ISOT JA AMMOTTAVAT IHOHUOKOSET? NO THANKS!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

”Ope! Kato sulla on tommoset!” – (Eskarilainen osoittaa hikilänttejä kainaloissani.)

-Kiva hei! Niinpäs onkin!

En tiedä mistä tämä tuli tänään mieleeni mieleeni, mutta se saa mut aina hymyilemään monien vuosien jälkeenkin. Lapset sanoo asiat aina niin suoraan ja diggaan siitä!

Tänään ei kuitenkaan puhuta dallaseista kainaloissa vaan pienistä kraatereista poskilla! Eli ihohuokosista. Vielä jokunen vuosi sitten mulla ei ollut mitään suurempia ongelmia niiden kanssa, kunnes yksi päivä ne aivan pyytämättä ilmaantuivat kasvoihini! Poskiin lähinnä. Levitin meikkivoidetta ja katselin samalla kuinka nätisti juokseva voide kiersi kaikki ihohuokoset jättäen pieniä aukkoja näkyviin. Nice! Nyt ymmärrän mistä ystävänikin aina mesoaa – niistä ”poreseista” nimittäin!

Mikään maailman suurin ongelma ei onneksi ole kyseessä ja ihan sujut olen näiden uusien kolosten kanssa, mutta kun niitä kerta on mahdollista saada pienemmiksi ja vähemmän näkyviksi, niin se on kuule moro!

Oon käyttänyt Pore Maskia ennenkin ja se on saanut kasvojeni pikku koloset värähtämään kauhusta. Ne on aina pienemmät naamion jälkeen ja iho on paljon tasaisempi. Maski imee talia ja rasvaa, puhdistaa ihohuokoset sekä tekee niistä pienemmät.

Naamio tulee kätsyissä pakkauksissa, joihin on valmiiksi mitattu sopiva määrä tuotetta kasvoille. Koostumus on paksua ja sitä on helppo levittää ihan sormienkin avulla, mutta tällä kertaa käytin sivellintä. Itse mömmö tuoksuu raikkaalta ja se lähtee kuivumaan nopsasti levityksen jälkeen.

Annoin naamion vaikuttaa iholla noin puolisen tuntia, mutta usein jo viidentoista minuutin kohdalla naamio on selvästi valmis ja kokonaan kuivunut. Se jähmettyy iholle niin, ettei pahemmin voi enää ilmeillä.

Kun vaikutusaika oli ohi, huuhtelin kasvot lämpimällä vedellä ja ryhdyin kyttäämään tuloksia. Ihan samantien iho tuntui tosi tasaiselta ja mattaiselta. Aivan ihanalta! Se oli myös paljon freesimpi ja jotenkin eloisampi naamion jälkeen, ei niin harmaa. Vaikka mulla on kuiva iho, ei tämän jälkeen tullut sitä sellaista ikävää kiristävää tunnetta. Lopuksi levitin vielä kosteusvoiteen ja avot! Rakastan sitä fiilistä, kun kasvot on just hoidetut ja niin pehmeät, että niitä tekisi mieli koko ajan sormilla vähän hiplailla.

Jos sinä haluat testata Pore Maskia ja antaa kyytiä talille, niin saan antaa teille koodin, jolla saa -30% alennuksen! Eli syötä alekoodi idajem30 tai aktivoi se suoraan TÄSTÄ, ja johan hinnat tippuu! 🙂 Koodi on voimassa 19.2. asti.

Kivaa ja freesiä päivää jengi!

Kommentit (4)
  1. Mä niin tiedän nuo lasten kommentit. Oon itse päiväkodissa töissä ja touhuilen 4-5 vuotiaiden kanssa. Minulla on aina silmälasit päässä ja eräs lapsi kerran sanoi, kun otin lasit pois päästä ”tiiäks mitä, sä oot paljon nätimpi ilman laseja” eihän siinä voinu kuin nauraa 😂

    1. Hahaha voi että 😂😂 lapset täräyttää kyllä asiat just niin kuin niillä on kielenpäällä!

  2. Mistä toi body on?😍

    1. Moi Mira! Se on Fashionnovasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *