ILTANAPOSTELTAVAA MÄTTÖÖN, KEVEÄÄN JA SILLE VÄLILLE!

Ufff give – it – to – ME!!! Luvassa on kolme hyvinkin erilaista iltanaposteltavaa, jotka sopivat just sellaiseen täydellisen rentoon naposteluhetkeen, kun päivän päätteeksi ei tarvitse enää tehdä muuta kuin rojahtaa sohvalle ja nostaa jalat ylös. Nämä menevät järjestyksessä helpoimmasta ”vaikeimpaan” (mun blogissa ei mitään vaikeaa tulla kyllä koskaan näkemään) ja samaten kevyimmästä tuhdimpaan. Voi sitten jokainen oman tilanteen ja fiiliksen mukaan valita, että mihin vaihtoehtoon päätyy. 

ILTANAPOSTELTAVAA x 3

DIPPIJOGURTTIMUSTIKAT – KEVEÄÄN NAPOSTELUUN

iltanaposteltavaanaposteltavaa iltaan

Mun lemppareita pienenä oli jogurttipäällysteiset rusinat, kun luisteluleireillä ei saanut syödä karkkia, niin ne olivat sellainen kiva pieni sääntöjenkierto. No aikuisiällä sitten yks ilta päätin, että hei tehdään niitä itse! Mutta en valinnutkaan rusinoita, vaan pensasmustikoita. Ei vitsi ne onnistuivat hyvin! Dippailin mustikoita hammastikun avulla kreikkalaiseen jogurttiin ja iskin ne pakkaseen tunniksi. Kannattaa valita sellainen kreikkalainen jukru, jossa on sitä hunajaa mukana. Näin niistä tulee vielä herkullisempia. Täydellisen raikas ja kevyt naposteltava.

Mutta! Mulla on sulle myös sellainen versio 2. vinkki, että älä iskekään niitä ollenkaan pakkaseen! Sen kun hammastikulla dippaat niitä suoraan siihen kreikkalaiseen hunajajogurttiin nimittäin NAM! Se on melkeinpä maukkaampaa kuin tuo pakkasversio ja voit mielesi mukaan dippailla vaikka banaaninkin paloja siihen.

HUMMUS PATONKIPALOJEN TAI VIHANNESTEN KANSSA – SILLE VÄLILLE!

ilta naposteltavia

Eräänä päivänä kauan aikaa sitten Losissa tapani mukaisesti menin into pinkeänä, hullun virne naamallani ruokakauppaan fiilistelemään. Ihana maistattaja-leidi tarjosi jotakin ihmeellisen näköistä vihertävää mössöä mulle. Ajattelin epäileväisenä, että hmmm.. mitähän terveystahnaa tämä nyt on. Uskaltauduin kuitenkin maistamaan ja siinä samassa aika pysähtyi! Ooooih mikä ilotulitus kielen päällä olikaan! Siitä päivästä lähtien oon kuolannut hummuksen perään! Ihan täydellinen patonkipalojen kanssa nautitavaksi tai esim. dippivihannesten kanssa. Kurkkaa about viiden minsan resepti tästä: Ilotulitus kielen päällä – herkullinen hummus resepti

Vinkki kolmonen: pienen jääkaapissa olon jälkeen maut tulivat vielä paremmin esille, kun ne pääsevät hetken aikaa muhimaan.

JÄÄTÄVÄ NACHOLAUTANEN – MÄTTÖÖN!

Oh yes! Tämä on sitä jotain! Ei ehkä näytä niin kauniilta, mutta on konstailemattoman hyvää! Sopii niin hyvin myös porukalla syötäväksi. Ei mitään niin siistiä hommaa ja kädet pääsevät sottautumaan, mutta mitäs sitten! Pääasia että maistuu ja tämä kyllä maistuu. Päälle voi oman maun mukaan heittää kaikenlaista, mutta tässä versiossa on: 

⦁ Nachoja
⦁ Naudan jauhelihaa maustettuna suolalla ja pippurilla
⦁ Juustoraastetta 
⦁ Pilkottuja kevätsipulin vihreitä varsia
⦁ Tomaattia
⦁ Mustia oliiveja
⦁ Crème fraîchea
⦁ Guacamolea

Helppoa kuin heinän teko! Katso tarkemmat ohjeet tästä: Nachos Supreme resepti – taivaallisen herkullista (täällä myös lukijoiden reseptejä oman guacamolen tekoon)

Siitä vaan nappaamaan kokeiluun vaikka kaikki vuoro toisensa perään eri iltoina! Rentoja hetkiä karvapäät!!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: OONKO OSIN ULKOMAALAINEN? SANANEN EPÄVARMUUDESTA

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *