Ennen ja jälkeen – hiustenpidennykset

Superia maanantaita kaikille! Toivottavasti uusi viikko on lähtenyt mukavasti rullaamaan!

Olen ehdottomasti more is more -henkinen ihminen ja se pätee monessa eri asiassa. ”More is more” edustaa minulle tietynlaista elämänasennetta. Se ei välttämättä tarkoita sitä, että kaikki asiat täytyy vetää överiksi, koska ”enempi on parempi”. Vaan enemmänkin sitä, että tekee rohkeasti sitä mitä haluaa, ei piilottele ja himmaile, tekee kaiken täysillä ja kunnolla mihin ryhtyy sekä on arastelematta sellainen kuin haluaa olla.

Tänään kuitenkin more is more piti myös kirjaimellisesti paikkaansa! Olen pitkään halunnut lisää pituutta ja volyymia hiuksiini. Aiemmin olen tuskastellut klipsien kanssa ja ne ovat tähän elämänmenoon vähän haastavat ja aikaa vievät. Aamuisin ei vaan halua ensimmäiseksi alkaa miettimään, että mihis minä nyt ne hiukset jätinkään ja illalla poistamaan omaa kuontaloaan. Siksi niitä onkin ehkä tullut pidettyä niin harvoin. Nyt halusin sellaiset hiukset, jotka on valmiiksi päässä, kun herään ja joiden kanssa voin olla koko ajan kuin Aladdinin Jasmine.

ennen jalkeen hiustenpidennykset
Before and after

Käännyinkin Wanille Hair:n puoleen ja tytöt loihtivat juurikin niin ihanat hiukset, kuin olin unelmissani kuvitellut! Pitkät, tuuheat ja näyttävät. Istuu niin hyvin päähän ja omaan tukkaan, että ei voi kuin hymyillä. Päähän laitettiin sekä 60cm että 45cm teippipidennykset. Olin todella yllättynyt siitä, kuin kevyeltä hiukset itseasiassa tuntuvatkaan. Rehellisesti sanottuna, tuntuu kuin mitään pidennyksiä ei olisikaan. Taitaa olla ammattitaitoisen laittajan ansiota.

hiusten pidennykset

Nyt lukijani saavat tutustumistarjouksena hiustenpidennyksistä -10% alennuksen! Varaa ilmainen konsultaatioaika ja mainitse, että näit tarjouksen blogissani. Konsultaatiossa katsotaan sinulle sopiva pidennysmenetelmä ja oikeat värit. Wanille Hair käyttää vain erittäin korkealaatuista Super Remy -laatuluokkaan kuuluvaa hiusta. Ajanvaraukseen ja liikkeen nettisivuille pääset tästä: Wanille Hair.

Jeeee oon niin onnellinen tästä tukasta! Jos näette jonkun tytön hyppimässä kadulla taputtaen käsiään yhteen ja hokemassa ”jesjesjesjesjes”, se olen sitten minä!

hiustenpidennykset kampaajalla

 Edellisessä tekstissä resepti Unelmien Uunikanaan.

 

Yhteistyössä Wanille Hair

Kommentit (17)
  1. Tosi kauniit hiukset tykkään paljon:)
    Minulla on ollut sinetti ja teippi pidennykset aiemmin mutta nyt reilun vuoden lettipidennys ja tämä on ollut paras ratkaisu minusta. Lisäke ei tunnu ollenkaan eikä näy kuin vasta juuri ennen huoltoa kun letti alkaa ”roikkua” lisäksi pää ei ole täynnä teippejä ja minulla ainakin omaa hiusta lähti paljon teippien siirrön yhteydessä mukaan. Minulla on korvasta-korvaan tiukka letti jossa on oman hiuksen lisänä kuitua ja siihen on ommeltu lisäkkeet. Huoltoväli on ollut 2-2,5kk. Kuvia tukastani löytyy blogistani http://susirajanfitnessmimmi.blogspot.fi/

    1. Kiitos! Itsekin oon ihan rakastunut näihin:) Hiusta ei kuuluisi lähteä jos siihen on käytössä oikeat aineet, tosi harmi että sulla kävi näin. Mutta kiva että oot löytänyt sulle sopivat pidennykset:)

  2. Vautsi miten upeat hiukset ! Näyttää tosi luonnollisiltakin *-*

    1. Kiitos kovasti! <3 Niin minustakin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *