Ihanan raikas tapa muokata kasvoja

Sis. mainoslinkkejä

ProPud
Ka ka ka ka kauuuuneuslauantai! Oh yes!

Tänään ajattelin tulla vinkkaamaan ihanan raikkaasta tavasta korostaa kasvoja. Jos haluaa kuulaan, nuorekkaan ja luonnollisen hehkun iholle, on kosteuttava ja eloa antava korostusvoide aivan loistava vaihtoehto.

Minulla on suhteellisen kuiva iho ja varsinkin tähän aikaan vuodesta, kun ilmat viilenevät se tuntuu tarvitsevan ekstrahuolenpitoa ja pari kikkakolmosta näyttääkseen edelleen elonmerkkejä.

Hankin jokin aika sitten nestemäisen strobing highlighterin, joka jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen löysi oman paikkansa meikkirutiineista. Se antaa ihanan valoa heijastavan ja eritoten luonnollisen kosketuksen iholle. Kasvot näyttävät paljon elinvoimaisimmilta ja nuorekkaimmilta, kun olen sipaissut tätä niihin.

strobe tahnaa
Koostumus on kevyt ja se blendautuu helposti ihoon. Levitän voidetta kaikkiin kasvojen korkeimpiin kohtiin, joihin valo normaalistikin osuu, kuten poskipäihin, nenänvarteen, amorin kaareen, otsaan, leukaan ja kulmaluuhun. Eritoten poskipäissä ja otsassa eron entiseen näkee selkeästi. Kuivimpina naamapäivinä olen myös sekoittanut sitä meikkivoiteen kanssa keskenään ja levittänyt koko kasvoihin.

Valittavana on kaksi eri sävyä ihotyypin mukaan. Sävy 80 cool glow on tarkoitettu ensisijaisesti viileille ja vaaleille ihonsävyille, kun taas sävy 81 warm glow sopii erityisesti tummemmille ja lämpimille ihonsävyille. Minulla on lämpimämpi sävy ja se on kyllä todella kaunis.

Jos haluat luonnollista glitteritöntä hehkua iholle, on tämä loistava vaihtoehto. Jos taas halajat radikaalimpaa lookia, en lähtisi sitä tällä metsästämään.

img_0912
Takki House of Brandon / Toppi täältä

Ihanan hohdokasta päivää kauniit, karvaiset sekä kauniit ja karvaiset<3

Edellisessä postauksessa: 10 suosituinta kuvaani – millaisista kuvista tykätään?

Kommentit (4)
  1. Hei!
    Olet upea nainen ja kirjoitat hyvin. Tässä kuitenkin korjaus pikku kielivirheeseen. Kirjoitat: ”Kasvot näyttävät paljon elinvoimaisimmilta ja nuorekkaimmilta, kun olen sipaissut tätä niihin.” Oikein: Kasvot näyttävät paljon elinvoimaisemmilta ja nuorekkaammilta, kun olen sipaissut tätä niihin.
    Kyseessä on adjektiivin komparatiivi, ei superlatiivi. Paljon kauniimpi, ei paljon kaunein.

    1. Kiitos! Hyvin huomattu!😄 Ei tosissaan ollut tarkoitus käyttää tässä superlatiiveja.

  2. Voiko tätä siis käyttää meikkivoiteen päällä vai miten? 🙂

    1. Juuri näin! Eli meikkivoiteen levityksen jälkeen laitetaan haluamiisi kohtiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *