HYI JA TAAS ON TALIT NÄHTÄVILLÄ! 3 STEPIN NAAMAN TEHOPUHDISTUS!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Shieeeet niin kuin alla olevasta kuvasta saattaa nähdä, ihoni niin sanotusti vitsuilee mulle tällä hetkellä. Ensin se on hyvää pataa kanssani, loistaa tasaisen puhtaana ilman näpyn häivää jopa niin hyvin, että pakotan ihan miehenikin katsomaa, että kuinka hyvässä kunnossa ihoni on! Eiks ookin?

No mitä vielä! Ei olisi pitänyt sanoa ääneen, sillä seuraavalla viikolla BANG! Naama on taas täynnä pientä näppyä ja isompaakin sellaista. We are back bitch!

Huoh! Kyllä on aikamoista vuoristorataa tämä naisena oleminen välillä. Luulen, että pitkän hyvän jakson jälkeen, stressi ja lyhyemmät yöunet ovat taas saaneet ihoni kukkimaan, hormoneista nyt puhumattakaan. Mulla nää ainakin näkyy heti naamassa. Iho voi huonommin, on elottomamman näköinen ja siihen nousee finnejä. Otsassa on tuollaista pientä epätasaisuutta, mutta sitten tuolla leuan tienoilla taas kunnon kipeää näppyä. Ja mähän oon vielä maailman pahin naaman näprääjä etenkin, kun stressaan ja näen kasvoissa näppylöitä. En voi olla hiplaamatta ja puristamatta niitä.

Nyt siis kaikki apukeinot käyttöön tilannetta rauhoittamaan. Oon käyttänyt jo vuosia MayBeautyn erilaisia naamioita ja pitänyt niistä paljon, mutta nyt tällä kertaa kokeilin ensimmäistä kertaa yhdistää kolmen eri tuotteen vaikutukset yhdeksi isommaksi tehohoidoksi. Todellinen kolmen vaiheen syväpuhdistus siis luvassa.

Ensin käytetään Face Maskia, joka on näistä mun suosikki, koska sen voi repiä kasvoilta. Se irrottaa epäpuhtauksia ja mustapäitä. Seuraavaksi sitten kuoritaan kasvot geelillä, joka silminnähden poistaa kuollutta ihosolukkoa. Kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa levitetään kasvoille vielä savinaamio, joka supistaa laajentuneita ihohuokosia. Niin kuin sanoin, oon käyttänyt näitä ennenkin ja ne todella toimivat. Omia ennen-jälkeen kuvia onkin ollut jännä katsoa, koska niissä on oikeasti huomannut sen eron! Normaalisti kun katson vain peilistä tuloksia enkä rupea räpsimään mitään kuvia, niin ei sitä kunnolla muistakaan miltä iho näytti ennen hoitoja. Mutta sitten kun oon joskus ottanut tänne blogiin kuvia, oon ihan hämmästyneenä voinut itsekin todeta, että esim. ihohuokoset ovat pienentyneet ja ennen-jälkeen kuvien välillä on selkeää eroa. Aivan parasta!

Anyway! Tämän enempää vaahtoamatta hypätään kolmesteppisen hoidon kimppuun!

1. ENSIMMÄINEN VAIHE

Ihan ensimmäiseksi levitetään musta Face Mask iholle. Mukana tulee sivellin, jolla levitys käy helposti. Koostumus on paksuhkoa ja yhdestä pussista riittää ainetta hyvin naamaan. Varo kulmakarvoja! Menin itse jo aika lähelle niitä, mutta kannattaa jättää vähän rakoa, niin ne eivät lähde maskin mukana pois. Tukka kannattaa myös laittaa pois tieltä (note to myself!). Kun setti on naamassa, annoin sen vaikuttaa 45 minuuttia – siihen asti, että se oli joka kohdasta täysin kuiva.

Sitten päästiinkin mun lempparivaiheeseen, eli naamion repimiseen kasvoilta. Se kirpaisee, mutta toimii! Naamio oikein vetää kaikki epämääräiset jutut pois kasvoilta – myös sellaiset, joiden olemassaolosta ei ollut tietoinenkaan. Esim. nenänpielestä saattaa lähteä talia ja viiksistä ihokarvoja oh yes! Kirpaisevimmat kohdat oli mulla ohimoissa ja leuassa sillä niissä oli eniten sellaista haituvaa. Arvaa vaan tuliko sileä iho tämän jälkeen! Todella!

Kaikki moska on nähtävillä maskissa, jonka tutkiminen kuuluu ehdottomasti tämän naamion parhaisiin puoliin! Se oli kauttaaltaan täynnä jotakin, kun syynäsin sitä lähemmin. Tän hoidon jälkeen iho aina kymmenen kertaa nuorempi!

2. TOINEN VAIHE

Sitten siirryinkin toiseen vaiheeseen, eli Face Gel:iin. Se on nimensä mukaisesti läpinäkyvää vaaleanpunaista geeliä ja ihme kyllä kuorii kasvot todella tehokkaasti talista ilman mitään rakeita tai vastaavia. Ensin ei tapahdu mitään, mutta kun jatkaa pyörittelyä, alkaa kuollut ihosolukko pikkuhiljaa tuntua sormenpäissä. Sitten sitä alkaakin näkemään ihan kunnolla. Eniten mulla lähtee niin sanottua tavaraa irti ohimoista ja leukapielistä. Vähiten otsasta.

Ei mitään maailman näteintä kuvamateriaalia, mutta hei tällainen on just parasta! Pyörittelyn jälkeen huuhdoin kasvot vedellä ja voin kertoa, että iho oli todella pehmeä ja sileä! Ihan kuin vauvan pylly!

3. KOLMAS VAIHE

Sitten vielä viimeisen vaiheeseen, eli Pore Maskiin, joka on mutanaamio. Avatessani rasian pelmahti nenääni ihana ja raikas tuoksu. Koostumus oli kivan paksua ja sitä olisi ollut helppo levittää ihan sormilla, mutta käytin samaa sivellintä kuin ensimmäisessäkin vaiheessa. Levityksen jälkeen annoin naamion vaikuttaa iholla 15 minuuttia, ehkä 20 minuuttia, kun touhusin samalla täällä kotona. Ohjeissa sanottiin 15-30 minuuttia, mutta omani oli selvästi tuon viidentoista minuutin kohdalla valmis. Se jähmettyi iholle niin, että kasvoja ei voinut liikuuttaa saatika nauraa. Ja tottakai se just nauratti!

Huuhtelin kasvot vielä lämpimällä vedellä ja samantien iho tuntui tosi smoothilta ja mattaiselta. Mulla on kuiva iho, mutta tämän jälkeen ei onneksi tullut sellaista kiristävää tunnetta. Levitin lopuksi vielä normaalisti kasvovoiteen ja tadaa tässä on nassu koko hoidon jälkeen.

Kyllä vaan tuntuu ihanalta! Kasvot ovat eloisat, tasaisemmat ja näyttävät paljon freesimmiltä, kuin ennen hoitoa. Tietenkään kaikki jo olemassa olevat finnit eivät katoa kerralla vaikka paljon talia ja tukkeumia lähtikin, vaan hoito nimenomaan auttaa ihoa hengittämään, niin ettei siihen poksahtelisi niitä näppyjä heti niin helposti. Mulla ei vielä päivä loppunut tähän hoitoon vaan laitoin vielä myöhemmin meikkipohjan kasvoihin ja siinä sen eron taas näkikin! Niin paljon tasaisempi ja smoothimpi lopputulos, kuin normaalisti, mikä on aivan ihanaa!

Voin todellakin suositella kokeilemaan, jos kaipaat syväpuhdistavaa hoitoa, jonka jälkeen nassu on selvästi raikkaampi. Tämän kolmivaiheisen Face Kitin saa nyt -30% alennuksella koodilla Idafacekit tai klikkaamalla suoraan TÄSTÄ, johon koodi on aktivoitu sulle automaattisesti. Koodi on voimassa 26.12. saakka.

Ei kun naama freesinä kohti pikkujoulutohinoita <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *