GYM HAIRSTYLES – IDEOITA TREENIKAMPAUKSIIN

Sis. mainoslinkkejä

Tässäpä kuusi pirtsakkaa ideaa treenikampauksiin! Itse tykkään pitää tukkaa aina kiinni treenatessa ja vaihtelu erilaisten kampausten välillä piristää kivasti lookia! Yleensä pidän hiukset suht perus ponnarin tyylisillä virityksillä, mutta välillä on myös kiva kokeilla jotain normaalista poikkeavaa.

Jokainen näistä on suht helppo tehdä. Itse en ole mikään maailman innokkain hiusten kanssa väsääjä, joten liian vaikeita virityksiä en jaksa säätää (saatika osaa tehdä). Nämä näyttävätkin paljon panostetummilta kuin todellisuudessa ovat ja antavat samantien kivan säväyksen sporttiseen tyyliin!

TREENIKAMPAUKSET

HOLLANTILAISET LETIT

Nämä toimivat niin arjessa kuin treenissä. Hollantilaiset letit ovat kuin ranskalaiset letit, mutta hiukset letitetään aina toistensa alta – ei päältä. 

PÄÄLTÄ LETITETYT SAPAROT


Tästä kampauksesta tuli mielestäni tosi söpö. Eli päälaelta hiukset on letitetty kahdelle hollantilaiselle letille ja niskan kohdalta solmittu saparoille.

KORKEA NUTTURA

Eipä tule tukka naamalle! Korkea nuttura toimii aina. Tässä versiossa olen ensin letittänyt ponihännän takaraivoon (katso alempi kampaus) ja sen jälkeen kierittänyt koko höskän nutturaksi.

PONNARI LETILLÄ


Sporttitytön go to – kampaus!

KAUNIS NISKANUTTURA LETEILLÄ


Supernätti kampaus ja näyttää paljon panostetummalta kuin todellisuudessa on. Päälaella on kaksi hollantilaista lettiä ja loppu tukasta on kiedottu nutturalle.

PONINHÄNTÄ KUPLILLA

Treenipaita täältä

Kuplilla saa hauskaa maustetta perusponnariin! Laita tukka ensin normaalisti poninhännälle ja luo siihen kuplia hiuslenkeillä.

Siinä muutama kiva idis treenikampauksiin! Toivottavasti pidit postauksesta, sillä jatkoa on luvassa uusien ideoiden kera! 🙂 Ei kun oikein sporttista keskiviikkoa kaikille!

KATSO MYÖS: TÄLLÄ KIKALLA PONINHÄNNÄSTÄ HETI TUUHEAMPI!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KOKONAINEN OLKAPÄÄTREENI KÄSIPAINOILLA

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (10)
  1. Onko sulla hiuspidennykset vai luonnostaan noin pitkät hiukset? 🙂

    1. Ei oo luonnostaan näin pitkät! 🙂 Klipsit päässä 🙂

  2. Ihania idiksia, harmi vaan etten osais noista yhtäkään tehä :DD Ei ees normiletti onnistu nätisti, tarvis myös varmaan yhtä pitkät hiukset kuin sulla.. Ihan lemppareita ois kaikki lettikampaukset mutta kärsivällisyys ei riitä opettelemaan moista väkerrystä omaan päähän ainakaan 🙁

    1. Kiitos, kiva että pidit! 🙂 I feel you! Mäkin oon aina halunnut osata tehdä kaikkia hienoja lettejä ja parit ärräpäät aina päästin esim. ranskalaisia kokeillessa. Siitä se onneksi kuitenkin lähti toistojen myötä sitten pikkuhiljaa rullaamaan 🙂 vaikka kädet hapoilla saa kyllä aina olla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *