Heikkoudet ja vahvuudet kropassani ja luonteessani

Viimeksi puhuttiin heikkouksista ja niiden tunnistamisesta. Siinä missä omien heikompien osa-alueiden löytäminen on tärkeää, myös vahvuuksien tiedostaminen on vähintään yhtä olennaista. Näitä juttuja ei välttämättä ole aina helppoa katsoa silmästä silmään, mutta jos sen onnistuu tekemään, voi itsensä kehittäminen alkaa. Niinpä ajattelin listata ylös tämän hetken 3 heikkoutta kropassani ja luonteessani samoin kuin 3 vahvuutta kropassani ja luonteessani.

quads

On tärkeää muistaa, että vain omien heikkouksien kaiveleminen on olennaista, ei toisten. Sillä ei ole merkitystä, jos samalla salilla käyvällä tytöllä on pienet hauikset tai jos naapurilla on iso peräsin. Oma peli. Toisaalta sekin on hyvä pitää mielessä, että siinä missä omaan makuun käsiä voisi vielä kasvattaa, voivat ne toisen mielestä olla jo ihan liian isot. Tärkeintä onkin tehdä omaa juttuaan ja keskittyä itsensä kehittämiseen. Ei miettiä, mikä toisella on paremmin tai huonommin. Koko jutun ideana on oman itsensä kehittäminen niin henkisesti kuin fyysisesti.

face-pull

Tässä omat listaukseni:

3 heikkoutta kropassa

Selkä
Takaolkapäät
Trapsit

3 heikkoutta luonteessa

Kärsimättömyys
Jääräpäisyys
Stressaaminen

3 vahvuutta kropassa

Jalat
Peppu
Vyötärö

3 vahvuutta luonteessa

Iloinen asenne
Määrätietoisuus
Jämptiys

Uskallatko lähteä oman itsensä tutkisteluun mukaan? Listaa kommentteihin 3 omaa heikkouttasi ja vahvuuttasi niin kropassasi kuin luonteessasi.

Edellisessä postauksessa lisää ajatuksia aiheesta: Mitkä ovat heikkoutesi?

Kommentit (19)
 1. Siiiis mulla on aivan samat heikkoudet luonteessa ku sulla! XD mut vahvuudet on varmaankin positiivisuus, reippaus ja empatiakyky! Kropassa vahvuudet on selkä,ojentajaa, takaolkapäät ja heikkoudet hauis, vatsa ja etureidet. Mut pakko kysyä mikä sun enkka on kyykyssä mavessa ja penkissä? 🙂

  1. 😀 Voi ei siellä siis toinen kärsimätön jääräpää! 😀 Hei kiva kun lähdit leikkiin mukaan! Enkkoja tai ykkösiä en ole koskaan ottanut 🙂

 2. On todella hyvä taito osata listata vahvuuksiaan kuin myös heikkouksiaan! 🙂 sinulla tämä taito on! Itse joutui aika kauan miettimään mitkä ovat minun heikkoudet ja vahvuudet… Tässä ne nyt ovat:
  -Heikkoudet luonteessa:
  ☆kärsimättömyys
  ☆jonkinlainen ”bitchiys”
  ☆stressaaminen
  -Heikkoudet kropassa:
  ☆vatsa
  ☆olkapäät
  ☆selkä
  -Vahvuudet luonteessa:
  ☆iloisuus
  ☆myötätuntoisuus
  ☆ihmisrakkaus
  -Vahvuudet kropassa:
  ☆pylly
  ☆pohkeet
  ☆hauis
  Siinäpä ne… 😉

  1. Mahtavaa, että otit haasteen vastaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *