HERÄTYS! TÄLTÄ AAMUNI NÄYTTÄÄ!

Sis. mainoslinkkejä

Ihanaa iltaa ja tervetuloa mukaan kurkistamaan aamuuni! Tänään katsotaan mitä kaikkea aamun tohinoihini ja rutiineihini kuuluu!

Havahdun unesta usein herätyskelloon, mutta joskus herään itse jo ennen sen soittoa. En kuitenkaan ole mikään aamuvirkku, joten otan kyllä ilon irti kaikista minuuteista, jotka saan nukkua. Siksi herätykseni on asetettu milloin mihinkin kellonaikaan, 7.07, 7.13.. iltaisin ajattelen, että nipistän sen minuutin lisäunen sitten aamun touhuista. Kummallista on kuitenkin se, että pystyn puhumaan ihan samantien herättyäni. Toinen puolisko on taas ihan eri maata, joten sitä tietää pitää pidemmät stoorit mahassa ennen kuin toinen on saanut itsensä kunnolla hereille.

Tässä vaiheessa alkaa kuulua tassujen tepsutusta ja äänekästä haukottelua. Sitä voisi oikeastaan kuvailla melkeinpä huutamiseksi! Urho haukottelee samalla kiljuen ja tuo toinen pikkuinen on matkinut tämän hassun tavan isoveljeltään. Aamut täällä ovatkin varsin koomisen kuuloisia, kun molemmat kiljuvat kilpaa.

Yhtäkkiä karvainen naama kurkistaa sängyn laidan yli, että joko sieltä noustaan. Sisulla alkaa bileet samantien! Kunnon sambatanssit käyntiin ja ilakoimaan! Urho yrittää myös saada huomiota, mutta jää aina kakkoseksi Sisun energiassa. Se keskittyy sen sijaan juttelemaan mitä ihmeellisimmillä mouruamisäänillä.

Aloitin noin viikko sitten 5 minute journalin tekemisen ja vielä sängyssä loikoillessani yritän muistaa vastata sen kolmeen eri kysymykseen. Iltaisin unohdan aina vastata iltakysymyksiin, mutta aamuisin se alkaa pikkuhiljaa muodostumaan rutiiniksi. Jos missasit postauksen, jossa kerron nuo aamun ja illan kysymykset, niin katso: Salainen ase parempaan elämään – tämän aloitin tänään.


Poikien aamulenkin aika! Aamulla vedetään yleensä pidempi lenkki. Usein kävellään, mutta joskus myös juostaan. Selkä märkänä saavutaan kotiin joka tapauksessa. Nyt kun on ollut näitä ah niin ihania sadekelejä, niin se monta kertaa päivässä tapahtuva kuivausrumba alkaa pikkuhiljaa kyllä ottamaan pattiin. 

Sitten onkin kropan vetristämisen aika eli 10-15 minuutin jooga käyntiin! Tämän rutiinin olen ottanut aamuihini mukaan ihan hiljattain ja taitoni eivät varsinaisesti mitään lahjoja maailmalle ole. Kyllä on haastavaa touhua tällaiselle rautakangelle, mutta ai että tuntuu hyvältä! Snapissa (lisää idajemina) kysyttiin, että josko voisin näyttää millä tavoin joogailen. Jos tässä oikein kehityn niin tottahan toki voin joskus näyttää esim. lempiasentojani. Nyt olen kuitenkin etsinyt ihan tubesta videoita ja löytänyt hyviä aamujoogia sitä kautta. Uskon, että olen tässä viime aikoina jo hieman kehittynytkin. Joskus tosin käyn vetäisemässä salin puolella painotreenit aamuisin ja silloin en joogaile kotona. 

Crop-paita täältä / Trikoot täältä

Tämä kuva on eri päivältä, ihan noin freesiltä touhulta eivät ne aamun hetket useinkaan näytä.

Suihkun kautta raikkaaksi ja pikainen ihon kosteutus. Hiustenpesuun edelleen lemppariyhdistelmäni on tämä Yves Rocherin korjaava shampoo ja tämä superkosteuttava hoitoaine. Sopii hieman kähertyville ja kuivahkoille latvoilleni niin hyvin, ihan vakio suosikkini.


Kasvojen kosteutukseen vaihtelen tuotteita vuodenajan ja ihon kunnon mukaan. Tykkään testailla eri juttuja, mutta tällä hetkellä käytössäni Origins kosteusvoide sekä silmänympärysvoide. Se mikä on kuitenkin pysynyt kohta jo pidempään kasvojenkosteutusrutiineissani on Clarins kasvoöljy. Pullo oli hintava, mutta niin riittoisa, että vielä pitkänkin ajan jälkeen sitä on kulunut naurettavan vähän. Ehdottomasti hintansa väärti ja voin suositella kaikille kuivaihoisille. Painelen sitä muutaman tipan kasvoille ja se saa ne näyttämään sekä tuntumaan samantien kauniin kosteutetun terveiltä.


Vartalon kosteusvoiteissa käytän myös uusia ja vanhoja suosikkeja, mutta niistä olenkin kirjoittanut aiemmin tässä postauksessa: Kosteusvoiteiden taisto – tässä TOP 3!

No niin! Sitten kun on ihanan puhdas ja kosteutettu iho suuntaan aamupalapuuhiin ja valmistan ruoat sekä itselleni, että koirille. Aamupalani koostuu melkein aina puurosta erilaisin höystein kera höyryävän kahvikupposen. Pojat taas vetävät mitä hirvittävimmän näköisiä liha-annoksia kitaansa.


Aamupalan syömiseen kuluvan ajan pyhitän relaamiselle mikäli se vain suinkin on mahdollista ja sitten säntäänkin pää kolmantena jalkana töiden pariin.

Sellaiselta näyttää meidän aamu. Ihanaa torstaita jengi <3

LUE MYÖS: 5 IHANAN MAKOISAA PUUROIDEAA – KATSO OHJEET!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 10 RANDOM SALIVINKKIÄ – NAPPAA TALTEEN!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (4)
  1. Mistä tilaat tota Yves Rocherin shampoota ja paljon maksaa? Mun tukkaon kans kuiva ja luonnonkihara, vois sopii…

    1. Testiin vaan! Tilaan tuolta Yves Rocherin sivuilta 🙂 normaalisti maksaa 7,90 mutta nyt näyttäisi olevan alessa 4,90 👍

  2. Oi onpa ihanan pitkät aamut ja touhua täynnä! Itsellä herätys 6.35 -> meikkaus –> aamupala–> pukeutuminen ja 7.30 pitää olla jo matkalla töihin.. Ei kyllä tällä aikataululla ehtisi koiraa lenkittää tai joogailemaan tai ptiäisi varmaan herätä neljältä 😀

    1. Touhua kyllä riittää heti kun silmänsä avaa 😀 Koiriin menee aina väkisin aikaa, mutta tuo pikajooga menee onneksi aika rivakasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *