EDULLISET MEIKIT JOTKA PALJASTUIKIN HUIPUIKSI!

Ka-ka-ka-ka-kauneusviikonloppuuuuu! Kuinka ikävä mulla onkaan ollut näitä postauksia! Ne on yksiä mun lemppareita for sure!

Tänään on luvassa laatuunsa nähden edullisia meikkivinkkejä, jotka ovat paljastuneet ihan kullanarvoisiksi löydöiksi itselleni, joten tottakai ne on myös teillekin jaettava! Varoituksen sana tähän alkuun kuitenkin – yksi näistä ei ollut niin mun mieleen ja kerron miksi. Kaksi näistä taas nostan sinne ihan mun ykkösmeikkituotteiden kärkeen!

Oh yes aloitetaan!

1. EDULLISIN LEMPPARI MEIKKIVOITEENI


Sain eilen kyssäriä, että mitä meikkipohjaa käytät, kun sun iholla on niin ihana hehku. Ja se oli just tämä mun nykyinen lemppari meikkivoide eli Milani Conceal + Perfect Foundation. Tilasin tätä aiemmin ulkomailta, kun sitä ei löytynyt Suomesta, mutta nykyisin sitä onneksi saa täältäkin tilattua! Oon käynyt kysymässä näitä Milanin tuotteita myös ihan kivijalkamyymälästä, mutta niitä saa kuulemma vain tuolta verkkokaupasta tilaamalla.

Mutta anyways, tämä on aika lähellä täydellistä! Peittää todella hyvin kaikki epätasaisuudet iholta, jonka ansiosta tuotetta kuluu vähän. Se levittyy nätisti beauty blenderillä ja jättää ihan virheettömän näköisen ihon. Koostumus on voidemaista ja paksua, mutta jää iholle ohuena ja tosi nättinä kerroksena. Sopii myös mun kuivahkolle iholle hyvin. Vaikka lopputulos on matta, se ei ole mikään supermatta niin, että kaikki elo on imetty kasvoista pois. Se jättää just sellaisen tasaisen, nätin ja terveen näköisen ihon. Ja mikä parasta, tämä on todella edullinen laatuunsa nähden. Halvempiakin meikkivoiteita multa löytyy, mutta tää on ehdottomasti niistä edullisimmista paras. Myös lasisesta pullosta sekä pumpullisesta sellaisesta lähtee isot pisteet. Mun oman meikkivoiteen sävy on tämä. Siitä voi ehkä vähän päätellä omaansa. 

2. SUMMER GLOW HIGHLIGHT


Koska kokemukset Milanista olivat niin hyvät, halusin heti kokeilla myös muitakin tuotteita. Tämä Strobelight Instant Glow Powder oli niin kaunis, että oli pakko hankkia se! Niin nätti sävy ja glitteritön koostumus veti puoleensa samantien. Se on myös saanut toisilta paljon kehuja, mutta jostain syystä en vain pitänyt sen puuterisesta koostumuksesta niin paljon. Olisin myös toivonut näkyvämpää ja hohtavampaa lopputulosta. Tässä jälki on todella pehmeää ja sen kanssa on niin sanotusti vaikea kämmätä, joten siinä mielessä hyvä. Odotin kuitenkin sellaista OI! -reaktiota, jota ei nyt tullut. Jos tykkää luonnollisesta jäljestä eikä puuterinen koostumus haittaa, niin tästä saattaa tykätä.

3. AIVAN PARAS SETTING SPRAY JOLLA SAAN HEHKUVAN IHON


Omg! Tämä Make It Dewy Setting Spray on tuon meikkivoiteen ohella ihan mun ykköstuote! Niin paras ja täydellinen luomaan hehkuvan ja nuorekkaan ihon, joka näyttää siltä kuin olisi super fresh ja jotenkin todella terve hah! Suihkutan tätä iholle siinä vaiheessa, kun meikki on valmis ja se tekee kirjaimellisesti ihmeitä. Aivan jäätävä ero olenko laittanut tätä vai en. Se myös sulauttaa nätisti kaiken meikin yhteen niin, että lopputulos on pehmeä. En kuitenkaan suosittele tätä öljyiselle iholle, sillä tämä kosteuttaa ihoa niin paljon. Suihku tässä saisi olla parempi ja hienovaraisempi, koska tuotetta tulee niin reippaasti, mutta kyllä sen kestää, kun jälki on niin hyvää. Jos tilaatte niin jättäkää muutama mullekin hah! Ihan lemppari <3 

Kukallinen mekko TÄÄLTÄ / Ylipolven saappaat TÄÄLTÄ

Milanista on muodostunut yksi mun lempparibrändeistä ja aikeissani on koluta muitakin sen tuotteita läpi. Jos löytyy taas hyviä tai miksei huonojakin, niin voin taas kertoa kokemuksia. Ei kun rentouttavaa viikonloppua murut! Ja erityiskiitokset Urholle, joka toimi taas hienona kauneusviikonloppu-avustajana!

LUE MYÖS: KOSMETIIKKA-INHOKKINI – EI ENÄÄ KOSKAAN!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 6 VARIAATIOTA PRÄSSIIN – TESTAA NÄITÄ!

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *