Ida Jemina
Ida Jemina

HUOMAANKO HAMPAISSANI EROA? – VOITTAJAN JULKAISU!

Kaupallinen kampanja: Oral-B

Olen nyt käyttänyt tätä valkaisevaa ja värjäymiä poistavaa kaksivaiheista yhdistelmää reippaan viikon ajan. Miltä hampaat tuntuu ja näyttää?

Jo ihan ensimmäisen käyttökerran jälkeen hampaat tuntuivat ihan superpuhtailta ja sileiltä. Ero entiseen oli ihan huomattava – ei tarvinnut arvailla josko ne hampaat olisivat puhtaammat, kun sen tunsi ihan selvästi. Ihana tunne! Eräs lukijanikin mainitsi 3D White Luxe Perfectionin olevan hänen suosikkihammastahnaansa ja ymmärrän hyvin miksi. Tahroja poistavat mikrorakeet tekevät tehtävänsä ja suu tuntuu harjauksen jälkeen todella raikkaalta.

No mites se uusi Whitening Accelerator-tehoste sitten? Aluksi mietin, että muistankohan pesun jälkeen käsitellä hampaat vielä sillä, mutta totta puhuen vaikutusta halusi niin mielellään vielä boostata, ettei sitä voinut unohtaa. Oikein mielellään harjasi hampaat vielä värjäymien poistoa nopeuttavalla tehosteella ja antoi niille suojan tulevia syömisiä ajatellen. Tehostehan estää tahrojen tarttumisen seuraavan 24 tunnin ajan, jolloin päivän syömisistä ei tarvitse murehtia. 

Uusi tapa on siis jo iskostunut rutiineihini vähän samalla tavalla kuin esim. kasvojen pesu ja kosteutus. Ihonhoitokin sisältää usein vähintään kaksi vaihetta ja tämä tuntui vähän samanlaiselta. Ihan järkeenkäypää! Omaan silmään hampaat tosissaan näyttävät valkoisemmilta ja tuntuvat selvästi puhtaammilta. Aion siis todellakin jatkaa tämän yhdistelmän käyttöä.

Nyt on myös viikko sitten käynnistynyt no filter smile-arvonta suoritettu, joten kiitos kaikille osallistuneille! Palkinnon, joka sisältää:

• Oral-B Genius-sähköhammasharjan
• Oral-B 3D White Luxe Perfection–hammastahnan ja
• Oral-B 3D White Luxe Whitening Accelerator-käsittelyn

voitti nimimerkki…. SaraMarkkanen! Onnea! Sinulle lähetään pian sähköpostia.

Jos valkoisempi hymy on toivelistalla, tämä helppo yhdistelmä on kokeilemisen arvoinen juttu. Ei kun hampaat kirkkaiksi ja hymyilemään! Raikasta päivää kaikille!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: JOS TEET NÄIN, TREENAAT VÄÄRIN!

Kommentit (7)

 1. Nora

  Kuulostaapa hyvältä! Mä olen aina kuvitellut, ettei Suomesta saa kunnolla hymyä kirkastavia tuotteita, mutta pitää ehkä antaa Oralille mahdollisuus. 🙂
  Nora / https://dreamerachiever.com

  1. Ida Jemina

   Jes! Tää tehoste on ihan uusi juttu markkinoilla! 🙂

  2. […] HUOMAANKO HAMPAISSANI EROA? – VOITTAJAN JULKAISU! […]

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *