DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY

Tallensin äsken yhden kuvan puhelimeen ja pistin sen samantien taustakuvaksi. Kuva on itse asiassa teksti:
 
 
 
Yksinkertaista. Onko? No on!
 
Mieti hetki, mistä asioista pidät. Sellaisia asioita, joista oikeasti pidät. Ne voivatkin yllättäen olla sellaisia juttuja, mitä et normaalisti tee. Välillä on hyvä havahtua, vähän ravistella itseään ja miettiä onko tekemäsi asiat sellaisia mistä nautit. Helposti sitä ajautuu tekemään monia juttuja, koska niin on aina tehty, koska on tottunut tekemään niin tai koska kaveritkin tekee niin.
 
Mitä, jos esimerkiksi ei tykkääkään salilla käymisestä mutta tuntee, että sinne on jostain syystä mentävä? Entä jos ei tykkääkään alkoholin juomisesta, mutta kaveritkin juovat niin kai minäkin nyt sitten?  Entä jos ei tykkääkään opiskelemastaan aineesta tai työstään? Mitä jos oma kotikaupunki tai maa ei olekaan sitä missä haluaa asua?
 
Mieti, mistä asioista et tykkää ja vähennä niitä. Jos mahdollista, niin lopeta niiden tekeminen kokonaan. Älä mene salille, jos punttien heiluttelu on tylsää, harrasta mieluummin sellaista lajia josta pidät. Älä ota paineita kavereiden juomisista, ota limua mukaan tai näe kavereita muissa merkeissä. Lopeta heti sellaisen alan opiskeleminen, josta et pidä, se vie sinua vain kohti onnettomampaa elämää. Vaihda työpaikkaa tai alaa, jos töihin meno tuntuu joka päivä ikävältä. Jos et viihdy asuinpaikkakunnallasi, järjestä asiat niin, että voit muuttaa sinne minne haluat.
 
What ever you decide to do, make sure it makes you happy
 
Sen jälkeen kun olet miettinyt mistä asioista et pidä, pohdi hetki, mistä oikeasti pidät. Kaikkien asioiden ei tarvitse olla uusia tai harvinaisia. Ne voivat myös olla jokapäiväisiä juttuja. Pidätkö lukemisesta? Hyvä! Ota enemmän aikaa lukemiselle. Pidätkö matkustelusta? Investoi siihen. Pidätkö ruuanlaitosta, uusien ihmisten tapaamisesta, kavereiden kanssa hengailusta, raudan nostelusta, juhlimisesta, ulkoilusta tai vaikka kokkaamisesta? Tee näitä kaikkia asioita enemmän, jos oikeasti pidät niistä.
 
Silloin, kun tekee sitä mistä nauttii, on paljon onnellisempi. Usein esimerkiksi ihmiset, jotka ovat ikänsä tehneet sitä mistä pitävät, näyttävät paljon nuoremmilta kuin muut ikäisensä. Kannustan sinua ryhtymään toimiin oman onnellisuutesi lisäämiseksi. Jotkut muutokset on helppoja toteuttaa ja toiset taas saattavat tuntua isoilta. Juuri mikään ei kuitenkaan ole mahdotonta, jos sydän on siinä tosissaan mukana. Lähde ensin vaikka muuttamaan niitä pieniä asioita ja etene sitä kautta suurempiin.
 
Se aika kun täällä ollaan, niin ollaan mieluummin onnellisina 🙂
 
Ihanaa lauantaita kaikille!
 
Edelliseen tekstiin pääset tästä: Soijainen jalkajumppa

Kommentit (7)
  1. Jälleen kerran ihanan positiivinen teksti, josta tulee hyvälle mielelle, kiitos <3

    1. Ihana kuulla Nella! Itse taas tulin hyvälle mielelle tästä kommentista :))

  2. Tuli semmoinen juttu mieleen että oisko mahdollista saada joskus jotain ruoka postausta miten syöt päivän mittaan ym ? Ja jotain hyviä terveellisiä ruoka/välipala vinkkejä esim. tuntuuettä itellä loppuu ideat keittiössä ja aina samaa safkaa.Oon iloinen että löysin sun blogin ja jään ehdottomasti seuraamaan ! Lukasinki jo koko blogin läpi kertaheitolla 🙂 ps. sulla on ihailtavan kaunis pyrstö !! :DDD Ihanaa kesänjatkoa sinulle kaunokainen ! 🙂 T. Kristiina

    1. Voi vitsit sattuipa hauskasti! Kuvailin nimittäin juuri eilen yhden lempiaterioistani ja ajattelin pistää siitä tänään tänne ohjeen 🙂 Tosi kiva että löysit blogin ja vielä kivempaa että jäät seurailemaan! Hihii ja kiitos kehuista! Ihanaa kesää sullekin Kristiina! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *