HALVAT MEIKIT JOTKA EIVÄT PETÄ! x 4

Alright alright alright! Hyvää halvalla on sellainen rakastamani jatkuva missio. Melkeinpä kuin peli konsanaan, jossa metsästän toimivia tuotteita järkevään hintaan. Aina iso hintalappu ei takaa laatua ja joskus edullisempi tuote voi olla kalliimpaansa parempi. Joskus taas tämä menee täysin päinvastoin ja siksi niiden oikeiden helmien löytäminen onkin niin koukuttavaa. Luvassa on siis kosmetiikkatuotteita, joista sana on kiirinyt suusta suuhun ja jotka ovat läpäisseet hyvää halvalla-kriteerini.

Contour paletti kympillä


Kuka sanoi, ettei contour-paletti voisi olla laadukas ja edullinen? No en minä ainakaan! Pari vuotta sitten jo kerroin tästä sekä vertasin Anastasian palettiin. Voin kertoa, että hintalaatu-suhteeltaan ei ole kysymystäkään, kumman valitsen. Kunnon dupe-paletti siis ja hintaa vain 10,90 e mikä on aivan käsittämättömän edullinen. Löytyy täältä!

Rimmel puuteri


Edullinen, peittävä, matta, ei kuitenkaan liian raskas. Ainoa miinus on, ettei rasiassa ole peiliä tai puuterivippaa. Toinen superhyvä vaihtoehto on Fit Me-puuteri, joka kulkee myös hyvin mukana peilin ja puuterivipan ansiosta.

Age Rewind Concealer


Sori jos oon toistava levy, mutta tämä vaan ei petä koskaan ja voittaa edullisten peitevärien kisan mennen tullen. Etenkin kuivaihoisena on mietittävä, mikä concealer toimii eikä korosta ryppyjä ja tämä vaan toimii erinomaisesti kerta toisensa jälkeen vaikka välillä yrittäisin kokeilla joitain muita tuotteita. Saatavilla mm. täällä.

Soft matte lip creamit


Lähes aina kun multa on kysytty snäpissä, että mitä ihana puna mulla on huulissa, se on mitä todennäköisemmin ollut joku NYX lip cream. Ehkäpä eniten käyttämäni sävy on Stockholm.

Näistä jokainen voisi ihan helposti laatuunsa nähden olla kalliimpiakin, mutta meidän onneksi ei! Todellisia löytöjä siis, ja näistä itseasiassa jokainen on pysynyt matkassani mukana jo vuosia. Onko sulla joku näistä käytössä tai kentien useampi?

ÄLÄ MYÖSKÄÄN MISSAA NÄITÄ: EDULLISET MEIKIT JOTKA PALJASTUIKIN HUIPUIKSI!

Legginsit TÄÄLTÄ / Toppi TÄÄLTÄ / Samantyylinen TÄÄLLÄ

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PARHAAT LIIKKEET PORTAISIIN! NÄILLÄ LÄHTEE!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (4)
  1. Mul on noit sof matteja varmaan 15 😂😂

    1. Hahaaa no ne on kyl niin hyviä et en ihmettele 😂 loppuu kyl ihan liian äkkii tosin mut toimii aina! 😍

  2. Niin saman näkönen toi countour paletti! Eli Anastasian on vasemmalla koska siin ei oo peilii? Mul on nimittäin se mut siin on jo kaikki parhaat sävyt loppu 😒😒 houkuttais testaa tota toista!😛😍

    1. Just näin! On kyllä ihme että tossa halvassa on peili ja Anastasiassa ei!😳 todellakin on testaamisen arvoinen mun mielestä erityisesti tohon hintaeroon nähden!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *