Ethän sorru näihin kauneusvirheisiin!

idajemina1
Apua! Ethän tee näitä virheitä, joista beautygurut ovat kauhuissaan! Moniin seuraavista mokista olen ainakin itse sortunut joko tietäen, ettei kyseessä ole välttämättä fiksuin vaihtoehto tai muuten vain vanhasta tottumuksesta.

1. Ripsivärin pumppaaminen tuubissa

Ei ei ei.. tätä kannattaa välttää sillä se kuivattaa ripsivärin vain nopeammin, kun ilmaa pääsee kulkeutumaan putkiloon joka pumppauksella.

2. Naaman näprääminen

Tähän sorrun, jos naamassani on näppy, sillä se saa luvan mennä ja saman tien! Lopputuloksena on se, että tilanne on paljon karumman näköinen kuin alunperin. Tätä tapahtuu erityisesti silloin, kun olen stressaantunut. Monesti käyn henkistä battlea kylpyhuoneessa itseni kanssa ”älä purista sitä!”… ”purista se!”

3. Pesemättömät meikkisiveltimet

Jep, vanha stoori! Miten niiden siveltimien peseminen tapahtuukin aina vasta, kun niiden huomaa olevan aivan meikin peitossa.

4. Kosmetiikan säilyttäminen liian pitkään

Meikit ovat erääntyvää tavaraa eivätkä ne valitettavasti säily ikuisuuksiin. Silti joistakin yksilöistä ei vain halua luopua vaikka ne olisivat jo parhaat päivänsä nähneitä.

5. Tukan harjaaminen märkänä

Tulee harrastettua vaikka myöntää ei haluaisikaan! Ne yhteen kuivuneet takut ovat vain niin ilkeitä, että niitä pyrkii välttämään harjauksella vaikka sitä ei suositellakaan.

idajemina2
Postauksen kuvat liittyvät FitFashionin pian uudistuvaan ilmeeseen. ©Timo Pyykkö / A-lehdet.

Ai että, näitä löytyisi varmasti vielä lisää, mutta säästetään muutama oikein emämoka toiseen kertaan! Onneksi se elämä ei ole niin vakavaa! Leppoisaa kauneuslauantaita!

 Ja hei katsoithan jo uuden videon! Tervetuloa kauppaan ja kokkaamaan kanssani!

Kommentit (5)
 1. Apuatarvitseva
  3.12.2016, 15:38

  Tosi kiva postaus! Mistä tuo paita on muuten, aivan ihana<3
  Tuli tässä mieleen sellanen asia mikä ei varsinaisesti tähän postaukseen liity, mutta mietin tietäisitkö mikä voisi auttaa. Mulla on siis tossa alaselässä sellasta ylinotkistumista että se kaari helposti menee liian isoksi ja tää on ollu aika iso ongelma kyykkäämisessä, kun meinaa alaselkäkipeytyy tosi herkästi. Tän lisäks mulla kipeytyy myös polvet helposti nii pitää aina keskittyy niihin tosipaljo ettei mee huonosti asento tai mitään ja siinä sitten ku pitäs tota selkääki varoa. Erilaiset maastavedot ei oikeestaan kumpaankaa käy, mutta tuo kyykky on vaikee. Niin että mietin oisko sulla mitää vinkkii et miten estää tuo selän liiallinen notkistuminen ku kaikkialla vaa varotetaa että ei saa pyöristyä :/

  1. Kiva että pidit! 🙂 Tuo paita löytyy täältä 🙂
   Oletko kokeillut etukyykkyä? Siinä asento on hieman pystympi, kannattaa testailla!

 2. Valitse treenivaatteet ja voita ne itsellesi! - Ida Jemina
  4.12.2016, 09:03

  […] Edellisessä postauksessa: Ethän sorru näihin kauneusvirheisiin! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *