EKA KERTA – MENKAT..IHASTUS…

Eka kerta -tag! Eli liuta ensimmäinen kerta – kysymyksiä! Miten musta tuntuu, että tästä postauksesta tuli enemmänkin sellainen, Idan nolot muistot-tarina! No ei se mitään! Eiköhän hypätä 20 erilaisen eka kerta – tapahtuman kimppuun!

EKA KERTA

1. Eka blogipostauksesi

Ufff ensimmäisen blogipostauksen kirjoittaminen oli kamalaa! Se oli oikeasti pahin vaihe.. Rakastan muistella noloja tilanteita, joten oon nostanut sen päivänvaloon myöhemmin uudestaankin. Katso tästä: Ensimmäinen blogipostaukseni

2. Eka Facebook-profiilikuvasi

eka kerta

Tämä on ensimmäinen mikä siellä oli tallella! 9 vuotta sitten otettu!

3. Eka alkoholijuoma

Eka kerta, kun luulin juovani alkoholia se oli Passoa! Sellainen musta pullo. Tosin luulen, että tuolloinkin se pullo oli oikeasti täytetty jollain mehulla alkoholin sijaan.

4. Eka työpaikkasi

Hautausmaalla. Se oli aurinkoa ja ulkoilmaa rakastavalle kiva kesäduuni. Tosin samalla tapaa siellä istuttiin sateellakin kurahousut jalassa.

5. Eka autosi

Sellainen hopeinen vanha citikka. Se oli niin letkee ja hyvä ajaa, mutta hajosi koko ajan käsiin. Siihen paloi niin paljon pennejä korjauksiin, ettei mitään järkeä. Mutta tykkäsin ajaa sillä, kun se oli jotenkin niin mukavan lungi ja kuitenkin pirtsakka.

6. Eka ihminen, joka lähetti sinulle viestin tänään

Mun mies. Vaikka oltiinkin samassa kämpässä, mutta hetken eri huoneissa hah. Ja tämä meidän kämppä ei mikään valtaisa lukaali ole.

7. Eka asia mitä teet aamulla

Yritän aina ensimmäiseksi muistella mun unet läpi, jotta muistaisin ne sitten vielä myöhemmin. Jos ei heti saa kaiveltua niitä muistilokeroista esiin, niin sinne ne sitten häviävät!

8. Eka lävistyksesi?

Korvareiät pienenä, olin varmaan 3-vuotias. Esitin kovanaamaa ja kun pistos tapahtui, olin että ”mitä häh? Joko se pistettiin?”

9. Eka jälki-istuntosi

Siis se oli leikkiä! Miksei se maikka nyt ymmärtänyt! Oltiin välitunnilla ulkona 1- tai 2-luokkalaisina ja leikittiin, että potkittaisiin meidän frendiä munille🤦 siis tää kuulostaa aivan kamalta ja hävettää kertoa, mutta oikeesti me kaikki (mukaan lukien tää poika) vaan pelleiltiin eikä oikeasti mitään potkittu, mutta jälkkähän siitä sitten irtosi!

Äiti sitten kotona kysyi, että miten koulupäivä meni?

Ihan hyvin.” 

Tapahtuiko mitään ihmeellistä?

Eiiii.”  

Tottakai äidille oltiin soitettu ja kerrottu, mitä olin siellä koulussa tehnyt. Saanut jälkkää, kun olin potkinut poikaa munille…

10. Eka asia, jonka teet kun tulet kotiin

Otan kaiken kiristävän pois ja vaihdan kaikki sellaiset vaatteet pois, jotka ei saa karvastua. Mustaa väriä täällä ei voi pitää, koska se on sekunnissa vaaleiden koiran karvojen peitossa. Korut lähtee myös pois ja tukka menee kiinni, jos se oli auki. Sitten pesen kädet. Se on must.

11. Eka suudelma

Meillä oli ala-asteella harvase viikonloppu jotain kotibileitä ja luulen, että siellä jossain totuus vai tehtävä-tyyppisessä pelissä pussattiin. Oltiin myös ”kimpassa” aina jonkun kanssa ja paperilappusilla otettiin bänät.

12. Eka kerta kun sait ylinopeussakot

Meikä ei ole koskaan saanut ylinopeussakkoja🙌 Ei kannata kaahailla jumalauta!

13. Eka lemmikkisi

Kalat.

14. Eka julkkisihastuksesi

ARAGORN!

15. Eka oma meikkituotteesi?

Tämä legendaarinen Maybellinen ripsari!

16. Eka puhelimesi

Siis mä sain mun ukin vanhan jäätävän kokoisen puhelimen kisamatkoja varten ja sillä pystyi vain soittamaan. Pystyin kyllä vastaanottamaan tekstareita, mutta en vastaamaan! Arvaa vaan oliko yks poika raivareina, kun se vuodatti ihastustaan enkä voinut vastata mitään. Sain siltä vain monia kysymysmerkkejä viestillä takaisin ??????

Tän halon jälkeen sainkin sitten Nokia 3310, joka oli paras puhelin ikinä.

17. Eka nolo muistosi

Vaikea muistaa mikä olisi ollut ihan ensimmäinen, mutta en unohda ikinä sitä, kun tarhassa nauroin kaverini kanssa niin paljon, että pissasin housuun. En kuitenkaan halunnut kertoa siitä tarhatädeille, joten kuivattelin siinä sitten mukavasti pissat housussa koko päivän. Kun äiti tuli lopulta työpäivän jälkeen hakemaan mua, kuiskasin sen korvaan, että pissasin housuun, mutta älä kerro noille. Heti kun olin tämän sanonut, äitini möläyttää tarhatädille: ”ai Ida pissasi tänään housuun?” Mietin, että voi vitsi muija, mitä mä just pyysin! Äiti oli kuitenkin kuullut väärin, ettei saisi kertoa isille ja niin mun koko päivän piilottelu ja kuivattelu-uurastus meni pöntöstä alas.

18. Eka hiustyyli jota olet katunut

Mietin, että valitsenko tähän sen, kun vedin tarkoituksella niin lyhyen polkan, ettei sitä saisi enää ponnarille kiinni vain sen kerran kun vedin blondiksi! Toisaalta ei kyllä kaduta, koska olihan nuo kokeiltava! Blondi ei kuitenkaan oikein missään vaiheessa istunut mun muuten tummiin piirteisiin hyvin, joten oli äkkiä palattava takaisin omaan väriin.

19. Eka kerta kun aloit käyttää meikkiä

Seiskalla tuolla ylläolevalla ripsarilla! Eli 13-vuotiaana.

20. Ekat menkat

Tää oli kamalaa! Oltiin seiskaluokan lopussa ja musta tuntui, että kaikilla muilla oli jo alkanut menkat paitsi mulla. Toivoin, että ne alkaisi. Vietettiin siinä koulupäivää ja kappas vaan vessassa ollessani huomasin, että tämä päivä oli viimein koittanut! Mulla oli tietysti valkoiset housut jalassa, mutta mitään vahinkoa ei ollut päässyt käymään. Käveltiin porukalla luokkaan, kunnes kuulin mun takaa huudon – Ida sulla on Japanin lippu perseessä! Jähmetyin ihan paikoilleni ja mietin, että no niin kiva! Kiitos kun kerroit kaikille! Äkkiä kuitenkin tajusin, että se oli vitsi! Siis miten voi olla noin täydellinen ajoitus vitsille! Kun tuun vessasta oikeesti ulos ekaa kertaa menkat alkaneena, niin joku heittää tollasen VITSIN!!

Oi oi mitä muistoja! Jos haluat lueskalla lisää meikäläisen noloja juttuja, katso: ELÄMÄNI NOLOIMMAT TILANTEET!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: IDEOITA RUOAKSI! VÄLIPALOJA, LOUNAITA, AAMUPALOJA!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *