Don’t give up!

Heipähei 🙂 

Eilen olin pumppailemassa olkapäitä ja koko salitreeni olikin pyhitetty pelkästään niille. Ennen salille lähtöä jouduin miettimään sata kertaa, että lähdenkö sinne ollenkaan. Kello alkoi lähestyä uhkaavasti pahaa ruuhka-aikaa ja joskus sali on silloin niin täynnä, ettei treenaaminen suunnitelman mukaan onnistu mitenkään. Varsinkin, kun kyseessä oli olkapäätreeni ja tiesin tarvitsevani käsipainoja, jotka ovat kovaa huutoa ruuhka-aikana. 

Vielä pyörän luona, treenivaatteet päällä soin viimeisen ajatuksen sille, että jäisin kotiin treenaamaan. Onneksi sain kuitenkin päähäni taottua, että kannattaa kuitenkin lähteä yrittämään ja tekemään sen minkä pystyy. Sali oli nimittäin yllättävän tyhjä. Tai no ei se nyt tyhjää ollut lähelläkään mutta treenaamaan pystyi oikein hyvin ja sain kaikki liikkeet tehtyä mitä olin suunnitellutkin. Loistavaa! Varmaankin tuleva pyhäpäivä hieman verotti treenaajien määrässä.


Tässä taas nähdään, että ei kannata antaa mielen johdattaa liikoja, varsinkin jos kyse on salille lähdöstä. Vaikka sali olisikin ollut ihan täynnä, niin luultavasti olisin silti saanut tehtyä jonkinlaisen treenin. Ja jonkinlainen treeni on aina parempi kuin ei treeniä ollenkaan. 

Joskus pitkän päivän jälkeen voi tuntua raskaalta ajatukselta lähteä sateeseen polkemaan ja rehkimään salille, mutta äkkiä se mieli muuttuu, kun astuu salin ovista sisään. Puhumattakaan treenin jälkeisestä fiiliksestä! Energiaa on vaikka muille jakaa ja kaikki väsymys on tiessään. Se on sitä treenin taikaa 🙂

Giving up is not an option!

Tottakai kroppaa pitää muistaa kuunnella. Jos on esimerkiksi kipeä, ei todellakaan kannata mennä salille. Silloin on parasta antaa kehon levätä. Tärkeää onkin oppia tunnistamaan ne oikeat syyt, ettei käy niin, että aina löytää itsensä sieltä kotisohvalta.

Jokaisella urheilijalle tulee päiviä, jolloin se treeni ei olisi ensimmäinen valinta. Nämä ovat niitä hetkiä, jolloin jyvät erotetaan akanoista. Päätös voi viedä joko kohti tavoitetta tai siitä poispäin. Ensi kerralla, kun ei tee mieli lähteä treenaamaan, niin pidä mielessä tavoitteesi ja muista, että tehty työ palkitaan! 

Be strong and don’t give up! Hard work pays off!

 
Viimeksi kerroin suihkurusketuksen mahtavuudesta, käy ihmeessä tsekkaamassa!

Kommentit (2)
  1. Pakko kertoo että kun löysin sun blogin koukutuin samantien ja kahlasin jo suuren osan postauksista läpi! Kirjotat asiaa, sulla on hyvä asenne ja just semmonen kroppa jonka varmasti kaikki haluis! Jatka samaan malliin 🙂

    1. Voi kiitos tuhannesti! Ihan mahtavaa kuulla että pidät ja kiitos piristävästä kommentista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *