ENSIMMÄINEN BLOGIPOSTAUKSENI

Sis. mainoslinkkejä

Ai kauheeta! Tässä tulee ihka ensimmäinen blogipostaukseni ikinä! Muistan hyvin nuo tunnelmat vuosien taakse. Aloittaminen ja sen ensimmäisen postauksen tekeminen oli tosi vaikeeta. Kukaan ei vielä tiedä kuka olet – mitä siis sanoa? Jotain olisi kerrottava, mutta mitä? Oli tosi vaikea kuvailla itseään.

Loppupeleissä nimenomaan se aloittaminen oli kaikista isoin steppi. Sen kun ylittää, repäisee laastarin, niin siitä se helpottaa. Sitten voikin luritella blogiinsa sitä mitä on aina halunnutkin.

Ai että! Aika kurkata tuohon ihka ensimmäiseen postaukseeni.

Moi kaikki!!!

Nyt on sitten blogi perustettu yleisön olemattomista pyynnöistä huolimatta! Olen 25-vuotias kuntosalilla viihtyvä tyttö, joka pitää painojen kanssa hengailusta, ruuasta, muodista ja kaikista pinkeistä tyttöjen jutuista.

Kröhöm siis mistä pinkeistä tyttöjen jutuista? 😀 olin selkeästi kuullut näin sanottavan jossakin ja se kuulosti mielestäni kivalta.

Kuntosaliharjoittelun aloitin noin 7-8 vuotta sitten ja siitä lähtien salilla on tullut treenailtua enemmän tai vähemmän vakavissaan. Urheilutaustaa löytyy kuitenkin pumppailuja ennen muodostelmaluistelun parissa, jota tuli harrastettua noin 13 vuotta. Yleissivistyksestäni saattaakin löytyä jokunen aukko hallilla vietettyjen tuntien ansiosta. Luistelu toi mukanaan menestystä niin SM-tasolla kuin kansainvälisissä kilpailuissakin ja oli mukavaa niin kauan kuin sitä kesti. Nyt on kuitenkin ihanaa keskittyä vain painojen heilutteluun ilman sen kummempia kisasuunnitelmia.

Näin on edelleenkin! Vaikka luistelussa tuli kilpailtua ihan kunnolla, kisat eivät ole koskaan olleet tavoitteeni tässä urheilussa. Treenaaminen itsessään on vaan niin pirskatin mahtavaa!

Ja siitä vähän tuhruista haukkaposea meidän vanhasta olkkarista. Huomaatteko, että olen tummentanut noita kuvan reunoja hahaa. Vinjettiä kehiin! Ja sellainen hauska yksityiskohta vielä, että tuossa takanani olevan kaiuttimen päällä on kaksi läppäristäni irronnutta näppäintä. Kirjoitin pitkään niin, että siitä puuttui nuo kaksi palaa ja voin kertoa, että homma oli pikkuisen hidasta. Jouduin myös pitämään kylmäkalleja kannettavani alla, jottei se kuumentunut liikaa ja sammunut kesken kaiken. Akkua siinä ei ollut ollenkaan vaan se toimi ainostaan töpseliin kiinnitettynä.

Näihin sanoihin ja tunnelmiin.. toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan seikkailuihini! 🙂

Lyhyesti mutta ytimekkäästi. Näin haluan toivottaa myös tänään! Vaikka tätä oli jokseenkin kiusallista lukea, on hauska katsoa taakse mistä sitä on lähtenyt liikkeelle. Kiitos kaikille lukijoilleni! Olette olleet kirjaimellisesti ajatuksissani mukana tuosta kirjoituksesta lähtien. Liikoja lässyttämättä – ootte mahtavia ja jos saisin valita lukijani, niin valitsisin just teidät!

Ja nyt äkkiä kuuntelemaan jotain heviä, niin ei mee liian tunteelliseksi! Ei kun ensi kertaan karvapäät!

LUE MYÖS ENSIMMÄINEN POSTAUKSENI FITFASHIONISSA: TAVOITTEENA KIREÄ KUNTO – PALJONKO AEROBISTA TARVITAAN?

(Nykyisin aerobista tosin tulee luukutettua koirien kanssa harva se päivä ja siitä onkin oppinut nauttimaan ihan uudella tavalla!)

Adidas-toppi täältä / Adidas-trikoot täältä / Treenikengät täältä

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: OMAT VAATTEENI ALENNUKSESSA!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (5)
 1. Voi kuinka aito ja ihana ensimmäinen postaus! 🙂 Aattele mihin olet tuolta ajasta tullut, saat kyllä olla itsestäsi hurjan ylpeä <3
  Essi
  http://www.lily.fi/blogit/e-s-s-i-h-e-l-p-p-i

  1. Voi kiitos Essi ❤️😭

 2. TREENIT SALILLE, KOTIIN JA ULOS! - Ida Jemina
  17.8.2017, 19:32

  […] ENSIMMÄINEN BLOGIPOSTAUKSENI […]

  1. Oi olipa söpö ensimmäinen postaus! Minua kiinnlstaisi että missä sinö julkaisin tämän ensimmäisen postauksen eli missä bloggasit ennen fitfashionia?
   Olen itke kiinnistunut hieman blogin aloittamisesta niin miten se voisi olla helpointa?

   1. Moikkis Iida! Aloitin Bloggerissa, joka oli helppo paikka aloittaa 🙂 Ei kun blogi pystyyn vaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *