Ida Jeminan meikki-tutorial

Hei ihanat karvakorvat! Kauneuspostauksia on kovasti toivottu ja erityisesti meikkipostausta. ”Ida Jemina meikki” on hakusana, jolla on etsitty blogiin ja nyt on aika toteuttaa tämä toive. Tänään siihen on loistava hetki, sillä tilasin viikolla joitakin uusia meikkejä ja nyt ne pääsevät viikonlopun kunniaksi ensimmäistä kertaa naamariin. Olen superinnoissani parista uudesta tuttavuudesta, mutta kerron niistä postauksen edetessä myöhemmin!

Joka tapauksessa, ehkä noin puolet ajasta heilun ilman meikkiä ja puolet meikin kanssa. Arkena usein huitaisen naamaan viiden minuutin pikameikin, mutta joskus, etenkin viikonloppuisin on kiva vähän panostaa enemmän.

Meikkitutorial

meikki tutorial

Tässä postauksessa näytän kuvin vaiheittain oman silmä- ja huulimeikkini ja kerron mitä meikkejä käytän mihinkin. Alla olevan kuvan tilanteesta lähdetään liikkeelle ja ylhäällä valmis silmämeikki.

meikkitutorial

Ensin levitin vaaleaa kullanhohtoista luomiväriä luomen sisäkulmasta alkaen ulospäin. Samaa väriä häivytin myös kulmaluun tuntumaan ja alaluomelle aivan silmän sisänurkkaan. Luomiväri on Intense Color Duo Eyeshadow, väri: 33. Sable et Ambre.

ida jemina meikki

Samasta paletista levitin upeaa kuparin ruskeaa väriä silmän ulkonurkkaan ja alas ripsien juureen. Nämä kaksi väriä toimivat loistavasti yhdessä. Erityiskiitokset tälle luomivärille siitä, ettei se yhtään karissut poskille levitettäessä.

luomivari ohje

Seuraavaksi tulee tämän meikin salaisuus, kullanhohtoinen jauheluomiväri. Aivan tajuttoman upea väri ja ihastuin tähän aivan täysin. Kaadoin purkista pienen määrän jauhetta kämmenelle ja levitin kostutetulla siveltimellä luomen keski- ja sisäosaan. Vau, kullanhohde oli tosi upea enkä samaa intensiivisyyttä ole saanut koskaan muilla väreillä. Tämä jauheluomiväri on Loose Pearls Eye – Or ultra nacré. Ehdoton suosikki!

luomiväri ohje

Seuraavaksi rajasin silmäni pehmeällä kajalkynällä. Tämä oli tosi helppo laittaa ja suosittelen tätä kynää erityisesti sellaisille, jotka taistelevat rajausten kanssa. Superhelppoa käyttää! Kynällä saa tehtyä hieman utuisemman lookin ja intensiivisen katseen. Ensin piirsin rajauksen silmän yläluomelle aivan ripsien tuntumaan ja vahvistin sitä ulkonurkkaa kohden. Tämän jälkeen rajasin silmät myös alaripsien juuresta sekä sisäluomesta tehden katseesta kissamaisen. Tässä tämä helppokäyttöinen kajalkynä, väri 01.Noir.

kajal rajaussilmien rajaaminenmeikkiblogi

Rajausten jälkeen viimeistelin silmämeikin laittamalla yläripsiin irtoripset (jos et käytä irtoripsiä, taivuta ripset) ja häivytin ne omiin ripsiini ripsivärillä. Jostain syystä olen tässä jo jonkin aikaa käyttänyt aivan surkeaa ripsiväriä ja vain jumittunut ja tyytynyt siihen. Onneksi ja oikeasti onneksi tilasin tämän ripsarin sillä nyt ripset näyttävät tosi paljon pidemmiltä ja tuuheammilta sen ansiosta. Alaripsistäkin tuli ihan huiman pitkät. Tämä tuuheuttava ripsiväri on Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara, väri 01.Noir. Tuotteesta luvattiin maksimaalisen tuuheat ripset ja glamourkatse ja sen se kyllä tekikin.

ripsivarin laittaminen

tuuhea ripsiväri

Huulet rajasin ensin Automatic Lip Liner:lla, mikä teki huulista heti muhkeammat.

huulet rajaus

Lopuksi levitin huuliin hoitavaa huulipunaa, jonka koostumus oli aivan ihanan kostea. Huulikiillolle ei enää ollut tarvetta. Luonnollista nuden sävyä, joka ei ole liian vaalea, on todella vaikea löytää. Tämä huulipuna täytti kaikki korkeimmatkin odotukset. Huulipuna: Sheer Botanical Lipstick, väri 11.Miel doré.

meikkiohjeita

 Ja näin on meikki ja look valmis. Ihania uusia juttuja! Kaikki käyttämäni meikit tilasin Yves Rocherilta, josta saa tällä hetkellä vapaavalintaisen tuotteen tilaajalahjaksi. Voi siis valita minkä tahansa tuotteen koko valikoimasta kaupanpäälle! Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten nyt jos koskaan kannattaa tilailla!

Meikkivinkkejä

Ihanaa viikonloppua:)

Kommentit (19)
  1. Entäs noi kulmat, mitä niissä on?

    1. Kulmissa hitusen tätä kulmakynää, väri 04. Brun. Sillä vain täytän hieman kulmia, koska omat kulmakarvat ovat suht tummat ja tuuheat luonnostaan.

  2. Sulla todella on kaunis meikki! Lähti samantien tilaukseen toi huultenrajauskynä ! 🙂

    1. Kiitos kovasti!:) Jes tuo kynä on ihan huippu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *