5 X ILTASNACK – KEVYITÄ NAPOSTELTAVIA!

NAPOSTELTAVAAMitäs hyvää tänään naposteltaisiin! Illalla sohvalla rentoutuessa ja ohjelmaa katsellessa on kiva napsia jotakin pientä suupalaa. Tässä tuleekin viisi astetta kevyempää mutta sitäkin herkullisempaa iltasnackia! Mikä parasta – kaikkien näiden tekeminen onnistuu itse ja helposti!

5 NAPOSTELTAVAA <3

1. SUUSSA SULAVAT MARJAKARTIOT

Jos sinulla on mehujäämuotteja, niin voit tehdä näistä tikkujäätelöitä – ja jos ei löydy, niin onnistuu se näinkin tavallisessa jääpalamuotissa! Miksaa blenderissä kreikkalaista jogurttia ja marjoja. Omassa yhdistelmässäni on vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa. Iske seos muotteihin ja pistä pakkaseen siksi aikaa, että ne jähmettyvät. Nautiskele! 

2. MAUKKAAT OMENA- JA BANAANILASTUT

Nämä suupalat todella vievät kielen menneessään ja ovat näyttäviä tarjottavia myös vieraille! Valitse pohjaksi joko omena tai banaani. Katso ohje: Rouskuvat ja makoisat herkut

3. LEHTIKAALISIPSIT

Tekisikö sittenkin mieli jotakin suolaista? Lehtikaalisipsit syntyvät nopeasti vähistä raaka-aineista. Revi lehtikaalista suuhun sopivia paloja leivinpaperin päälle, mausta suolalla ja 1 rkl oliiviöljyllä sekä paista 175 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

4. DIPPIKASVIKSET

Perinteiset dipattavat kasvikset toimivat AINA! Valitse suosikkikasviksiasi ja kokeile myös jotakin ihan uutta. Omia suosikkejani ovat kukkakaali, paprika ja porkkana.

5. JOGURTTI PÄÄLLYSTEISET MUSTIKAT 

Mm mm mmm.. ei vitsit näitä tekisi kyllä nyt mieli! Parasta on, että näitä voi nauttia niin jäädytettyinä kuin myös suoraan tikusta dipattuna! Ah<3 katso ohje: Superherkullinen terveellinen herkku

Ihanaa ja makoisaa lauantaita<3

LUE MYÖS: 5 ASIAA JOITA SINUN EI PITÄISI KOSKAAN SYÖDÄ

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PARHAAT SISÄREISILIIKKEET

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina
Instagramissa: @idajemina
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (7)
  1. Oi miten ihania vinkkejä! <3
    Mun blogissa ehkä yksi henkilökohtaisimmista teksteistä <3
    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/tarina-minusta.html

    1. Siitä vain testailemaan ☺️

  2. Noita mustikoita pitää kyllä kokeilla 😀

    1. Nam kokeile! Hunajaversio on mun lemppari!!🤤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *