ISKIKÖ MAKEANNÄLKÄ? NÄILLÄ LÄHTEE!

Kaupallinen yhteistyö: Ida’s Sweet

Mitä jos makeannälkä iskee? Tekeekö minun koskaan mieli herkkuja ja onko minulla karkkipäivää?

Tämä ei varmaankaan monelle enää tule yllätyksenä, mutta rakastan herkkuja! Herkutteluhetket siis todellakin kuuluvat ajoittaisiin rentoutumishetkiini – balanssi ennen kaikkea! Mitään tiettyä karkkipäivää minulla ei ole, mutta niitä mahtuu kyllä esimerkiksi viikonloppuihin. Siksi olinkin ihan fiiliksissä, kun viime viikolla sain lähetyksen rakastamiani fudgeja! Ei vitsi, ne ovat vain jotain aivan parasta! Muistatteko nämä?

Kyse on siis käsintehdyistä vuohenmaitofudgeista, joita valmistetaan Alajärven tilalla, joka tunnetaan nykyään nimellä Ida’s Sweet. Kaikki on alusta loppuun tehty käsin ilman valmismassoja tai suurta teollista tuotantoa. Vuohetkin lypsetään itse ja ne saavat elää leppoisaa elämää metsäisissä maisemissa. Tällaiset yritykset ovat kultaa<3

Fudget eivät ole toffeeta, eivätkä ne ole suklaata. Ne ovat ihanan pehmeitä, eivät tartu hampaisiin ja ovat aivan järisyttävän hyviä! Ja katsokaa näiden palojen kokoa – vau! Anteliaita lohkoja eikä mitään piiperöpaloja. Siitä isot pisteet!

Minun on myönnettävä, että heti kun näin paketin sisältävän KINUSKI-MERISUOLA-fudgeja, ne lähtivät nopeisiin suihin samantien hah! Ajattelin, että no haukkaan tästä vain yhden palan ja napsaisen sitten siitä kuvan, mutta hupsista keikkaa ei sitä voinut olla syömättä! Suosittelen siis todellakin maistamaan tätä makua!

Chilikerma

Makuvaihtoehtojahan löytyy runsaasti ja uusimpana tulisuudesta nauttiville, chilikerma! Vitsi mikä twisti, tykkään! Fudget tulevat söpöissä rasioissa ja omasta mielestäni nämä ovat myös ihan loistavia lahjoja herkkusuille<3 Mutta siis todellakin ymmärrän, jos paketin saatuasi et haluakaan niistä enää luopua!

Sitruunajogurtti

Nyt tämän talven uutuutena he ovat laajentaneet valikoimaa myös herkuilla, joita voi napsia hyvällä omatunnolla vaikka joka päivä. Nämä alla näkyvät rouskuvat kristallisen kauniit palaset ovat Xylitol-pastilleja. Makuina on mansikka sekä tuttifrutti. Usein aterioiden jälkeen on sellainen fiilis, että jotain pientä makeaa olisi kiva saada ja nämä sopivat siihen tarkoitukseen kuin nappi silmään. Ne vievät pienen makeannälän mennessään ja mikä parasta – hampaatkin kiittävät. Näissä ei ole tavallista sokeria, rasvaa, gluteenia eikä laktoosia. Kannattaa siis todellakin nakata myös rasiat näitä mukaan.

Ida’s Sweet:n väki haluaa tarjota kaikille lukijoilleni -20% alennuksen niin heidän suussa sulaviin fudgeihinsa kuin herkullisiin Xylitol-pastilleihinsa. Voin lämmöllä ja kuolat poskilla suositella molempia<3

TILAAMAAN PÄÄSET TÄSTÄ! Syötä kassalla koodi IDAJEMINA17 ja alennus on sinun! (Voimassa vain 4.4 – 11.4.)

Tilaukset laitetaan toimitukseen heti ja tuotteet tulevat matkahuollon kautta! Herkullisia hetkiä ja ei kun pikku piristystä viikkoon!

>>Syötä koodi IDAJEMINA17 ja saat -20% kaikista taivaallisista herkuista!<<

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina
YouTubessa: Ida Jemina
Instagramissa: @idajemina
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (13)
  1. Voi ei apua nää on niin parhaita <3 miks just nyt kun oon herkkulakossa 😀 säilyisköhän nää kuukauden kaapissa 🤔

    1. Hah no niin on!! 😀 no worries nämä säilyy monta kuukautta joten pääset nautiskelemaan herkkulakon päätteeksi! 🙌

  2. Faijahommia
    4.4.2017, 20:15

    Onko näitä tulossa kauppoihin?

    1. Porin kauppahallista ainakin saa verkkokaupan lisäksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *