IHOHUOKOSET PIENEMMIKSI – SAMANTIEN

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Isot ja ammottavat ihohuokoset? No thanks! Nyt lähtee testiin naamio, jonka nimikin saa kasvojeni pikku koloset värähtämään kauhusta – The Incredible Pore Mask. Tämä tuote lupaa imeä talia ja rasvaa iholta, puhdistaa ihohuokoset sekä tehdä niistä pienemmät. Kiinnostuin heti!


Vielä vuosi taaksepäin en olisi kiinnittänyt kasvojeni ihohuokosiin sen suurempaa huomiota ja ihmettelin, kun ystävänikin omiaan manasi. Voi sitä päivää, kun meikkivoidetta laittaessani huomasin peilistä pilkottavan pieniä kraatereita poskilla – eih! Nyt ymmärrän ja olen päässyt niin sanotusti mukaan kerhoon. Mitenkään erityisen iloinen en tästä jäsenyydestä kuitenkaan ole, joten lähdin suurella mielenkiinnolla testaamaan tätä maskia – josko ne pienet, mutta kuitenkin omaan silmään aina ikävästi iskevät veijarit saisi pienentymään.

Ennen hoitoa

Naamio tulee kätsyissä pakkauksissa, joihin on valmiiksi mitattu sopiva määrä tuotetta kasvoille. Avatessani rasian pelmahti nenääni ihana ja raikas tuoksu. Koostumus taas oli kivan paksua ja sitä oli helppo levittää kasvoille sormien avulla. Mietin hetken, että laittaisinko sitä vain ongelma-alueille nenään ja poskiin, mutta ajattelin että pirskatti sentään puhdistetaan nyt samantien koko naama talista ja muusta ikävästä.


Levityksen jälkeen annoin naamion vaikuttaa iholla 15 minuuttia. Ohjeissa sanottiin 15-30 minuuttia, mutta omani oli selvästi tuon viidentoista minuutin kohdalla valmis. Se jähmettyi iholle niin, että kasvoja ei voinut liikuuttaa ja oli siinä naurussa pidättämistä, kun en voinut hymyillä! Miksi sen pitää aina olla niin, että silloin kun nimenomaan ei saa nauraa, naurattaa kaikista eniten. Varaudu siis siihen!

Kun vaikutusaika oli ohi, huuhtelin kasvot lämpimällä vedellä ja ryhdyin kyttäämään tuloksia. Ihan samantien iho tuntui jotenkin tosi tasaiselta ja mattaiselta. Itselläni on kuiva iho, joten tsekkailen aina tuntemuksia myös sen mukaan. Vaikka en pistänyt kasvovoidetta ihan heti, ei ihoani alkanut onnekseni kiristämään. Jes! Tätä pystyy siis kuivaihoinenkin kokeilemaan.

Hoidon jälkeen

No mites ne ihohuokoset sitten? Halleluja! Ihan selvästi pienemmät vai mitä tuumaatte? Ainakin oma silmä näki muutoksen ja se sileämpi tunne iholla myös näkyi koko kasvoissa. Snäppäsin itseasiassa silloin kun kokeilin naamiota ja olisi niin tehnyt mieli näyttää kasvot sen käyttämisen jälkeen, koska ne näyttivät oikeasti niin freeseiltä. Mutta tässä pääsette nyt näkemään lopputuloksen, josta tykkään kovasti! Tämän voisi melkeinpä ottaa sellaiseksi viikottaiseksi kaunistautumistavaksi.

Jos sinä haluat testata tuotetta, niin saan antaa teille koodin, jolla saa -30% alennuksen! Eli syötä alekoodi idapore tai aktivoi se suoraan TÄSTÄ, ja johan hinnat tippuu! 🙂

Oikein ihanaa sunnuntaita!

 

Kommentit (8)
  1. Oi, kiitos koodista! Edellisellä kerralla tilasin face geliä ja olk muuten mahtava. 👌🏻Laitetaan tämä nyt kokeiluun ☺️

    1. Anytime Sara! ☺️ tuut varmasti pitämään! 🙂

  2. Ajatuksiini on vastattu! Huomasin juuri, että viimeinen purkki on peilikaapissa odottamassa ja lisää olisi saatava. Nyt heti menee tilaukseen lisää. <3

    1. Jes hyvä tuuri Stina!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *