Huikeita juttuja – Ida Jeminan villit valinnat!

Superia maanantaipäivää jengiläiset – toivottavasti oli kiva viikonloppu! Nyt on ihan huikeita uusia juttuja tiedossa, nimittäin minua pyydettiin mukaan Elloksen summer sale-kampanjaan! Sain mahdollisuuden päästä valitsemaan omia suosikkejani, jotka on tänään koottu sivuille omaksi osiokseen. Mikä parasta, kaikki nämä tuotteet ovat nyt kunnon alennuksessa!

Ellos-IDA JEMINA

Koska tässä sporttityttöjä ollaan, valitsin tietysti into pinkeänä kaikkia ihania treenimotivaatiota lisääviä asuja ja asusteita. Elloksella on todella hyvä ja laaja valikoima eri merkkeineen. Niinpä mukaan pääsi nyt alennetusti jopa 50 valitsemaani tuotetta, mm. Adidasta, Nikeä, Pumaa, Casallia ja Elloksen omaa merkkiä. Jeij! 

ElloS

IDA JEMINAN VALIKOIDUT TUOTTEET PÄÄSET KATSOMAAN TÄSTÄ

Sporttisia shoppailuhetkiä ja upeita löytöjä toivotellen,
IJ

Kommentit (9)
  1. Moikka! Ihana blogi sulla ja sitä on kiva lueskella, toivoisin sinulta ja kaikilta muilta fitnesselämä-ihmisiltä sellaisia hmm, miten sen sanoisi.. Sellaisia missä tuodaan se todellisuus välillä kunnolla esille, sellaisia p*ska-päivä postauksia, sellaisia postauksia missä ruokia ei aina asetella/vatsaa vedetä sisään, postauksia kun joskus annokset on kaupan valmishyllyltä/näyttää lautasella aivan kauhealta. En tiedä saitko kiinni tästä ajatuksesta, mutta toivon niin 🙂 Olisi myös kiva jos haastaisit muita blokkaajia tekemään samanlaisia postauksia! Aina ei jaksa lukea kuinka ihanaa ja kivaa elämä on ja jeejee on hyvä olla, koska ei se kenelläkään ole.

    1. Moikka! Kiitos ja kiitos toiveesta! Kokonaisia paskoja päiviä tulee onneksi todella harvoin, toki huonoja fiiliksiä silloin tällöin. Minusta ei kuitenkaan olisi reilua kaataa niitä muiden niskaan. Joitakin ikäviä sattumuksia olen kuitenkin tännekin kirjoitellut, kun niitä on tullut. Tykkään ennemmin keskittyä jakamaan lukijoille hyödyllisiä asioita. Mitä ruokiin tulee, ne ei todellakaan ole mitään kauniita taideteoksia 😀 Snapchatissa lisää annoskuvia 🙂

  2. Moikka!
    Koitin etsiskellä hyviä vinkkejä selkätreeniin, ja päädyin sitten eri sivustojen kautta selkätreenistä hauis ja persustreeneihin, ja lopulta väärin tehtyjen kyykkyjen varoitustekstien kautta sekoitin itseni pahemman kerran. Too much information, ja tunnen itteni edelleen ihan talikoksi sen selkätreenin suhteen. Hitto että ärsyttää miksi ihmisellä täytyy olla niin monta eri lihasryhmää ja kaikilla tietysti eri liikeradat.. Kauhea nälkä ois jo tietää ja osata enemmän! Mä inhoan mennä salille ollessani epävarma ja tuntea oloni naurettavaksi jos en osaa – haluisin et mun formi ja tekeminen menee oikein ja on oikeasti hyödyksi. Lisäksi toki en halua päätyä pakkotoiston sivuille salikomedia ketjun täytteeksi 😀 Jos saa toivoa tulevia postauksia niin huikeeta ois teksti selkätreenistä talikoille, tai oikeestaan mistä vaan treenistä joku iisi versio tekisi mun puolesta kauppansa! On jotenkin helpompaa älytä ensin palikka exercise versiot jonka jälkeen hifistellä, mutta esimerkiksi mä en osaa vielä erottaa hifistelyliikkeitä hyvistä basics jutuista kuin muutamissa asioissa. Netissä surffaillessa en oikein osaa luottaa noin vain mihin tahansa vinkkiin, niiden antajia kun tuppaa olemaan aika monenlaisia.

    1. Moikka Unna ja toki saa toivoa! Perusliikkeet ehdottomasti kunniaan 🙂 Aika peruskauraa on tähän astiset vinkit olleet, mutta lisää on toki tulossa ja selästä en ole vielä paljon kirjoittanutkaan, joten pysy kuulolla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *