HELVETINVIIKKO

Book-Beat
Kaupallinen kampanja: BookBeat

Mikään ei ole parempaa kuin mukaansa tempaava ja mehukas kirja. Ei edes irtokarkit. Sellainen kirja, jonka luota ei malttaisi lähteä pois ja sellainen jota haluaa ahmia hävyttömänkin suuria määriä kerrallaan.

Olen nyt reippaan parin viikon aikana ahminut äänikirjoja korvat vaahdossa. Sain testattavaksi BookBeat-kirjapalvelun ja voi vitsit että tykkään! Kiireisen, aktiivisen, malttamattoman ja monta asiaa samaan aikaan tekevän unelma!

BookBeat on siis sovellus, joka sisältää runsaan määrän erilaisia äänikirjoja sekä e-kirjoja.  Näitä pääsee kuuntelemaan ja lukemaan niin paljon kuin haluaa suoraan omasta puhelimesta tai tabletista. Postauksen lopussa annan teille kuukauden mittaisen ilmaisen kokeilujakson!! (Norm. 16,90€/kk). Jokaisesta kirjasta on esittelyt sekä lukijoiden antamat tähti-arvostelut. Itse olen varsin koukussa juuri äänikirjoihin niiden superhelpon käytön takia. Ei tarvitse itse muuta kuin kuunnella, kun joku lukee puolestasi ja mikä parasta – samalla voi tehdä muita askareita.

bookbeat koodiÄänikirjat ovatkin löytäneet minulla erityisen hyvin paikkansa tilanteissa, jotka ennen ovat olleet tylsiä. Näitä hetkiä, kuten venyttelyä, ruoanlaittoa, siivoamista ja meikkaamista ovat nyt päässeet elävöittämään kertomukset sekä tositarinat, kuten Pekka Hyysalon Fight Back.

BookBeatin yksi parhaista puolista onkin mielestäni äänikirjat, joiden kuuntelua ei tarvitse lopettaa vaikka jotain muuta pitäisi alkaa touhuamaan. Sen kun jatkaa jännittävän tarinan parissa samalla lenkkeillen, kokkaillen tai vaikka siivoten. Kiva ominaisuus on myös se, että juttu jatkuu automaattisesti siitä mihin viimeksi jäi.

Vielä en ole kuunnellut kirjaa autossa, mutta se olisi varmasti ihan loistava tapa jouduttaa matkaa. Tiedän parikin tuttua, jotka kuuntelevat äänikirjoja aina junassa työ- ja kotimatkoillaan. Ihana rauhoittava hetki päivästä, kun voi vain istua ja hypätä tarinan vietäväksi.

Mukaansa tempaavien ja koukuttavien kirjojen löytäminen on ennen saattanut vaatia hieman vaivaa ja etsimistä. Jokaisella kun on se oma maku, mistä tykkää ja mistä ei. Äärettömän hyvä etu palvelussa onkin se, että kirjoja voi selata mielin määrin ja hypätä seuraavaan ihan tuosta noin vaan! Ei lisämaksuja, ei vaivaa. Sen kun aloittaa uuden mielenkiintoisen kirjan vaikka samantien.

Oma makuni kirjojen suhteen vaihtelee oikeastaan tilanteiden mukaan. Touhutessani tykkään kuunnella jotakin inspiroivaa, ajatuksia herättävää ja opettavaa. Rentoutuessani ja aivot narikkaan laitettuani taas haluan kuunnella taikka lukea jotakin leppoisaa ja mukavaa.

bookbeat äänikirjaLukulistalle onkin jo valikoitunut useita kirjoja. On ihanaa kun voi surutta ahmia kaikki herkullisilta vaikuttavat teokset ja lukea sekä kuunnella niin paljon kuin sielu sietää! E-kirjoista bongasin jo Erik Bertrand Larssenin Helvetinviikon, joka vaikuttaa juuri sellaiselta inspistä tuovalta ja ajatuksia herättävältä kirjalta, etten malta päästä siihen käsiksi. Helvetinviikon aikana jokaisella päivällä on oma teemansa; maanantaina paneudutaan omiin hyviin sekä huonoihin tapoihin, tiistaina keskittymiseen, keskiviikkona seuraavaan teemaan jne.  Näiden ideana on saada sinut miettimään elämääsi ja tavoitteitasi, muuttamaan mahdollisia tapojasi ja ylittämään rajojasi. Jännää, mutta en malta odottaa omaa seitsemän päivää kestävää Helvetinviikkoani!

BookBeat-sovellus on superhelppokäyttöinen ja on ihanaa, että se myös auttaa luettavan löytämisessä suositusten ja kategorioiden avulla. Tarjolla on vaikka mitä romaaneista, scifiin ja feelgoodista elämänkertoihin. Ei voi muuta kuin hehkuttaa!

Jotta tekin pääsette tähän samaan huuruun ja kirjoja ahmimaan,  saan antaa teille 30 vuorokautta ilmaista lukuaikaa! Voi vinde! Saat kokeilujakson käyttöösi koodilla idajemina tai suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, johon koodi on jo lisätty valmiiksi. Ihan superia! Ei sitovia määräaikoja ja tilauksen voi lopettaa koska vain.

Ihania lukuhetkiä!

P.S. Aluksi voi näkyvä, että kokeilujakso olisi 14 päivää, mutta kun täyttää tiedot ja menee eteenpäin, tulee näkyviin ilmaisen kokeilujakson olevan voimassa kuukauden! Te saatte ekstraa! 🙂 Koodi on voimassa 30.4. asti ja vain uusille asiakkaille.

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA ON UUSI VLOG, JOSSA PÄÄSEE MUKAANI MM. SALILLE JA KULKUKOIRA-ASIOILLE: OUTO PÄIVÄ!

Kommentit (16)
  1. Moikka!
    Tämä kysymys ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta luin sun aikaisempia kirjoituksia jossa kerroit säännöllisesti käyttäväsi suihkurusketuslaitetta kotona. Oletko vielä käyttänyt sitä säännöllisesti? Olisin kiinnostunut itsekin hankkimaan kyseisen laitteen, mutta olen hieman huolissani kun luin että rusketusaineen sisältämä DHA voi olla vaarallista hengitettynä, varsinkin jos sille altistuu säännöllisesti. Käytätkö itse jotain suojaimia tai vastaavia, joiden avulla vältyt hengittämästä ainetta?

    1. Moikka Ansku! Silloin tällöin käytän edelleen, mutta nykyään useammin on tullut käytettyä rusketusmousseja tai -suihkeita. Loistava laite ollut kuitenkin tuo ja tekee aivan upeaa jälkeä!

  2. Noi äänikirjat on pitkänmatkalaisen pelastus! Joka arkipäivä juuri työmatkoilla kuuntelen.

    1. Ihan superkätsyä! 😊👊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *