IDA TESTAA – VOITA MEIKKEJÄ!

Sis. mainoslinkkejä

KA-KA-KA-KA-KAUNEUSLAUANTAIIIII!! Mikä meininki mimmit? Ootteko valmiita meikkipläjäykseen!

Pitkästä aikaa kauneuslauantai itse lauantaina! Mahtavaa! Usein nämä tuppaavat menemään sunnuntaille, mutta nyt on kyllä taas niin kiva turista kosmetiikkajuttuja pääpäivänä!

Sain muutamia ihania uusia NYX Professional Makeup- meikkejä, joten ajettelin, että hypätään heti niiden kimppuun ja voisin myös osan näistä antaa teille! Kuulostaako kivalta? Jos kuulostaa, niin postauksen lopussa kerron miten voit osallistua. Lähetän kasaamani pikku ylläripaketin sitten sulle, jos onni osuu kohdalle!

Sitten aloitetaan! Osa tietääkin, että olen varsinainen kosmetiikkaetsivä ja aina kokeilemassa sekä etsimässä niitä parhaita juttuja. Erityisiin fiiliksiin pääsen, jos löydän jonkin toimivan jutun ja vieläpä edullisesti. Tässä postauksessa näkyvät jutut olivat minulle kaikki uusia ja ajettelinkin näyttää miten ne toimivat, niin saa ennen ostopäätöstä pientä sneekpeekkiä.

Ensimmäisenä katseeni kiinnittyi Liquid Suede Metallic Matte -huulipuniin vau! Nämä ovat todella pigmenttisiä ja kaikissa on kaunis metallinhohto. Mikään näistä punista ei myöskään levityksen jälkeen levinnyt mihinkään vaikka kuinka yritin pussata miehen poskeen pusujäljen. Voit siis huoletta syödä ja juoda, nimittäin nämä eivät lähde leviämään.


Mikä on sun suosikki? Nämä eivät todellakaan tarvinneet useaa kerrosta tuon runsaan pigmentin ansiosta. Lila löytyy täältä, punainen täältä ja nude täältä.

Sitten nappasin käteeni Contour Intuitive korostuspaletin, joka on tarkoitettu niin silmille kuin kasvoille. Tästä paletista löytyy 6 luomiväriä, 2 highlighteria ja 1 poskipuna. Nuo korostusvärit ovat ihan sairaan nättejä! Omaan ihonväriini iskee todella hyvin tuo tummempi highlight. Se on mukavan kevyt ja sulautuu ihoon. Ei jää paksuksi viiruksi poskelle tai korosta ryppyjä. Tuota vaaleampaa highlightia taas olen sipaissut kevyesti sen päälle niihin kohtiin, joiden haluan poppaavan entisestään. Ja ihan testimielessä halusin kokeilla sitä myös hieman vaaleampaankin ihoon ja menin sörkkimään sitä mieheni poskeen. Hän ei mitenkään varsinaisesti tästä ilahtunut, mutta myönsi kyllä, että tuote toimii hah! Onko siellä muita jotka käyttää miehiään koekaniineina?

Tässä vielä käteeni sipaistuna nuo kaikki sävyt alkaen luomiväreistä ja päättyen poskipunaan sekä korostusväreihin. Contour Intuitive-paletin löydät täältä.

No sitten! Halusin antaa teille pienen lahjan ja kasasin pikkuyllärin arvottavaksi kaikille teille kosmetiikkaa rakastaville. Huuda kommenteissa KA KA KA KA KAUNEUSLAUNTAI! ja olet mukana paketin arvonnassa. Lähetän tämän sitten sulle, jos onni potkaisee! Paketti sisältää Ultimate-luomiväripaletin, Strobe of Genius Holographic korostusväripuikon ja Liquid Suede Metallic Matte -huulipunan! Sovitaan osallistumisajaksi vaikka yksi viikko, joten voit osallistua seuraavaan lauantaihin saakka.


Oikein ihanaa viikonloppua!

LUE MYÖS: HARJAAMALLA HIUKSET SUORIKSI WHAAT?!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TRANQUILO LIFE

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (361)
  1. Ka ka ka ka kauneuslauantai

  2. Ka Ka Ka KA Kauneuslauantai!

    1. Ka ka ka ka kauneuslauantai!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *