Jäädytettyä jogurttia vanhalla lahjakortilla

Sis. mainoslinkkejä

py-25C3-25B6r-25C3-25A4

Rakastuin jäädytettyyn jogurttiin aikoinaan Jenkeissä asustellessani. Voitin ensimmäisinä päivinä koululla jonkin kisan ja sain palkinnoksi lahjakortin frozen yogurtiin. Tallustin hieman ihmeissäni lahjakorttia kädessäni pyöritellen kahvilaan. Voimassaolopäivä oli lappusesta jo mennyt, mutta se oltiin ylipyyhitty tussilla. Mietin, että mitähän tästä tulee. Kahviloita koululla oli monia. Pari eri Starbucksia, peruskuppilaa ja ruokapaikkaa. Saipa sieltä sushia ja kiinalaistakin. Aika hassua näin suomalaiselle.

Tuolloin koululla ei ollut paljon liikennettä. Taisi olla sen verran aikainen aamu. Mielessäni ehti jo pyörähtää, että onkohan tämä joku vitsi. Jäädytettyä jogurttia vanhaksi menneellä lahjakortilla? Ilmaiset herkut silmissä kiiluen suunnistin kuitenkin oikean kahvilan kohdalle ja kysyin, että saako täältä tosissaan jäädytettyä jogurttia. Vastauksena tuli hieman hämmästellen, että enkö koskaan ole maistanut sitä? No enhän minä ollut. En ollut moisesta kuullutkaan. Ihmetykseni jatkui entisestään kun kahvilan työntekijä rupesi tarjoamaan minulle maistiaisia tästä ihmeellisestä herkusta. Sain maistaa kaikkia makuja ja tämän jälkeen valita suosikkini.

IMG_20160607_1
Cardigan täältä / Toppi täältä / Pöksyt täältä

Tästä päivästä alkoi ikuinen rakkauteni tätä raikasta herkkua kohtaan ja ilman tuota rupuista lahjakorttia en välttämättä olisi siihen tutustunutkaan. On hauska ajatella, kuinka pienillä sattumilla elämässä voi olla jopa vuosien päähän vaikutusta. Tästä postauksesta voit lukea tarinani, miten minä tuonne Los Angelesiin päädyin.

Tänään tuo hassu muisto tuli taas mieleeni, kun väsäsin itselleni virkistävän ja kevyen jälkkärin. Laitoin annokseen kreikkalaista jogurttia, jäisiä mustikoita ja sukrinia. Voi vitsit kun tuli hyvää! Nuo jäiset mustikat toimivat todella hyvin jukrun kanssa ja sukrinista tuli mukavasti kaloritonta makeutta. Mikä parasta, valmistamiseen kului vain minuutti. Tämä jälkkäri sopii kuin nappi silmään lämpimiin kesäiltoihin. Mikäli sinäkin olet tämänkaltaisten herkkujen ystävä, kannattaa tsekata myös nämä alla olevat jogurtti-mustikat.

vähäkalorinen herkuttelu

Lue dellisestä postauksesta: ”Oletko notkea? Saatko spagaatin?”

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (11)
  1. Noi jäiset jugurttimustikat on vaan niin hyviä! Kiitos kun muistutit tästä. Pitääkin seuraavan herkkuhimon kourissa kääntyä näiden puoleen 😉
    Mitä kokoa sulla muuten on nuo Dr. Denim housut? Itse kävin S kokoa sovittamassa toisessa värissä mutta ei todellakaan mennyt jalkaan, kun taan mustista Dr. Denim Lexyistä saan xs:n mahtumaan.. Näköjään siis vaihtelee samassa mallissa värinkin mukaan.
    Mukavaa kesää! 🙂

    1. Ah ne on kyllä hyviä ja sopii hyvin kesään! 🙂 Mulla on näistä valkoisista M koko ja ne ovat olleet sopivat. Hieman taitaa tosissaan riippua mallista tuo koko. Tässä värissä mulla on myös M ja tässä värissä/mallissa taas S. Mukavaa kesää sullekin Riina! 🙂

  2. Oi vitsit se on kyllä ihanaa <3 Toissakesän Kreikan reissulla istuttiin miehen kanssa melkein joka ilta Chillboxin "terassilla" ja syötiin jäädytettyä jogurttia, tosin rakastuin myös niissä "täytevaihtoehdoissa" oleviin ihanan tahmeisiin pikku browniepaloihin ja kirpsakoihin mangon palasiin ja mulla olikin aina puolet siitä mukista täynnä niitä 😀

    1. Haha ihanaa! Kuulostaa just sellaiselta jota voisin itsekin lomalla harrastaa ja nimenomaan joka ilta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *