Hampaiden valkaisu kotona – Lue salaisuuteni hohtavaan hymyyn!

Vielä muutama vuosi sitten hampaiden valkaisu oli asia, josta ei mielellään puhuttu ääneen. Muistan kuinka lehden sivuilla eräs julkimo hymyili hohtavan valkoiset hampaat suussaan samalla jyrkästi kieltäen käyttävänsä minkäänlaisia valkaisevia tuotteita. ”Harjaan vain hampaani hyvin”. Valitettavasti vain harjaaminen ei kuitenkaan hampaita valkaise.

Hampaiden-Valkaisu-Kotona

Nykyään tilanne on onneksi jo parempi eikä valkaisu ole niin suurta kohua aiheuttava asia. Itse olen valkaissut hampaitani jo pitkään, myös tuona aikana, kun aiheesta ei puhuttu ääneen. Tarjollahan on jos jonkinlaista valkaisumenetelmää, mutta valitettavasti Suomessa ei myydä yhtä tehokkaita tuotteita kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa. Siellä valkaisutuotteet ovat täysin arkipäivää ja osa hygieniaa eikä esimerkiksi televisiossa koskaan nähdä kellertäviä kahvintahraisia hampaita. Eikä mikään ihme, sillä paikalliset voivat ostaa ihan tavallisen ruokamarketin hyllyltä oikeasti todella toimivia kotivalkaisutuotteita. Sellaisia, joilla hampaiden valkaisu kotona onnistuu todella tehokkaasti – samanlaisiin tuloksiin pääsee täällä kotimaassa vain kalliilla klinikkakäynneillä.

Ehkä yksi yleisimmistä kysymyksistä, mitä minulle on esitetty, on koskenut hyviä hampaitani. Ihmiset ovat kertoneet kokeilleensa valkaisukyniä, -valoa, -tahnaa, -liuskoja, mutta tulos on aina ollut pettymys. Eikä ihme! Valitettavasti Suomessa ei ole saatavilla kovinkaan tehokkaita kotivalkaisutuotteita.

Itse olen selvittänyt asiaa paljon ja löytänyt edulliset sekä oikeasti tepsivät hampaidenvalkaisuliuskat, jotka valmistetaan jenkkilässä ja ovat siellä todella suosittuja. Nykyisin nämä ovat tulleet jo hieman tutummiksi myös meille suomalaisille. Tämä on ehdoton luottotuotteeni ja olenkin suositellut sitä kaikille asiasta kysyville. Nykyään tuote on erittäin kovassa käytössä ystävä- ja lähipiirissäni. Nyt kun omat liuskat saapuivat nätissä kirjekuoressa kotiin, ajattelin vinkata asiasta myös täällä ja tehdä liuskojen käytöstä pienimuotoisen tutoriaalin.

hampaidenvalkaisu KOTONA

Hampaat valkaisen noin kerran vuodessa, enempään ei näillä liuskoilla ole tarvetta. Liuskat, joita käytän poistavat hampaan pintaan pinttyneen lian ja värin, jolloin oma puhtoinen hammasluu pääsee taas nätisti loistamaan. Ne eivät siis värjää hammasluuta vaan puhdistavat skeidan siitä päältä pois. Näihin liuskoihin ei koskaan täydy pettyä ja niillä saa hampaistaan juuri niin valkoiset kuin mihin oma hammasluu luonnostaan taipuu. Vaikutusta on myös helppo säädellä sen mukaan, kuinka monta liuskaa käyttää. Esim. jos pakkauksessa on 20 liuskaa, voi hyvin käyttää vaikka 10 liuskaa, jos hampaat ovat jo halutun sävyiset.

Liuskojen käyttö on todella helppoa, vaivatonta ja huomaamatonta! Niitä pidetään suussa vain puoli tuntia kerrallaan esimerkiksi viikon ajan. ”Kuurin” jälkeen hampaat ovat hohtavan valkoiset eikä niitä tarvitse taas vähään aikaan valkaista.

valkaisuliuska
Yläliuska ja alaliuska

Ala- ja ylähampaille on omat liuskansa ja niiden käyttö on erittäin yksinkertaista. Poista liuska kääreestä ja kuivaa hampaat paperilla. Tämä auttaa liuskoja pysymään paremmin paikallaan. Aseta ensin alaliuska hampaisiin. Itse varmistan kynnellä, että liuska on myös hampaiden välissä. Tämän jälkeen laita liuska ylähampaisiin. Voila! Asettamiseen menee noin minuutti. Liuskat ovat läpinäkyvät, joten ne ovat todella huomaamattomat. Voit hyvin jutella ja elää normaalia elämää niiden vaikutuksen ajan. Älä kuitenkaan juo vettä, sillä nesteen nauttiminen saattaa irrottaa liuskoja hampaiden pinnalta. Puolen tunnin jälkeen ota liuskat pois. Ne irtoavat ihan vain vetämällä, huuhtele suu ja nauti vaaleammista hampaista.

Kuurin jälkeen voit sanoa hyvästit kellertäville, harmahtaville hampaille. Enää ei tarvitse syytää rahaa pettymyksiä aiheuttaviin tuotteisiin tai käydä syytämässä vielä enemmän rahaa valkaisuklinikoille. Kun olet näitä kokeillut – ei muuhun ole enää paluuta.

Liuskat tilaan TÄÄLTÄ suoraan kotiin.1?ff3=4&pub=5575124989&toolid=10001&campid=5337694262&customid=&mpt=[CACHEBUSTER] Kannattaa olla nopea, sillä nämä myydään loppuun yleensä aika nopeasti.

Joten suosittelen lämpimästi! Se saa ihmeitä aikaan ja tekee olemuksesta miljoona kertaa freshimmän, kun yhtäkkiä hampaat eivät olekaan enää keltaisenruskeat, vaan kauniin vaalean puhtoiset. Nyt on tämäkin salaisuus sitten jaettu, toivottavasti tästä oli apua! 🙂

Edellisessä tekstissä ohjeet virkistävän maistuvaan juomaan, kurkkaa: Tee se itse! Ihanan raikas Frappuccino

Kommentit (93)
  1. Eve / Queen Of Everything
    5.6.2015, 14:43

    Noi on tosi hyviä tuotteita, oon itse käyttänyt pari vuotta. Oikeastaan noi liuskat on parhaita mitä voi olla, en tykkää itse enää käyttää niitä muotteja. Mäkin oon ajatellut blogata samasta aiheesta eli luit mun ajatukset! Hyvä vinkki monille! Itse oon tilannut Huuto.netin kautta, on myynnissä huomattavasti halvemmalla kuin tuolla 🙂 Jotkut mun tutut ketkä käy jenkeissä lomalla tuo usein ihan matkalaukullisia noita, on nimittäin niin toimivaa kamaa 🙂

    1. Eikö! 🙂 Näitä ei kyllä hevillä vaihda mihinkään 🙂 Tekisi kyllä itsekin mieli roudata näitä kunnon lastillinen kotiin jos joskus reissaa jenkeissä. Tsekkasin tuon huuto.netin mutta ne olivat itseasiassa koko pakettia ostaessa paljon kalliimpia ja vain yksi vajaa paketti tarjolla. Varmaan tulee myyntiin vähän sen mukaan mitä suomalaisilla tarttuu reissussa matkaan 🙂

  2. Hei, mikähän noissa on vaikuttavana aineena? Onko haittavaikutuksena esimerkiksi vihlontaa (mainittu käyttöohjeissa, ei varmaankaan itselläsi kuitenkaan)?

    1. Hei! Ei vihlo itselläni jos pitää tuon 30 minuuttia. Kaveri unohti kerran yöksi suuhun ja seuraavana aamuna oli muikea tunne 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *