Helppo ja herkullinen välipala!

Sis. mainoslinkkejä

Hepohei! Mikä meininki?

Välipalaideoita on toivottu kovasti ja eihän siinä silloin muu auta kuin kääriä hihat. Tämä välipala valmistuu minuutissa, joten se sopii hyvin niille, jotka eivät jaksa viettää koko päiväänsä kyökin puolella.

valmista-herkkua
Herkullinen annos niin ulkonäkönsä kuin myös makunsakin puolesta. Tarvitset:

250g turkkilaista jogurttia (3,5%)
15g = 1rkl maitosuklaa-kaseiinia
5g = 1tl rypsiöljyä
1 Lean protein patukka, maku Brownie Crisp Toffee!

vanukasta
Urhokin haluaisi päästä maistelemaan
urhokainen
Tällä kertaa poika jäi kuitenkin vain lipomaan huuliaan

Sekoita ensimmäiset kolme ainesta keskenään ja ripottele päälle brownie-patukan palasia. Valmista! Maitosuklaa-kaseiini tekee mausta ja koostumuksesta ihanan pehmeää. Pieni tilkka rypsiöljyä taas viimeistelee annoksen kuohkeaksi ja lisää makua. Pienet brownie-sattumat ovat piste i:n päälle.

Turkkilaisen jogurtin tilalla voi myös käyttää halutessaan maitorahkaa. Tällöin joukkoon kannattaa kuitenkin lorauttaa myös tilkka maitoa, jotta koostumus ei ole liian raskas.

helppo valipala

Ja hei huikea määrä tiimiläisiä liittynyt mukaan Intenseen! Mahtava meininki ja loistava, päämäärätietoinen asenne porukalla, jes! Juuri sitä tarvitaan tähän ohjelmaan. Voit käyttää hashtageja #teamidajemina #nobullshit, niin löydämme toinen toisemme ja voimme käydä tykkäilemässä tiimiläisten aherruskuvista. Vielä voi liittyä mukaan tähän kovapäiseen tiimiin!

TILAA INTENSE

Intense-ohjelma

 

Sähäköitä treenejä kaikille! Edellisessä postauksessa: Nyt mennään – varaudu todellisiin tuloksiin!

Kommentit (11)
  1. Mihin muuhun voi tuota kaseiinia käyttää? 🙂

    1. Kaseiini on tosi monikäyttöistä! Mm. palkkariin ja yleisesti proteiinilisänä muihin tarpeisiin 🙂

  2. Hep! Ostettu ohjelma! Luettu monta kertaa se läpi ja tutkittu liikehjeita 🙂 Vielä ku paranis pian rikkoutuneet nivelsiteet niin pääsisi pian tekemään! Taidan mennä ekoilla kerroilla mahdollisimman myöhään salille et olis hiljaista kun alussa aina jänskää alotella uutta ohjelmaa.

    1. Mahtava juttu! Parantele paikat kuntoon rauhassa ja pian pääsetkin jo tositoimiin – tsemppiä toipumiseen ja ohjelman aloittamiseen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *