Ida Jemina
Ida Jemina

GYM HAIRSTYLES – IDEOITA TREENIKAMPAUKSIIN

Sis. mainoslinkkejä

Tässäpä kuusi pirtsakkaa ideaa treenikampauksiin! Itse tykkään pitää tukkaa aina kiinni treenatessa ja vaihtelu erilaisten kampausten välillä piristää kivasti lookia! Yleensä pidän hiukset suht perus ponnarin tyylisillä virityksillä, mutta välillä on myös kiva kokeilla jotain normaalista poikkeavaa.

Jokainen näistä on suht helppo tehdä. Itse en ole mikään maailman innokkain hiusten kanssa väsääjä, joten liian vaikeita virityksiä en jaksa säätää (saatika osaa tehdä). Nämä näyttävätkin paljon panostetummilta kuin todellisuudessa ovat ja antavat samantien kivan säväyksen sporttiseen tyyliin!

TREENIKAMPAUKSET

HOLLANTILAISET LETIT

Nämä toimivat niin arjessa kuin treenissä. Hollantilaiset letit ovat kuin ranskalaiset letit, mutta hiukset letitetään aina toistensa alta – ei päältä. 

PÄÄLTÄ LETITETYT SAPAROT


Tästä kampauksesta tuli mielestäni tosi söpö. Eli päälaelta hiukset on letitetty kahdelle hollantilaiselle letille ja niskan kohdalta solmittu saparoille.

KORKEA NUTTURA

Eipä tule tukka naamalle! Korkea nuttura toimii aina. Tässä versiossa olen ensin letittänyt ponihännän takaraivoon (katso alempi kampaus) ja sen jälkeen kierittänyt koko höskän nutturaksi.

PONNARI LETILLÄ


Sporttitytön go to – kampaus!

KAUNIS NISKANUTTURA LETEILLÄ


Supernätti kampaus ja näyttää paljon panostetummalta kuin todellisuudessa on. Päälaella on kaksi hollantilaista lettiä ja loppu tukasta on kiedottu nutturalle.

PONINHÄNTÄ KUPLILLA

Treenipaita täältä

Kuplilla saa hauskaa maustetta perusponnariin! Laita tukka ensin normaalisti poninhännälle ja luo siihen kuplia hiuslenkeillä.

Siinä muutama kiva idis treenikampauksiin! Toivottavasti pidit postauksesta, sillä jatkoa on luvassa uusien ideoiden kera! 🙂 Ei kun oikein sporttista keskiviikkoa kaikille!

KATSO MYÖS: TÄLLÄ KIKALLA PONINHÄNNÄSTÄ HETI TUUHEAMPI!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KOKONAINEN OLKAPÄÄTREENI KÄSIPAINOILLA

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (10)

 1. Rupsu

  Onko sulla hiuspidennykset vai luonnostaan noin pitkät hiukset? 🙂

  • Ida Jemina

   Ei oo luonnostaan näin pitkät! 🙂 Klipsit päässä 🙂

 2. norrja

  Ihania idiksia, harmi vaan etten osais noista yhtäkään tehä :DD Ei ees normiletti onnistu nätisti, tarvis myös varmaan yhtä pitkät hiukset kuin sulla.. Ihan lemppareita ois kaikki lettikampaukset mutta kärsivällisyys ei riitä opettelemaan moista väkerrystä omaan päähän ainakaan 🙁

  • Ida Jemina

   Kiitos, kiva että pidit! 🙂 I feel you! Mäkin oon aina halunnut osata tehdä kaikkia hienoja lettejä ja parit ärräpäät aina päästin esim. ranskalaisia kokeillessa. Siitä se onneksi kuitenkin lähti toistojen myötä sitten pikkuhiljaa rullaamaan 🙂 vaikka kädet hapoilla saa kyllä aina olla 😀

 3. ASIAT JOISSA OLEN SYSIHUONO! – Ida Jemina

  […] GYM HAIRSTYLES – IDEOITA TREENIKAMPAUKSIIN […]

 4. Em

  Ois kiva jos nois ei ois aina noita ranskalaisia/hollantilaisia kun niitä harva osaa tehä itelleen mukaanlukien minä.

  • Ida Jemina

   Moikkis! Ei näissä aina olekaan 🙂 puolet on ilman hollantilaisia.

 5. tiitii

  Todellakin, kivoja ideoita ihan mihin tarkoitukseen tahansa! Niin tykkäisin hollantilaisesta ns. nyrkkeilijän kampauksesta, mutta jotenkin ei kykene saamaan kahta nättiä lettiä päähän. Yhden vielä onnistuu jotenkuten tekemään keskelle päätä, mutta että molemmin puolin päätä! Itselläni vaikeutta tuo kaiken maailman lettien ja kampausten tekemiseen takapuoleen yltävä, helposti sotkeutuva, luonnonkihara hius. Nuttura olisi salilla helpoin ja näppärin, mutta minulla se ei vauhdissa pysy minuuttiakaan, kun repsahtaa tämän tästä johonkin suuntaan roikkumaan. Yleensä salille teenkin normiletin tai köysipunosta muistuttavan palmikon toiselle puolelle päätä ja heitän letin paidan ja liivien olkaimen alle, niin ei ole treenatessa tiellä. Joskus (aika usein!!) tulee ajatelleeksi, kuinka paljon helpommat lyhyet hiukset olisivat. 😀

  • Ida Jemina

   Oi sun tukka kuulostaa unelmalta 😍😍😍 vaikka varmasti oman haasteensa tuo kampausten tekoon!!

 6. MITEN HIUKSET SALILLE? 5 UUTTA IDEAA! – Ida Jemina

  […] GYM HAIRSTYLES – IDEOITA TREENIKAMPAUKSIIN […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *