EN VOI USKOA! KUVAUSMATKA YLLÄTYKSIÄ TÄYNNÄ!

Haha niin kuin viime postauksesta selvisi: OMG JÄIN USAN TULLIIN JUMIIN!, meikäläisen reissu ei alkanut ihan niin smoothisti, kuin olisin toivonut! Ajattelin, että ehdin hyvin mennä hotellin kuntosalille, kun saavun perille päivällä (Not! Jäin rajavartioon jumiin ja pääsin perille vasta illalla.) Aamuksi olin sitten suunnitellut samaa, mutta jälleen suunnitelmat vaihtuivat adapterin metsästykseen ja Targetin kassalla yllätykseen siitä, että kaikki maksukorttini oltiin suljettu!

Nooooh.. siitä sitten jouduin yksitellen poistamaan tuotteita kassalla, koska mulla oli vain hitusen verran käteistä mukana, muttei kuitenkaan niin paljon, että olisin voinut kaiken ostaa. Jätetään tämä pois. Ai se ei riitä? No jätetään sitten tämäkin..ja tämä.. Viimeisenä jouduin pitkin hampain luopumaan myös niistä Honest Beauty-kosmetiikkatuotteista, joita olisin niin kovasti halunnut, kun niitä ei täältä Suomesta saa.

Ei kun pankkiin puhelua, joka oli automaattisesti sulkenut korttini, kun niitä käytettiin yhtäkkiä jenkeissä ja siinä menikin sitten se ylimääräinen aika ennen kuvauksia enkä todellakaan ehtinyt enää mihinkään salille. Ei se kuitenkaan mitään! Olin ikionnellinen, että sain tuon adapterin niin pystyin jälleen lataamaan luuria ja laittamaan hiuksia tuleviin kuvauksiin. Muutenkin olin vain koko ajan niin kiitollinen koko reissusta, että ei tää takkuinen alku ja vastoinkäymiset saaneet mua lannistumaan.

Kuvauksiin wohoo! Jänskää mutta hauskaa! Tämä kuvauspäivä salilla meni jotenkin tosi nopeasti!

llalla mentiin vielä dinnerille Bagatelleen ja kyllähän se pitkän päivän jälkeen oli alkupalaksi kokonainen tryffeli-pitsa tilattava, jota muut seuralaiset osasivat hämmästellen arvostaa hah!


Seuraava päivä oli kuitenkin mun lemppari NYC:ssä sillä, mentiin pyörähtämään Vitamin Shoppessa, jossa Women’s Bestin tuotteet on nyt saatavilla. Törmäsin siellä myös itseeni, mikä oli hupaisa yllätys!

Koska se Honest Beauty jäi vielä kaihertamaan mua, lähdin tauolla lampsimaan taas kohti mitäs muutakaan paikkaa kuin TARGETIA! Ei kun paremmalla onnella ja suomalaisella sisulla hyiseen ilmaan talsimaan. Olin oikeasti ainoa joka siellä käveli! Kävelytiet olivat aivan tyhjillään. Hotellin respakin sanoi, että Target on kyllä lähellä, mutta ei se sentään kävelyetäisyydellä ole! Kun tsekkasin mapsista, että kuinka pitkälle se sitten on, niin selvisi, että 1,1 mailin päässä! Ja ei muka voisi kävellä 😀


Kylmä oli kuin Järvi-Suomessa juhannuksena, mutta viimein pääsin Targetin lämpöä hehkuville sisääntulo-oville, jotka olivat…KIINNI!!! What!! Minä ja Target ei selvästi kuuluta yhteen vaikka kuinka yritän! Ei auttanut muu kuin lähteä tyhjin käsin taas takaisin!

Mutta niin kuin sanoin, tämä oli silti ihan huikea päivä, sillä illalla järjestettiin Super Bowl-partyt, jotka olivat aivan hulppeat! Meillä oli oma privaatti tila keskellä Time Squarea, mikä tuntui aivan epätodelliselta. Syötiin, juhlittiin, tanssittiin, katsottiin väliaikashowta ja pidettiin hauskaa!


Tämä oli meidän viimeinen päivä NYC:ssä ja huomenna nokka lähtisi taas kohti Suomea. Hirveä ikävä poikia ja perus kotiarkea vaikka aivan ikimuistoisen huikea reissu olikin! Mutta mitä vielä! Tiesin, että Women’s Bestin työtiimi lähtee vielä Nycistä Losiin ja kuvaa siellä lisää joidenkin sielläpäin asuvien urheilijoiden kanssa. Olin tietysti aivan fiiliksissä heidän puolestaan ja fiilistelin kuinka ihana paikka LA on. En missään nimessä olisi osannut arvata, että pian mua pyydetään sinne mukaan!

Tää reissu on yllätyksiä täynnä! Sen voin sanoa! Olin aivan ällikällä lyöty enkä edes tiennyt pystyisinkö järkkäämään kaikki asiat niin, että voisin oikeasti lähteä. Olin pakannut vain New Yorkia varten ja mulla oli ainakin viisi eri takkia mukana – ei mitään Losi-vaatteita. Mutta mikäs siinä. Sain asiat kotipuolessa järkättyä ja ei kun talvitakkieni kanssa Los Angelesiin!

Huh! Olin vain niin superkiitollinen kaikesta. Menin täysin flown mukaan ja nautin hetkestä. En ole ollut Losissa vuosiin ja oli ihana nähdä, että paikka ja tunnelma siellä ei ole muuttunut mihinkään. Rakastan sen rentoa ilmapiiriä ja sitä, että jengi voi olla just sellaisia kuin haluaa.

Losissa ei sitten yllättäen ollutkaan niin montaa urheilijaa kuvauksissa, joten ihan hyvä, että pääsin paikalle. Päivät olivat pitkiä, rankkoja ja kiireisiä, mutta mä nautin joka hetkestä! Kuvattiin Santa Monican rannalla, Venicessa, Down Townissa, kuntosaleilla yms yms. Aika meni todella nopeasti jälleen ja aikaerosta sekä nukkumattomuudesta huippasi vähän väliä, mutta oikeasti mun fiilikseen ja FIILISTELYYN ei voinut vaikuttaa mikään!

Sain teiltä myös niin paljon kaikkia ihania viestejä, mikä tuntui aivan ihanalta! Mahtavaa oikeesti olla suomalainen ja niin huikeeta, että meillä on täällä tällainen kannustava meininki! Te mimmit rokkaatte!

Viimeisenä päivänä ennen kentälle lähtöä mulla oli ensimmäistä kertaa omaa aikaa. Otin siitä kaiken irti ja menin rannalle istumaan sekä fiilistelemään merta. Oli kylmä ja nokka vuoti, mutta tuo hetki oli vaan niin rauhallinen ja ihana. Lokki tuli mun viereen ja bondasin sen kanssa. Kaikki sanoi, että se tuli vaan kerjäämään ruokaa, mutta höpöhöpö! Me oltiin niin samalla energiatasolla sen kanssa, katsottiin toisiamme silmiin ja se alkoi nukkumaan tyynesti siinä mun vieressä, kun sen muu lokkilauma oli paljon kauempana.

Lähdin kentälle hyvissä ajoin, koska en halunnut mistään hinnasta missata lentoani. Se 11 tunnin lento olikin paras ikinä, kun mulla oli kokonainen kolmen paikan rivi itselläni. Kuola poskella nukuin kiitäessäni kohti Suomea ja vaikka aivan mieletön reissu olikin, oli silti niin kiva palata taas kotiin!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: OMG JÄIN USAN TULLIIN JUMIIN!!

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

 Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (4)
  1. Vautsi ! Ihana ku osaat heittäytyä ja sopeutua noin hyvin vaihtuviin tilanteisiin. 😊 Pakko kysyä Tammy-fangirlinä et onks se kivaa seuraa? 🙈

    1. Ei sitä muu auta kuin yrittää ottaa lungisti vaan elää hetkessä!😊 Tammy oli ihan huippu ja rento! Koko lössi oli aivan loistavaa seuraa ja oli kyllä mahtava työskennellä sekä erityisesti pitää myös hauskaa yhdessä!🤗

      1. Hei kiva kuulla! 🤩 Sä oot kyllä ihanan inspiroiva tyyppi, kiitos ja jatka samaan malliin 😊

        1. Awww kiitti muru😙 oot aivan ihana!💕

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *