HUH ÄLÄ OLE SE DORKA SALILLA! ETHÄN MISSANNUT NÄITÄ?

Marraskuun eka ja ihan kohta muutetaan jee ja jaiks! Laita https://blogit.terve.fi/idajemina kirjainmerkkeihin niin löydät heti helposti perille vai miten työ nuoret yleensä löydätte paikalle hah! Kirjainmerkit on mun suosikkeja, mutta ymmärrän, että olen näissä asioissa saattanut jysähtää sinne Internetin perustamisaikoihin hahaa. Silloin piti odottaa puoli tuntia, että se kone edes käynnistyi ja voi jumatsuikka mikä ruksutus siitä kuului. Sivujen latautumisesta nyt puhumattakaan! Kuka muistaa nää legendaariset ajat? Meillä sai netissä olla vain puoli tuntia päivässä, koska muuten puhelinlasku paukkui liian isoksi eikä kukaan pystynyt käyttämään puhelinta samaan aikaan.


Noista on kyllä tultu niin pitkälle, mutta hauskaa muistella tollaisia asioita, joita ei todellakaan tule enää mietittyä. Joka tapauksessa hommat jatkuu täällä blogissani ihan niin kuin ennenkin vaikka osoiterivi vaihtuu. Postaukset tulevat myös säilymään, joten ei huolta niiden katoamisesta – tästä jotkut lukijat ovat kyselleet. Somestahan mut toki löytää myös tuttuun tapaan idajemina -nimellä niin IG:ssä kuin snäpissäkin. Siellä on muuten kaikenlaista mitä ei aina tänne blogiin asti päädy, kuten erilaisia treenivideoita, joten laita ihmeessä seurantaan samantien niin ei unohdu! – > @idajemina

Snäpissä taas meillä on ihan mahtava lämmin joukkio, joka näkeekin sitten taas vielä astetta enemmän. Lisää idajemina niin pääset mukaan geimeihin.

Koska tässä jollain tapaa eletään muutoksen aikaa, on aika kurkistaa, mitkä postaukset tänä vuonna ovat olleet niitä teidän suosikkeja ja mitä ollaan ahmittu eniten! Nää menevät niin treenistä, ruokaan kuin meikeistä ripuliinkin! HAhaha kyllä te ootte sellaisia veijareita! Kato, ettei mikään ole jäänyt sulta välistä! Näitä oli itsekin kiva lukea uudelleen, kun ei enää kaikkea edes muistanut!

Here we go! Suosituimmat postaukset tänä vuonna sekalaisessa järkässä!

1. ASIAT JOITA KAIKKI TOIVOO ETTET TEE SALILLA!

2. ATERIA URHEILEVALLE – NÄIN ONNISTUN SAFKOISSANI AINA


3. 300 EURON RIPULI


4. KESKIVARTALO TIUKAKSI – TREENIOHJEET


5. KUMINAUHATREENI PAKAROILLE LÄHTEE TÄSTÄ!


6. TAIVAALLISEN MAUKASTA KOTIRUOKAA – VAIHTELUA KEITTÖÖN!

7. NYT NIITÄ ANNOSKUVIA -BODARI GOES KASVIS!


8. NO NYT! 2 MINUUTIN TEHOVATSAT!


9. EDULLISET MEIKIT JOTKA PALJASTUIKIN HUIPUIKSI


10. KOKEILIN TAMMYN BOOTY-TREENIÄ! NÄIN KÄVI!

Siitä vain tsekkaamaan postaukset, jotka olivat suuren joukon mielestä kaikista kiinnostavimpia! 🙂 Ilolla jatketaan pian kohti uutta! Vielä täällä tämä viikko ja sitten mennään wohoo! Be ready!

Neulemekko TÄÄLTÄ

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 3 KOVAA AAMUPALAA + TAPATURMAKUULUMISIA…

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (2)
  1. Jes, kaikki noista postauksista oonkin jo lukenut 😇 Mut mun oli pakko tulla kysyy, mistä toi sun mekko on?😍

    1. Oi ihan mahtavaa!😍 True lukija ❤️ Mekko on TÄÄLTÄ! Se on kyllä ihana päällä😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *