HYI MITÄ JÄI MASKIIN! TALIA, TUKKEUMIA JA IHOKARVOJA!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Jep se vähän kirpaisee, mutta toimii! Talit jäi taas maskiin mun ihasteltavaksi. Kuinka koukuttavaa!

Tää ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun käytän The Incredible Face Maskia, mutta viime kerrasta on ehtinyt vierähtämään jo aikaa. Mulla on iho ollut ihan hyvässä kunnossa ennen kesää, mutta pitkät helteet ja jatkuva hikoilu etenkin öisin on saanut mun naaman täyteen pientä näppyä. Sellaista ärsyttävää pikkuista..ei kunnon finnejä vaan tukkeumia.. etenkin tuohon otsaan. Olin jo hetken huolissani, että entinen akneni palaa takaisin, mutta kun vilkaisin mieheni otsaa, niin sillä oli ihan sama juttu meneillään! 😀 sain henkistä tukea siitä, että ehkä tää ihon oireilu johtuu siitä, että on jatkuvasti hikoillut kuin pikkuporsas ja iho on öljyisempi kuin normaalisti.

Ennen hoitoa

Tuotteitahan pitäisi vaihdella ja käyttää sen mukaan, mitä se nassu milläkin hetkellä tarvitsee ja oma naamani selvästi kaipasi kunnon puhdistusta. Sellaista joka saa sen taas raiteilleen. Kokemuksesta tiesin, että tää maski on kyseiseen tarkoitukseen ihan kymppi! Se on myös ainoa naamio mitä mieskin on halunnut testata. Selvästi sen repiminen kasvoilta ja siihen jäävien likojen näkeminen on kiinnostavaa. I get it! Naamio siis poistaa kaikkea moskaa kasvoilta mitä ei tiennyt niissä olevankaan. Rasvaisuutta..talia..mustapäitä jne.

Tökötti on mustaa ja paksuhkoa. Se tulee valmiiksi annostelluissa paketeissa ja levitykseen tarkoitetun siveltimen saa myös mukana. Kaadoin aineen kulhoon ja aloin sivelemään sitä kasvoille. Koitin välttää menemästä liian lähelle hiusrajaa tai kulmakarvoja, koska muuten nekin olisivat saaneet kyytiä. Silmänympärysihollekaan tätä ei kannata laittaa. Maski levittyy helposti siveltimen avulla ja on ihanaa kuinka tasaista jälkeä sillä saa tehtyä. Määrä riitti myös mulle vallan mainiosti.


Annoin maskin vaikuttaa noin 45 minuuttia. Puoli tuntiakin olisi varmasti riittänyt, mutta ehtipähän kuivua kunnolla kokonaan. No sitten pääsinkin lempparivaiheeseen eli maskin repimiseen! Rakastan sellaisia naamioita, jotka voidaan poistaa tällä tavalla kuorimalla. Olin kuitenkin varautunut siihen, että naamion poistaminen hieman kirpaisee etenkin niissä kohdissa, missä on ihokarvoja. Kieroutuneena yksilönä saan kuitenkin jotain fiilistä siitä, että kaikki epämääräinen lähtee kasvoilta pois, oli ne sitten pieniä ihokarvoja tai talia.

Ja tadaa! Siihen maskiinhan ne taas jäi ihasteltavaksi. Poistaminen hieman tuntui, mutta ei kuitenkaan niin paljon kuin odotin. Osasin kenties riittävästi odottaa pientä kirpaisua. Naamio oli pureutunut kasvoihin oikein kunnolla ja kirjaimellisesti oikein vetänyt kaiken moskan mukanaan. Huomasin, että nenänpielestänikin oli tarttunut tukkeumia naamioon, vaikken edes tiennyt niiden olevan siellä. Talia, tukkeumia, ihokarvoja..Selvästi tehokkain kokeilemani naamio tällaiseen puhdistavaan tarkoitukseen. Maskin tutkiminen on kuin pieni löytyretki konsanaan!

Naamion jälkeen iho oli huomattavasti sileämpi ja kuulaampi. Paljon pehmeämpi ja selkeästi puhtaampi! Hetken aikaa iho myös punoitti naamion poiston jälkeen, mutta se tasoittui aika nopsaan. Jäi sellainen raikas ja oikeasti nuorekkaampikin fiilis kasvoihin eikä tehnyt mieli edes laittaa meikkiä siihen koko päivänä enää.


Tää ei tosissaan tuu jäämään tähän! Käytän jotain naamiota aina joka viikko ja tämän hetkiseen tilanteeseen tarvitaan just tällaista intensiivistä ja hyvin puhdistavaa hoitoa, joka saa kasvot taas loistamaan.

Jos säkin haluat kokeilla tätä tehokasta ja toimivaa naamiota, saat -30% alennuksen koodilla jeminaface tai suoraan TÄSTÄ, johon koodi on aktivoitu sulle valmiiksi. Alennuskoodi umpeutuu 26.9.  ja koskee kaikkia Maybeauty:n tuotteita 🙂

Koukuttavia kaunistautumishetkiä toivotellen,
IJ

Kommentit (4)
  1. Voisitko joskus tehä postauksen mis kerrot vinkkejä miten rakentaa treeniohjelma? Esim et miten kannattaa jakaa päivät, ja kuinka monta liikettä lihasryhmää kohden ja minkälaisia liikkeitä yms.? 🙂

    1. Moi Veera! Kiitos loistavasta toiveesta! 🙂

  2. Tuli vihdoin tilattua tämä kokeiluun, en malta odottaa!
    Kiitos Ida:)

    1. Anytime girl! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *