Löytyykö sinulta luottovaatteita? Näistä en luovu!

Sis. mainoslinkkejä

Tiedättekö kun jotakin hupparia saattaa käyttää vuosia ja se on edelleen kuosissa? Tai kun kenkiä on monta paria, mutta valitset sieltä aina ne luottokengät? Entä kun löydät vihdoin hyvin istuvat housut, niin tilaat ne monessa eri värissä?

Istuin tuossa autossa ja katselin tennareitani. Olen pitänyt niitä tänä kesänä lähes joka päivä ja edelleen ne ovat kuosissa. Samoin on parin muunkin vaatteen kanssa, jotka ovat nousseet ylitse muiden. Siitä tuli mieleeni jakaa omat luottovaatteeni eri kategorioissa. Nämä ovat sellaisia, joita tulee käytettyä huomattavasti enemmän kuin muita ja jotka eivät petä koskaan.

Jes aloitetaan!

Eniten käytetty huppari on ehdottomasti tämä pidempi mallinen huppis. Tykäistyin tuohon harmaaseen niin kovasti, että tilasin sen myös valkoisena. Rento heittää päälle erityisesti trikoiden ja tennareiden kanssa.

pitka-huppari
Eniten käytetyistä kengistä on pakko mainita kaksi eri paria. Molemmat valkoisia, mutta eri mallisia. Näitä varrettomia käytän joka päivä ja ne voikin helposti bongata monesta kuvastani. Ne ovat superhyvät jalassa ja mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan siistit sekä freshit kengät. Koko kannattaa ottaa hieman isompana kuin oma jalka oikeasti on.

Toisena parina on pakko mainita nämä Reebokin varsitennarit, jotka toimivat niin sporttisissa asuissa kuin normikuiteidenkin kanssa. Aivan loistava hankinta ja on tullut käytettyä ihan älyttömän paljon. 

reebok-kengat
Takeista eniten olen käyttänyt tätä ihanaa trenssiä, jota en valitettavasti enää löytänyt. Sen olen saanut House of Brandonilta. Hyvin laskeutuva kangas ja sopivan pitkä malli.

trenssi-house-of-brandon
Perusharmaita Adidaksen collegeita olen kuluttanut laittoman paljon. En valitettavasti löytänyt niistä yhtäkään kuvaa vaikka yritin etsiä. Vapaalla tykkään olla aina rennoissa kuitessa ja ne ovat toimineet siihen tarkoitukseen hyvin. Aiemmin omistin verkkarit, joita pidin valehtelematta kymmenen vuotta. Ne olivat sellaiset lukion omat abihousut tms, mutta ovat tänä päivänä niin järkyttävässä kunnossa, että vain pimeällä kehtaa pitää. Nyt vähän aika sitten päivitin noita mainitsemiani harmaita Addun pöksyjä mustiin ja raidallisiin collegeihin, joita olen tykännyt pitää päällä saman tyylisen verryttelytakin kanssa. 

Urho-ja-Ida-peili
Colleget

Aina kun tulen kotiin, vaatteet lentävät kyllä pikaiseen pois päältä. Täällä neljän seinän sisällä on kesäisin niin kuuma, että olen hengannut tämän asun shortseissa miljoonat kerrat. Nuo ovat niin mukavat päällä.

Eniten käytetyt treenitrikoot taas ovat olleet nämä harmaat saumattomat tightsit. Näistä kerroinkin jo pukeutumisvinkkejä urheileville-postauksessa.


Mitäs muuta? Topeista käytän milloin mitäkin. Ainiin! Farkut oli unohtua! Ehdottomasti eniten olen pitänyt näitä revittyjä valkoisia Dr.Denimeitä. Ne istuvat hyvin omiin jalkoihini ja joustavat mukavasti. Koska housuja on niin vaikea löytää, hankin ne sitten myös vaalean sinisinä ja tummemman sinisinä. Noissa tummemmissa on hieman korkeampi vyötärö kuin muissa.

Sellaista! Tämä oli nyt todella karsittu versio, mutta jokainen mainitsemani vaate on luottoyksilö omassa kategoriassaan. Pitäisiköhän tehdä samanlainen esim. käyttämistäni kauneudenhoitotuotteista? Sielläkin on myös omat vahvat suosikit.

Ja hei, tänään on viimeinen päivä saada -30% lisäale jo alennetuista vaatteista House of Brandonilla! Käytä koodia SLS30 ja ale on sinun.

siistit-kledjut
Pipo täältä / Toppi täältä / Trikoot täältä / Lenkkarit täältä

Leppoisaa päivää muikelot! 

Edellisessä postauksessa: Onko mahdollista treenata liian kovaa?

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (17)
  1. Miten läpinäkyvää kangasta noissa valkoisissa farkuissa on? Monesti löytänyt hyvin istuvat valkoiset housut, mutta ongelmaksi on muodostunut liika läpinäkyvyys 😃

    1. Apua! 😅 Näistä ei onneksi ole näkynyt läpi 👌

  2. Ihania vaatteita 😎 kyllä ne parhaimmat yleensä päälle valikoitui ja toiset jää kaappiin

    1. Kiitos! Sepä se!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *