FUDGEÖVERIT – tätä olen kaivannut!

Kaupallinen yhteistyö: Alajärven Tilaida-jemina-alajarven-tila-fugde

”Täällä ollaan ihan taivaissa, autuas hymy huulilla ja suu täynnä fudgea. Voi luoja, voiko mikään maailmassa olla näin hyvää!”

Näin kirjoitin alkuvuodesta ja nyt loppuvuodesta pääsin taas samoihin fiiliksiin, kun koin jälleennäkemisen rakastamieni ja hehkuttamieni fudgejen kanssa. Ah, muistatteko nämä<3

fudge-manteli-mokka
Porin Noormarkussa sijaitseva Alajärven Tila tekee mitä ihanimpia fudgeja käsityönä oman tilan vuohenmaidosta. Kaikki on alusta loppuun tehty käsin ilman valmismassoja tai suurta teollista tuotantoa. Vuohetkin lypsetään omin kätösin ja ne saavat elää rauhallista elämää ulkoillen ympäri vuoden metsäisissä maisemissa.

Herkkusuulle nämä pehmeät ja suussasulavat palat ovat taivaanlahja! Kuvaavampi nimitys olisi tosin jöhkäleet, sillä nämä eivät mitään hiiren annoksia ole vaan anteliaita ja isoja lohkoja.

Makuvaihtoehtoja on myös runsaasti mokkamantelista glögi-fudgeen ja kinuskitaatelista tuttufrutti-fudgeen. Kävin heti ensimmäisenä tuon glögi-fudgen kimppuun ja voi vitsit kun oli taas hyvää! Tuli niin jouluinen fiilis ja ajattelinkin, että nämä ovat ihan täydellisiä lahjoja pukin konttiin! Herkut tulevat nimittäin kauniissa paketeissa, että sen kun vain valitsee minkä makuisen antaa kenellekin.fudge-alajarven-tila-vuohenmaito

Alajärven Tilan väki antoi teille joulun kunniaksi -20% alennuksen kaikista 150g fudgerasioista! Sen saat alekoodilla IDAJEMINA16 ja kun tilaat tällä viikolla, paketit ehtivät ennen joulua kotiin. Muista rakkaimpiasi ja anna heille mitä ihanin käsintehty lahja<3 Äläkä unohda tilata pari herkkupalaa myös itsellesi! Tilaamaan pääset tästä!

Ei kun vesi kielellä pakettia odottamaan, enkä yhtään ihmettele, jos ne pukin kontin sijaan päätyvätkin parempiin suihin!

Ihanaa joulunodotusta<3

fudge-redbull
>Syötä koodi IDAJEMINA16 ja saat -20% kaikista taivaallisista 150g fudgerasioista!<

Kommentit (15)
  1. Ooo 😀
    Ida, apua ! Arvaa voiko tämmönen herkkupeppu vastustaa tämmösiä tarjouksia !!
    Mikä oli sun lemppari maku ?

    1. Hahaa nää on niin hyviä!!😍😍😍 mun lempparit: kinuski&merisuola 😍 Mokka-manteli ja glögi! 👌

  2. Todellakin haluan tukea tällaista suomalaista pienyrittäjyyttä! Tilaus lähti vetämään 🙂

    1. Just näin! 🙂 Makoisia hetkiä! 😚

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *