Heikossa hapessa

Mitäs sitä olisi loma ilman vanhaa kunnon vatsatautia! No ei tietystikään mitään! Pari viimeistä päivää on tullut visusti halailtua posliinia ja sormet ristissä toivon, että huomenna olisin taas elävien kirjoissa.

Paikkana Kypros on ollut ihana ja hotellikin oikein mukiinmenevä. Ilmat ovat olleet todella vaihtevat. Välillä paistaa kuumasti, kun taas ihan yhtäkkiä alkaa satamaan kaatamalla. Se ei onneksi haittaa, kun lämpöä kuitenkin vielä riittää. Ainoa asia mikä täällä on tuottanut harmaita hiuksia, on ollut internet-yhteys. Argh! Kärsivällisyys on todella koetuksella, kun yrittää tehdä jotain ihan maailman yksinkertaisinta asiaa ja siihen menee tunti pätkivän yhteyden takia.

Aamupalalle menossa pahaa aavistamattomana
Aamupalalle menossa pahaa aavistamattomana

Kiitos kaikille mukavista viesteistä, kiva kun olette laittaneet ihania kommentteja! Vastailen niihin taas tuota pikaa, kun olen jälleen elävien kirjoissa:)

Huomenna blogiin muuten tulossa resepti ihan älyttömän maistuvaan terveelliseen herkkuun!

Mukavaa lauantaipäivän jatkoa!

Edelliseen tekstiin pääset tästä: Kyykky paras peppuliike – totta vai tarua?

Kommentit (6)
  1. Ei pitäisi sanoa tää mutta sanon silti (koputtaa puuta) oon reissanut vaikka kuinka paljon ja ikinä en ole saanut mitään vatsatautia… Mistähän se johtuu että jotkut saavat ja toiset ei ikinä ?
    Parane pian ja toivottavasti ei mene koko loma pilalle 🙁

    1. Voi vitsi tosi hyvä! En nimittäin tätä kyllä kenellekään suosittele! Kiitos! Pikkuhiljaa parempaan päin:)

  2. Parane pian !

    1. Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *