HETI TOIMIVAT KAUNEUSNIKSIT VAPPUUN!

Sis. mainoslinkkejä

Kääk vappu on ihan nurkan takana, mutta ei hätää – I got you girl! Nyt laitetaan parhaat kauneusniksit jakoon ja äkkiä!

MITÄ PÄÄLLE?!

Jep! Tämän asian kanssa ei kukaan tuskastele yksin. Ennen kuin ryntäät paniikissa kaupoille niin kuin minä tein, mene ensin oman vaatekaapin luo ja koita katsoa sieltä edes yksi vaatekappale, asuste tai koru, jota voisit pitää vappuna. Kun sinulla on jokin idea ja pohja tulevalle asulle, voit nyt halutessasi rynnätä kaupoille katsomaan tähän sopivia juttuja. Oikean vaatteen, korun tai muun asusteen löytäminen on näin huomattavasti helpompaa, kuin täysin summan mutikassa häsääminen. Trust me – I’ve been there!

IHO HETI KAUNIIN NÄKÖISEKSI

Kullanhohtoinen kuivaöljy

Yksinkertainen mutta toimiva niksi, on laittaa aavistus kuivaöljyä iholle. Se saa heti ihon näyttämään ihanan kosteutetulta ja terveeltä.

KIIRE? HUIJAA PANOSTETTU LOOK!

Kiire yllätti mutta meikit on vielä laittamatta? Huijaa panostetun näköinen look! Laita pohja kuntoon, mutta skippaa silmämeikki tai laita vain vähän ripsiväriä. Sen sijaan valitse kaunis ja näyttävä puna huuliin, joka samantien saa lopputuloksen näyttämään siltä, että olisit panostanut enemmänkin. Tämä toimii aina!

HUULIPUNA PYSYMÄÄN TAHRAAMATTA PITKÄÄN KOKO PÄIVÄN

Jes! Tätähän me kaikki halutaan, mutta miten sen voi saavuttaa? Laita huulipuna huulille normaaliin tapaan. Tämän jälkeen ota paperin pala ja painele se huulille käyttäen irtopuuteriin dipattua sivellintä. Niksin ansiosta huulipuna ei tartu hampaisiin tai lähde leviämään vaan pysyy huulilla nätisti.

RIPSISTÄ NÄYTTÄVÄMMÄT

Taivutat ripsiä, mutta tuntuu, että ne pongahtavat heti taas suoriksi? Lämmitä ripsientaivuttajaa hiustenkuivaajalla ja taivuta sen jälkeen ripset. Lämpö auttaa niitä taipumaan paremmin ja pysyvään näyttävinä pidempään. Kannattaa testata taivuttajan lämpötilaa käteen, ettei se vahingossakaan ole liian kuuma.

Mikäli olet piristämässä ilmettä irtoripsillä, katso tämä postaus: Näin kiinnität irtoripset onnistuneesti

PAKSUMMAN NÄKÖINEN TUKKA

Luomivärit kehiin! Levitä joko hiusrajaan tai jakaukseen hiustesi väristä luomiväriä. Se saa tukan näyttämään heti paksummalta ja täydemmältä.

PONNARISTA TUUHEAMPI VÄLITTÖMÄSTI


Hiukset tuuhealle ponnarille vappuna? Sitten sun on testattava tätä kikkaa, joka toimii ihan älyttömän hyvin: TÄLLÄ KIKALLA PONINHÄNNÄSTÄ HETI TUUHEAMPI! IHAN SUPER!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa vappua kaikille wohoo!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: VAIHTELUA PAKARA- JA JALKATREENIIN – 3 LIIKETTÄ JAKOON!

Kommentit (3)
  1. Heippa! Olis mielenkiintoista kuulla sun mielipiteitä tosta muodonmuutoksia dokumentista mikäli siis oot katsonu sen. 🙂

    1. Heippa Emma! 🙂 en ole vielä ehtinyt katsomaan vaikka kuullut kyllä olen 🙂

  2. TURVONNUT MUTTA ONNELLINEN - Ida Jemina
    2.5.2017, 19:46

    […] HETI TOIMIVAT KAUNEUSNIKSIT VAPPUUN! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *