HARJAAMALLA HIUKSET SUORIKSI WHAAT?!

Sis. mainoslinkkejä

Oli pakko hankkia tämä, sillä olen nähnyt monen sometähden tuolla Instagramissa suoristavansa hiuksensa harjalla. Siis harjalla? Kiinnostuin heti!

Näitä suoristusharjojahan on eri merkkisiä ja hintaisia vaikka kuinka, mutta itse lähdin kokeilemaan edullisimmalla, jonka löysin. Ei sitten ole niin iso kolaus, jos tuote ei toimisikaan.

No ei siinä sitten muuta kuin töpseli seinään ja laite lämpenemään. Itse harja näytti suht normaalilta hiusharjalta. Vähän jäykemmältä tietysti, mutta periaatteessa samalta.

Alla olevassa kuvassa hiukset ovat luonnollisessa tilassaan ennen suoristusta. Vähän pörröiset, taipuvat ja hapsuttavat etenkin latvoista.


Jaoin hiukset kahtia ja aloin harjaamaan toista puolta ihan normaalisti. En tiedä miksi, mutta odotukseni eivät olleet kovin korkealla. Koska tukkani on taipuisa, epäilin ettei pelkkä harja niihin tepsi.

No mutta mitä ihmettä! Pääsin jo muutaman vedon jälkeen häpeämään ennakkoasennettani, sillä hiukset muuttuivat heti sileiksi ja suoriksi. En olisi voinut uskoa, että harja kykenee niin isoon muutokseen (ainakaan tämä edullinen) ja vieläpä niin äkkiä! Kiireiselle tämä on unelma. Muutama harjanveto ja letti ei enää sojottanut joka suuntaan. Kiilto lisääntyi ja lopputuloksesta tuli huomattavasti siistimpi. Tässä en ole tehnyt vielä mitään muuta tukalle – ei aineita, ei tupeerauksia. Erityisesti hapsuisissa latvoissa tapahtui iso muutos. Harmi kun on musta body päällä, mutta toivottavasti tuosta jotain näkee.

Treenibody täältä

Itse pidän ehkäpä isoimpana etuna suoristusharjassa sitä, ettei se tee hiuksista niin flättejä kuin suoristusrauta. Tämä ei suorista hiuksia niin tarkasti ja rajulla kädellä vaan silottaa jättäen kuitenkin vähän volyymia tukkaan. Itsehän näytän ihan Sarumanilta, jos suoristan tukan kokonaan suoristusharjalla. Tämän kanssa ei käy samoin.


Onkin siis ihan makuasia mistä pitää, kuinka kovia otteita tukkaansa tarvitsee ja mitä haluaa missäkin hetkessä hiuksilleen tehdä. Tulen varmasti edelleen käyttämään suoristusrautaa, silloin kun haluan totta tosiaan suorat hiukset. Sille löytyy edelleen paikkansa. Mutta normaaliin arkeen ja nopeaan hiusten siistimiseen aion kyllä tarttua tähän kapistukseen.

Lisähuomiona vielä tähän testiin, se että harjasin tukan oikeasti noin viidellä vedolla per puoli. Olen juuri niin laiska hiustenlaittamisen kanssa, että siksi tämä oli positiivinen yllätys. Ainiin ja tämä oma suoristusharjani on täältä.

Peukku ylös vai alas tällä kapistukselle? Ylös todellakin! Ihanaa kauneuslauantaita!


LUE MYÖS: KOSMETIIKKA-INHOKKINI – EI ENÄÄ KOSKAAN!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 3 LIIKEVINKKIÄ POLTTAVAAN PEPPU- & JALKATREENIIN

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻

YouTubessa: Ida Jemina
Instagramissa: @idajemina
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (3)
 1. Sarumanilta 😂😂😂
  Kätevältä vaikuttaa… Minulla on aika samantyyppinen hiuslaatu kuin sinulla. Voisin melkein laittaa testiin 🤔
  Osaatko sanoa, onko tämä hellävaraisempi hiuksille kuin suoristusrauta? Käytitkö (tai käytätkö yleensä) mitään lämpösuojaa ennen käsittelyä?

  1. Haha jep!😅😅 ehdottomasti hellävaraisempi kuin rauta! En käyttänyt lämpösuojaa (harvoin tulee yleensäkään laitettua). Kokeile ihmeessä! Toimi ainakin omaan tukkaan tosi hyvin!😊

 2. 6 MINUUTIN RASVANPOLTTOTREENI - KATSO OHJEET!
  14.5.2017, 20:44

  […] HARJAAMALLA HIUKSET SUORIKSI WHAAT?! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *