Ida Jemina
Ida Jemina

FARKUISSA SALILLE WHAAT!

Kaupallinen yhteistyö: Gazoz

jeans-tights

Oikein luit! Sain kehuja ja kyselyitä salilla, että mistä pöksyni ovat sillä ne ovat farkut – vai ovatko sittenkään?

Nämä housut totta tosiaan näyttävät farkuilta, vaikka tosiasiassa ovatkin joustavaa trikoota! Se on jännä kuinka aidoilta ne omaankin silmään näyttävät nappeineen päivineen vaikka itse tiedän niiden olevan trikoota. Pinkeät ja hyvin istuvat denimit, mutta vieläpä superjoustavat sellaiset – aivan ihanat!

Sain nämä Gazoz:lta ja niillä tosissaan voi treenata, mutta myös pitää ihan normaalisti vapaa-ajalla. Kyseessä on siis denim replicat, jotka ovat ihan älyttömän mukavat päällä ja mikä parasta, näistä on useita eri malleja, joihin kaikkiin saan tarjota -25% alen!! (löytyy postauksen lopusta)

camo-kyykkyGAZOZ-CAMO-kyykkyOlen myös jo pidempään himoinnut camo-trikoita, kun niitä tuolla somessa on silloin tällöin tullut vastaan. Rakastuinkin ensisilmäyksellä näihin hiekan värisiin camoihin ja sormet ristissä toivoin niiden olevan joustavaa ja hyvin istuvaa kangasta. Mikään ei ole pahempaa kuin vääristä paikoista lyttäävät trikoot.. Näissä ei kuitenkaan todellakaan ollut sitä ongelmaa, sillä ne istuivat täydellisesti ja tuntuivat supermukavilta päällä! Pistinkin ne heti todelliseen testiin, eli jalkatreeniin ja ne läpäisivät sen heittämällä. Housuja ei tarvinnut nostella, niistä ei näkynyt läpi ja vyötärön korkeus oli mukava! Eli jos sinäkin olet etsinyt hyviä camoja, niin nyt löytyi! Ja mikä parasta – saamallani alekoodilla nämä ovat vain 37,40e!! Kyllä! Koodi tulee kuitenkin olemaan voimassa vain muutaman päivän, joten se kannattaa hyödyntää heti!

Eli KAIKISTA NÄISTÄ GAZOZ-MALLISTON TRIKOISTA saat -25% alen koodilla iidajemina! Koodi on voimassa vain 5 päivää eikä tule ihan äkkiä toistumaan, joten nyt jos koska kannattaa pistää itselleen pientä piristystä tilaukseen!

gazoz-camoST

Iloista ja energistä alkanutta viikkoa sekä mahtavia treenejä!

Kommentit (23)

 1. Nina Kylen

  Moikka, Onko noissa Camon trikoissa korkea vai millainen vyötärökorkeus?

  1. Ida Jemina

   Moikka! About navan korkeudelle tuleva 🙂

  2. veera

   Ihanat!😍 Mitkä noi sun on noista farkkuhousuista?

   1. Ida Jemina

    Moikka Veera! Mulla on numero 4 eli nämä: http://www.gazoz.fi/product/3866/gazoz-one-denim-replica-nro-4-tights 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *