ELÄMÄNI HUONOIMMAT PÄÄTÖKSET x 3

Hahaa aina ei tule tehtyä kaikista välkyimpiä päätöksiä ja jälkikäteen miettii, että mitä mä tuolloin kelasin? Kaipa se on elämää se! Ei ole kiva muistella just niitä huonoja päätöksiä, mutta toisaalta itselleen on mitä mukavinta välillä nauraa. Elämäni huonoimmot päätökset – ei näitä enää mielellään koskaan!

VEDIN PÄÄNI BLONDIKSI


Ai jumatsuikka! Miksi se ei vain näyttänyt niin hyvältä kuin muilla. Veri veti koko ajan takaisin omaan väriin vaikka olin halunnut kokeilla vaaleita hiuksia jo pitkään. Siksi yritinkin totutella niihin jonkun aikaa, mutta aika äkkiä oli todettava, että eihän ne mulle sovi. Käteen jäi iso lasku vaalennuksesta ja kuivat latvat. Good for you girl!

FLYEREIDEN JAKAMINEN

Huh siis olen aina tehnyt useita duuneja päällekäin vaikka olisin vakkarihommissa ollutkin. Mitäs sitä vapaa-ajalla muuta tekisi kuin töitä! Erityisesti nuorempana tein koulunkäyntiavustajan töideni lisäksi kaikenlaisia promootiotöitä, maistatushommia, näyttelyavustushommia yms yms. Oon kökkinyt hautausmaalla sateessa ja tonkinut täitä eskarilaisten päistä, mutta yhtä tekemääni duunia en vaan voinut sietää ja se oli flyereiden jakaminen. Voi saakeli se oli kyllä skeidaa hommaa! Kukaan ei halunnut ottaa niitä lappusia, vältteli katsetta, kiersi kaukaa ja ei vastannut kun moikkasi. Sitä hommaa ei todellakaan arvostettu ja tunnit kuluivat niiiiiin hitaasti, että meinasi tulla oikeasti hulluksi. Se homma jäi pariin keikkaan ja siitä päivästä lähtien olen AINA ottanut niitä flyereitä käteen, kun joku on tarjonnut. Kaikki pisteet heille!


NAHKASAAPPAAT JOTKA KISMITTÄÄ EDELLEEN

Tää on muisto, joka kaivelee edelleen! Ostin aikoinani itselleni oikein upeat nahkasaappaat. Sellaiset, jotka olivat vaaleanruskeat ja niissä oli paksu korko sekä jotain teddykarvaa varsien suussa. Ne maksoivat 100 euroa, mutta kirpaisusta huolimatta oli aivan pakko saada ne! No loppupeleissä jostain syystä en kuitenkaan tykännyt käyttää niitä. Ajatuksena ne olivat aivan upeat, mutta todellisuudessa en tuntenut oloani mukavaksi niiden kanssa. Niinpä kerran kun menin ensimmäisiä kertoja kirppikselle myymään, otin nuo rakkaat saappaat mukaani ja ensimmäisen ostajan tullessa myin ne hänelle KOLMELLA EUROLLA! Siis mitä ihmettä tyttö!! Se jäi kaivelemaan ihan samantien ja edelleen noin 10 vuotta myöhemmin surkuttelen noiden kadotettujen pennosten perään!

Huppari TÄÄLTÄ / Rikotut farkut TÄÄLTÄ

Oivoivoi.. näitä on (kirvelevän) hauska muistella! Onneksi se elämä ei ole niin vakavaa! Ihanaa viikonloppua karvapäät!

LUE MYÖS: ASIAT JOISSA OLEN SYSIHUONO!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA:

 KYYKKYVIRHE JOKA HELPOSTI JÄÄ HUOMAAMATTA

Kommentit (6)
  1. Saapastarina kuulostaa tutulta! Ostin upeat mustat ylipolven saappaat, jotka ei sitten loppupeleissä sopineet mulle ollenkaan. Maksoin saappaista 80€, ja myin ne 8 eurolls kirpparilla.. Vähän enemmän jäi käteen kuin sulla, mut harmitti pirusti 😀

    1. Ei vitsuuuu I feel you girl!! Ymmärrän niin ton tunteen😅🙈 ja sitä ei unohda vaikka vuodet vaan kuluu😅😂

  2. Mulla muistui kanssa kamala tapahtuma (tai oikeestaan kaksi) mieleen tosta saapastarinasta. Mulla oli joskus äidin kanssa yhdessä kirppispöytä ja mun piti vähäksi aikaa jäädä siihen yksin. Äiti oli sanonut, että CD:t maksaa jotain 2€/kpl ja asiakkaan kysyessä hintaa myin sitten sillä hinnalla. Myöhemmin kävi ilmi, että kyseinen Beatlesin levy olisi ollut aika paljon arvokkaampi…
    Toinen samanlainen kävi, kun isäpuoleni lähti käymään kahvilla samaiselta kirppispisteeltä, asiakas kysyi Leathermanin hintaa ja huusin perään ja kysyin hintaa. Isäpuoli näytti kädellä 5 ja sanoi jotain. Myin sitten työkalun 5 eurolla ja myöhemmin selvisi, että oikea hinta oli 50€. Itkuhan siinä pääsi, kun veljen Leatherman lähti aivan liian halvalla.
    Pari ihmistä teki siinä sitten kunnon löydöt, mutta onneksi eivät olleet mulle vihaisia 😀

    1. Eikääää! Sympatiat sun puolella! <3 tollaiset jää aina mieliin! Onneks jengi oli kuitenkin ymmärtäväisiä 😙

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *