IDEOITA RUOAKSI! VÄLIPALOJA, LOUNAITA, AAMUPALOJA!

Ideoita ruoaksi! Täältä pesee kymmenen maukasta idistä, joista osa on täydellisiä välipaloja, osa lounaita ja päivällisiä ja osa taas aamupaloja. Ou jea! Kuinka vaikea se joskus onkin miettiä uusia ideoita ruoaksi, joten tänään on luvassa inspiraatiota tähän ikuisuuspulmaan! Numero 6. sopii ihan täydellisesti tämän hellepäivän piristykseksi!

IDEOITA RUOAKSI x 10

1. HERKULLINEN UUNIPELTIATERIA – ihanan yksinkertainen idea!

Tämän ruoan idea on ihanan yksinkertainen – kaikki kypsennetään yhdessä samalla pellillä. Lopputuloksesta tulee niin houkuttelevan näköinen, että tätä kehtaa tarjoilla vaikka vieraillekin! Katso resepti TÄSTÄ!

2. VÄLIPALA JOKA MAISTUU MUSTIKKAPIIRAKALTA! SUN ON PAKKO MAISTAA!

Ai ai ai ai! Nyt on hyvää! Välipalavinkki, joka on oikeasti aivan superherkullisen makuinen – aivan kuin mustikkapiirakka! Mutta on samalla myös ravitseva niin, että nälkä pysyy loitolla ja proteiinia sekä kuituakin löytyy. Katso resepti TÄSTÄ!

3. TÖRKYHYVÄ ATERIA ARKEEN JA VIIKONLOPPUUN!

Tää ruoka on helppo valmistaa. Mitään taitoja ei kertakaikkiaan tarvita. Muutamalla kikalla siitä tulee myös herkullisen makuista ja ennen kaikkea myös ravinteikasta safkaa. Mitä muuta voi pyytää – no ei paljon muuta! 😍 Katso resepti TÄSTÄ! 

4. UUNILEIVÄT KOLMELLA TAPAA

Leipää! Perusleipäkin muuttuu viikonloppuruoaksi, kun iskee siihen oikeat täytteet ja iskee uuniin! NAM!! Katso 3 erilaista ideaa TÄÄLTÄ!

5. ATERIA URHEILEVALLE!

Proteiini check! Hiilarit check! Rasvat check! Kuitu check! Maku check! Täyttävyys check! Jessss todellakin! Ja ainiin vieläpä vegaani check! Katso ohjeet TÄSTÄ!

6. 5 MINUUTIN FROZEN YOGURT – NÄIN TEET SEN ITSE!

IDEOITA RUOAKSI

Näillä keleillä kaikki raikkaat ja kylmät helpotukset ovat niin tervetulleita! Meidän kämppä ainakin on kuuma kuin pätsi ja etenkin iltaisin ilma sen kun seisoo paikallaan ja me täällä läähätetään kilpaa koirien kanssa. Niinpä kuin tuohon sohvalle iltasella istahtaa kaipaa jotain raikasta, hyvää ja virkistävää. Superraikasta ja niin hyvää!  Katso ohjeet TÄSTÄ!

7. TAIVAALLISEN MAUKASTA KOTIRUOKAA – VAIHTELUA KEITTÖÖN!

Ai että!! Maistoin pelkkää paistolastaa tätä kypsentäessäni ja se oli jo sellainen makuelämys, että tiesin lopputuloksen olevan ihan taivaallista. Ja niin olikin! Niin runsaita makuja, että siinä yllätti ihan itsensäkin, kuinka kätsysti tuli pyöräytettyä näin maistuvat setit. Arkenakin voi syödä hyvää safkaa ja on oikeastaan ihan alakanttiin sanottu, että tämä olisi hyvää, sillä tämä on ihan jäätävän maukasta! Huh! Katso resepti TÄSTÄ!

8. PUUROA LIHALLA JA KASVIKSILLA! OOTKO KOSKAAN TESTANNUT?

IDEOITA RUOAKSI KOTIIN

Tämä on maailman näppärin idis! Puuroa suolaisilla täytteillä! Erilaisia variaatioita voi keksiä vaikka kuinka, mutta tämä tekemäni oli ainakin superhyvää! Kannattaa todellakin testata, katso resepti TÄSTÄ!

9. AAMIAINEN – 3 IHANAA IDEAA!

Oiiiiiii! Kyllä herahti vesi taas kielelle ihan vaan jo näitä kuvia katsellessa. Kiireetön viikonlopun aamiainen ei ole mitään ilman kunnon rouskuvaa paahtoleipää! Tässä tuleekin kolme ihanaa ideaa, joilla niistä toasteista saa aivan suussa sulavia. Katso TÄSTÄ!

10 . VÄHÄHIILARINEN JA SUPERMAUKAS RUOKAIDEA!

Oi oi! Nämä näyttävät paljon monimutkaisemmilta ja panostetummilta kuin todellisuudessa ovat! Oikeasti ne on vikkelä valmistaa, joten ne toimivat loistavasti myös arjessa! Kevyt, vähähiilihydraattinen ja ah niin maukas – katso resepti TÄSTÄ!

Namskis! Arvatkaa vaan tuliko nälkä! No tuli! Huikeeta hellepäivää jengi!!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PARHAAT SALIKIKAT – TIESITHÄN JO NÄMÄ?

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (6)
 1. Ihan huippua että jaat näitä! Osan näistä oon itelle ottanut ihan vakikalustoon joita teen jokseenkin tasasin väliajoin mutta ihanaa kun tuli uusia juttuja mitä testata 😋 vesi kyllä herahti kielelle näitä lukiessa ja kuvia katsoessa 😋😋 Huomenna onkin taas kauppapäivä, mitähän kivaa sit kokeilisi 😆

  1. Hihi ihan mahtavaa!!😄😘❤️ Näistä kuvista tuli kyllä niin nälkä että pakko pyöräyttää jotain itekin😄 ihanaa hellepäivää sulle😙

 2. Oi, ihania ideoita kasvisruokiin!:) Ja tällainen sienien rakastajahan ihastui tietysti useampiin! Noita sieniuunileipiä ja peltiruokaa pitää ehdottomasti tehdä joku viikonloppu poikaystäväni kanssa. Suolaista puuroa lisukkeilla olen halunnut jo pitkään testata, mutt luulen, että se mun pitää ensin todistaa omalla kokeilulla hyväksi, poikaystävä siihen suhtautuu sen verran varauksella 😉
  Kiitos huippuresepteistä ja mukavaa sunnuntaita!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Kiitos! 😍🙌 oi sienet on parhaita! Hihi se on hyvä aina testata tai ainakin maistaa ensin itse niin saa sitten ylipuhuttua toisenkin puoliskon syömään 😄 Ihan huikeeta uutta viikkoa sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *