Ikuinen ongelma nimeltään…

Sis. mainoslinkkejä

Niin kauan kuin olen treenannut salilla, on yksi asia ollut aina yhtä hankalaa. Eikä yhtään hävetä myöntää sitä. Tai no ehkä pikkaisen hävettää, mutta myönnetään silti.

Kyse on vetoremmien laittamisesta. Siinä missä toisen remmin saa kiristettyä ja asetettua hyvin tangon ympärille, jää toinen liian löysäksi ja päin vastoin. Välillä kun olen tuskastellut remmien kanssa turhautumiseen asti, pyydän lopulta treenikaveria kiristysapuihin.

versa-gripps
Trikoot täältä / Huppari täältä / Lenkkarit täältä

Raskaita painoja liikuteltaessa vetoremmit ovat kuitenkin olleet elintärkeitä. Niiden avulla sarjat eivät jää kesken otevoiman loppuessa tai forkut huuda hoosiannaa pitkissäkään sarjoissa. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin jättää setti sen takia kesken, että ote meinaa lipsua. Näin voi käydä vaikkapa selkätreeneissä, varsinkin siinä kohtaa kun sarjoja sekä liikkeitä alkaa jo olemaan useampia alla ja vielä vaan pitäisi jatkaa vetoja. Remmit voivat siis mahdollistaa paremman ja raskaamman treenin, kun kohdelihaksista saadaan puristettua enemmän irti.

Joissain liikkeissä ja joidenkin kohdalla remmien avulla voidaan myös saada treeni helpommin perille kohdelihakseen. Jos vetotreenit tuppaavat menemään turhan paljon käsille, voi otetta avustavasta treenivarusteesta olla huomattavaa hyötyä. Erityisesti esim. kulmasouduissa ja pitkissä taljavedoissa sekä toki myös maastavedoissa jne. vetoremmit voivat olla suuri apu. Ne ovat kuitenkin tosiaan olleet aina ärsyttävän hankalat saada nopeasti sopivalle kireydelle – ainakin tälle poropeukalolle!

Olen kuullut paljon hyvää versoista ja räpeltämiseen kyllästyneenä hankin nyt vihdoin itsekin sellaiset. Aivan mahtava keksintö! Todella helppo ja nopea asettaa tangon ympärille! Nyt loppui se säätäminen! Lisäksi nämä olivat mukavan tuntuiset ja pito oli parempi kuin remmeissä.

versa-gripp-Ida-JEmina
Tällaiset läpyskät

Oma käteni on pieni vauvan kämmen, joten tilasin tämän mallin. Mikäli sinunkin kätesi on pikkuruinen, suosittelen näitä. Jos taas olet suurempikätinen, kannattaa valita mieluummin tämä malli.

versa-grippsit

Joka tapauksessa, kyllä kelpaa, ei voi muuta sanoa! Onko täällä muita remmien kanssa taistelevia? Vai oletko kenties versojen onnellinen omistaja?

Edellisessä postauksessa: Treenaatko hyvällä tuntumalla – se ei vielä riitä!

Kommentit (19)
  1. Hommasin tänään ihan samanlaiset! 😄 Huomenna testaamaan selkätreenin kera.

    1. Jes Sanna, hyviä treenejä! 🙂

  2. Ahh näitä himoinnut jo kauan, en oo kuullut muutakun hyvää tosi monelta. Veroremmien kans saa tosiaan temppuilla, joskus jo mietin että käytäntöjään edes oikein niitä kun niin hankalat laittaa völillä

    1. Jep itse tuli myös jahkailtua aika kauan, vaikka muilta kuulikin ainoastaan positiivista palautetta. Suosittelen kyllä, nyt on paljon nopeampaa ja helpompaa eikä tanko lipsu turhia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *