Etsitkö uusia ideoita keittiöön? Katso 16 parasta reseptiäni!

Joskus voi tuntua siltä, että syö aina vain samaa ruokaa viikosta toiseen. Niinpä tänään on luvassa monia ideoita keittiön puolelle. Blogin olemassaolon aikana olen rustannut tänne useita erilaisia reseptejä ja aterioita, joita olen nautiskellut. Moni näistä on kuitenkin jo hautautunut satojen postausten alle, jonka vuoksi niitä voi olla vaikea löytää. Kokosin alle parhaimmat ruokaohjeeni ja jaoin ne terveellisiin resepteihin, maukkaisiin ei niin gramman päälle – resepteihin sekä muihin leipomuksiin. Siitä sitten vain valitsemaan ja testailemaan!

TERVEELLISET RESEPTIT

hamppuproteiiniletut

broilerin-rintafilee

hunajameloni salaatti

Meksikolainen salaatti

tomaattikeitto

Uunikana

lehtikaali

smoothieta kotona
MAUKKAAT EI NIIN GRAMMAN PÄÄLLE – RESEPTIT

mureke resepti

20150902_234727[1]

valmiit-paprikat

Nachos supreme

enchiladas de Pollo

Muut leipomukset

gluteeniton-leip-C3-A4

protskupatukat

nakkileipa resepti

Mahtavaa viikonalkua! Kurkkaa edellisestä postauksesta: 7 vinkkiä, joilla saa terveellisestä ruoasta mehukkaampaa

Kommentit (6)
  1. mureke vaikuttas noista ehdottomalta lempparilta! 🙂

    1. Nam, se on kyllä hyvää 🙂

  2. Hei! Kun dieetin jälkeen lähtee nostamaan ruokamääriä niin ilmeisesti tulisi nostaa siis nimenomaan hiilihydraatteja? Onko väliä kuinka nämä ajoittaa päivään sillä voisiko esimerkiksi iltapalalle lisätä pienen määrän puuroa (esim kaurahiutale 40g) kun aikaisemmin on ollut ainoastaan valkuaisia ja yksi keltuainen? Vai onko leipä kenties parempi? Treenin teen n klo 16 jonka jälkeen palkkari jossa siis myös hiilihydraattia mutta voisiko sen kylkeen lisätä vielä banaanin? Treenin jälkeen tulee tosiaan vielä päivällinen ja sitten tuo iltapala. Lihaa ruokavaliossa on ollut mielestäni niukasti dietin aikana (50g/100g kerralla) niin voikohan niitä hiukan nostaa?

    1. Hei Miia! Ihan ensimmäisenä energiamäärät tulee nostaa noin kulutuksen tasolle ja siinä samalla varmistaa rasvojen ja proteiinien riittävä määrä. Joten jos näistä on syystä tai toisesta dieetillä nipistetty niin ensimmäinen asia on huolehtia niistä. Kun protskut ja rasvat ovat kohdillaan säädellään energiamäärää aikalailla hiilarilla siitä edespäin. Tästä postauksesta löytyy ohjeita enemmän aiheeseen liittyen: Dieetin jälkeen – laihdutuskuurin lopettaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *