Ida Jemina on Facebook

Hello fellows ja ihanaa lauantai-iltaa kaikille! 

Tänään olen perustanut Ida Jeminan Facebook-sivut! Jes! Olen saanut paljon kaveripyyntöjä aiempaan facebook-tiliini, joten ajattelin, että on helpompaa, jos perustan julkisen profiilin. Kaikki ovat erittäin lämpimästi tervetulleita! Tykkäämällä saat ilmoituksen mm. uusista blogiteksteistä, kuvista ja muista asioista, joita julkaisen vain facessa. Siellä on toki myös helppo turista ihan niitä näitä kanssani 🙂 Facebookista minut löytää siis nyt nimellä Ida Jemina.

 
https://www.facebook.com/idajemina


Tänään oli myös paljon odotettu kirppispäivä! Voi sitä ihmismäärää mikä odotti jo parkkipaikoilla tuntia ennen kirppiksen avaamista! Kun ovet vihdoin aukesi, paikka täyttyi pää kolmantena jalkana kirmaavista myyjistä! Pakkohan se oli itsekin pistää vauhtia askeleisiin ja kiiruhtaa hakemaan vaaterekkiä ja pöydän osia. Oli siinä tohinassa varomista, ettei jäänyt isompien konkareiden jalkoihin.

Myytävää tavaraa oli ihan hirveästi! Eniten kyseltiin hajuvesiä ja aurinkolaseja. Parhaiten kaupaksi kävivät mekot, hameet ja korut. Kesätavaralle oli siis kysyntää! Sen sijaan kenkiä sain vain muutaman parin myytyä. Tosin syynä tähän taitaa olla mun vauvan töppösen kokoiset jalat.

Ihmettelin myös, että miksi kukaan ei halunnut ostaa metrin kokoista chili-pehmolelua! 😀 Katsokaa kuinka se toivoisi tulevansa ostetuksi! Lapset kyllä olivat innoissaan ja kovasti mankuivat vanhemmiltaan sitä. Jostain kumman syystä vanhempia ei kuitenkaan ajatus jättiläischilistä heidän talossaan houkutellut. 

 
Nähdään taas, ehkä jo kohta FB:n puolella 🙂Viimeksi kirjoitin esikuvien tärkeydestä.

 
Kommentit (3)
 1. hillamaaria
  26.4.2014, 23:47

  Oon muutaman kerran eksynyt blogiisi, ihan huippu! Seuraamaan jäätiin! 🙂

  hillamaaria.blogspot.fi

  1. Ihanaa että eksyit! Kiitos! Tervetuloa mukaan 🙂

 2. Haluatko kiinteytyä? Lue ensin tämä | Ida Jemina
  16.4.2015, 11:35

  […] Tarvitaanko kauniiseen ja kiinteään kroppaan sitten aina salitreeniä? Ei välttämättä. Tarvitaan kuitenkin jotain lihaksia riittävästi kuormittavaa treeniä ja ylimääräisen rasvakerroksen sulattamista syömällä alle oman kulutuksen. Salilla tehokkaan lihastreenin saa kuitenkin vedettyä tosi helposti, joten suosittelen!Loppupeleissä kiinteytymistä ei ole olemassa sellaisena ilmiönä, kuin se usein mielletään. Ei kannata ajatella, että kun tekee vaikka vatsalihasliikkeitä, niin vatsa siitä jotenkin ”kiinteytyy”. On hyvä hieman pilkkoa palasiksi sitä, mitä se kiinteytyminen itse asiassa on (ylimääräisen rasvan palamista lihaksen päältä) ja sitä kautta ymmärtää millä keinoin tämä tavoite on oikeasti mahdollista saavuttaa. On myös hyvä muistaa, että vaakalukema ei kerro mitään kehonkoostumuksesta. Joku kiinteäkroppainen voi painaa rasvaisempaakin kanssasisartaan enemmän, johtuen suuremmasta lihasmassan määrästä. Kehonpainoa ei kannata siis pitää itseisarvona. Kannattaa keskittyä mieluummin siihen, mistä se kehonpaino koostuu. Kun ymmärtää mitä se kiinteytyminen oikeastaan tarkoittaakaan, voidaan onnistuneesti kääntää kurssia kohti määränpäätä – unelmien kaunista ja kiinteää vartaloa.Edelliseen kirjoitukseeni pääset tästä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *