mahtavaa että meininki täällä nappaa omaan makunystyrään 😘👊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *