HELP! TIEDÄTKÖ VASTAUKSEN JOHONKIN NÄISTÄ KOLMESTA?

Kun meikä ei tiedä, joku teistä aivan varmasti tietää! Eiköhän kiepauteta roolit toisin päin niin, että meikäläinen pysyy hiljaa ja antaa teidän kertoa miten asiat ovat!

Mulla tulee monesti mieleen joitain yksittäisiä asioista, joista ajattelen, että hei tätä pitäisi kysyä teiltä! Ne on ihan random juttuja, jotka liittyy milloin mihinkin arjen tapahtumaan. Monesti unohdan ne kuitenkin jo ennen kuin ehdin niistä kirjoittaa, mutta nyt on taas pari eri hommelia, joita päivittäin manailen ja joista kuulisin mielellään teidän kokemuksia!  Täällä blogissa on kuitenkin sen verta paljon lössiä, että luotto teihin on kova! Viimeksi kysyin nämä 4 kyssäriä ja oh boy tehän tiesitte!

 

Eli nyt! Tiedätkö johonkin näistä vastauksen? Kommentoi, jaa tietämyksesi ja suosituksesi. Meikä ja muut lukijat kiittää 🙂

KANTSIIKO PANOSTAA KALLIISEEN PAISTINPANNUUN? LÖYTYYKÖ EDULLISESTI HYVÄÄ?

Tää on pyörinyt mulla mielessä, sillä ihan silmät sokkona ei raaski ostaa kauhean kallista paistinpannua, jos sille käy sitten sama kuin muille. Eli pinta menee jossain kohtaa huonoksi. Haahuilen aina välillä kauppojen paistinpannuhyllyillä, mutta sitten hillitsen itseni. Onko teillä siis suosituksia hyvistä paistinpannuista? Saitteko halvalla hyvää vai kantsiko ostaa joku vähän tyyriimpi?

MISTÄ SAA SELLAISEN VALOKAULAPANNAN KOIRILLE, JOKA EI MENISI HETI RIKKI?

Voi jumatsuikka sentään! Ottaa päähän ostaa koko ajan uusia, kun ne menevät oikeasti heti rikki. Eli hakusessa on sellainen värillinen valokaulapanta, joka laitetaan koirille ulos mentäessä silloin, kun on pimeää. Niistä on ollut hirveästi apua, että nää torvelot näkyisi ulkona autoille, pyörille ja ihan itselleenkin. Meillä ne kuitenkin ovat menneet monta kertaa ihan supernopeasti rikki niin, että ne eivät enää latailusta huolimatta pihahdakaan eikä anna valoa. Mistä teidän karvapäiden valopannat on ja ovatko ne pysyneet ehjinä vai oletteko joutuneet kokemaan saman kohtalon kuin me?

JA VIIMEISENÄ IKUISUUSKYSYMYS! HYVÄ NETFLIX-SARJA LOPPUU JA YHTÄKKIÄ ON AIVAN TYHJÄN PÄÄLLÄ! MITÄ SEURAAVAKSI?

Katsoin viimeksi Narcosin neljännen tuotantokauden (Narcos: Mexico) ja se oli ihan kingi. Nyt aloin katsomaan True Detectiveä HBO:lta, mutta sitä tulee vain yksi jakso viikossa..kamalaa kidutusta! Mitä sarjaa sä katsot nyt ja voitko suositella? Onko Vikings hyvä? Se on harkinnassa. Jos haluut kurkkia mun suosituksia, katso: 5 NETFLIX-SUOSIKKIANI.

Nyt niitä apuja ja kokemuksia tulemaan! Arvostan suuresti!

Neulemekko TÄÄLTÄ

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PUHELIMESI SISÄLTÖ KERTOO KAIKEN! KURKKAA!

🔥🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥🔥

Seuraa snapchatissa: idajemina 
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (68)
  1. Hei hbo:ta kun kattelet niin siellä on sellanen sarja kun Ballers jota suosittelisin! On sitten muillekin päiville katottavaa😘

    1. Aaa! Oon kuullut tosta!😍 Veli suositteli! Pitää todellakin kurkata, kiitti vinkistä🤗

  2. Marjo Sillanpää
    22.1.2019, 18:35

    Mä oon aiemmin käyttänyt 10e Tokmanni paistinpannua ja pidin sitä hyvänä siihen asti kunnes sain mieheltä lahjaksi Teflanin laadukkaan paistinpannun. Voi juku! Olin aina ajatellut että ruoan jääminen kiinni pannuun johtui mun huonoista kokkaustaidoista ja että oli ihan normaalia joutuu hinkkaamaan likaa irti siitä kaksin käsin. Nyt kun oon kuukauden käyttänyt tuota niin ei ole paluuta entiseen, pinta on tarttumaton, helppo tiskata…ehdottomasti käyttää tähän hankintaan rahaa, helpottaa elämää ja on kestävämpi valinta loppujelsi lopuksi 😍

    1. Eikä! Täydellistä😍 kiitos suosituksesta! Näitä on ihan parasta kuulla!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *