Ida Jemina
Ida Jemina

HUOMAANKO HAMPAISSANI EROA? – VOITTAJAN JULKAISU!

Kaupallinen kampanja: Oral-B

Olen nyt käyttänyt tätä valkaisevaa ja värjäymiä poistavaa kaksivaiheista yhdistelmää reippaan viikon ajan. Miltä hampaat tuntuu ja näyttää?

Jo ihan ensimmäisen käyttökerran jälkeen hampaat tuntuivat ihan superpuhtailta ja sileiltä. Ero entiseen oli ihan huomattava – ei tarvinnut arvailla josko ne hampaat olisivat puhtaammat, kun sen tunsi ihan selvästi. Ihana tunne! Eräs lukijanikin mainitsi 3D White Luxe Perfectionin olevan hänen suosikkihammastahnaansa ja ymmärrän hyvin miksi. Tahroja poistavat mikrorakeet tekevät tehtävänsä ja suu tuntuu harjauksen jälkeen todella raikkaalta.

No mites se uusi Whitening Accelerator-tehoste sitten? Aluksi mietin, että muistankohan pesun jälkeen käsitellä hampaat vielä sillä, mutta totta puhuen vaikutusta halusi niin mielellään vielä boostata, ettei sitä voinut unohtaa. Oikein mielellään harjasi hampaat vielä värjäymien poistoa nopeuttavalla tehosteella ja antoi niille suojan tulevia syömisiä ajatellen. Tehostehan estää tahrojen tarttumisen seuraavan 24 tunnin ajan, jolloin päivän syömisistä ei tarvitse murehtia. 

Uusi tapa on siis jo iskostunut rutiineihini vähän samalla tavalla kuin esim. kasvojen pesu ja kosteutus. Ihonhoitokin sisältää usein vähintään kaksi vaihetta ja tämä tuntui vähän samanlaiselta. Ihan järkeenkäypää! Omaan silmään hampaat tosissaan näyttävät valkoisemmilta ja tuntuvat selvästi puhtaammilta. Aion siis todellakin jatkaa tämän yhdistelmän käyttöä.

Nyt on myös viikko sitten käynnistynyt no filter smile-arvonta suoritettu, joten kiitos kaikille osallistuneille! Palkinnon, joka sisältää:

• Oral-B Genius-sähköhammasharjan
• Oral-B 3D White Luxe Perfection–hammastahnan ja
• Oral-B 3D White Luxe Whitening Accelerator-käsittelyn

voitti nimimerkki…. SaraMarkkanen! Onnea! Sinulle lähetään pian sähköpostia.

Jos valkoisempi hymy on toivelistalla, tämä helppo yhdistelmä on kokeilemisen arvoinen juttu. Ei kun hampaat kirkkaiksi ja hymyilemään! Raikasta päivää kaikille!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: JOS TEET NÄIN, TREENAAT VÄÄRIN!

Kommentit (7)

 1. Nora

  Kuulostaapa hyvältä! Mä olen aina kuvitellut, ettei Suomesta saa kunnolla hymyä kirkastavia tuotteita, mutta pitää ehkä antaa Oralille mahdollisuus. 🙂
  Nora / https://dreamerachiever.com

 2. Muotoja litistämättömät trikoot – 3 treenisuosikkia! – Ida Jemina

  […] HUOMAANKO HAMPAISSANI EROA? – VOITTAJAN JULKAISU! […]

 3. jasmina

  Tehoaako toi oikeesti? Sulla on niin valkoiset hampaat, että olet varmaan käynyt ne aikaisemmin valkaisemassa. Jos olis ennen ja jälkeen kuva, niin siitä olis helpompi arvioida just tän tuotteen tehoa.

  • Ida Jemina

   Oon käyttänyt tätä nyt reippaan viikon ja tuntuu tosi hyvältä! Aion kyllä edelleen jatkaa käyttöä niin näkee myös pidempiaikaisempia vaikutuksia. En ole kokeillut mitään muita valkaisutuotteita pariin vuoteen. Kannattaa toki myös lukea muiden kokemuksia ja testata tietysti itse, moni on ollut nimittäin positiivisesti yllättyneitä 🙂

 4. Peppi

  Heippa! Miä ostin myös joskus viime kesänä tuota accelerator tahnaa, mutta kaappiin jäi. Ongelmaksi koitui se,että pakkauksessa ei ollut kunnon ohjeita käyttöön. En tiennyt onko se joku ”kuuri”, vai jatkuvaan käyttöön. Käytin reilun viikon aamuin-illoin, mutta huulet ja ikenet alkoivat kuoriutua rakeisen tekstuurin takia. Kuvittelin siis että tuote ei ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön. Olenko ihan yksinään siis kokemukseni kanssa 😀 Onko sinulla ilmennyt mitään vastaavaa? Jos on, pitääkö siihen vaan totutella? Hyvää on kyllä muuten. Huomasin itsekkin että valkenihan ne legot..

  • Ida Jemina

   Heippa Peppi! Voihan harmi jos ei sopinut sulle niin hyvin jos hampaat kuitenkin vaalenivat :/ itse en ole kokenut samaa, joten tosi vaikea sanoa tottuuko siihen 🙂

Kommentoi »

Vastaa