Contour Kit – halpa VS. kallis

Sis. mainoslinkkejä

contour kit

Halpa contour kit – nyt löytyi ihan sairaan hyvä! Moni on hurahtanut contouring-meikkiin itseni mukaan lukien eikä mikään ihme – tällä kikalla kasvojen muotoja voi korostaa tai vaihtoehtoisesti häivyttää. Kasvoista voi muotoilla solakammat, nenästä voi tehdä kapeamman, poskista voi tehdä pyöreämmät jne. Youtuben ihmeellisestä maailmasta löytyy vinkkejä ja ohjeita eri muotoisten kasvojen meikkaamiseen palettien avulla.

Itselläni on muutama eri contour kit ja voin sanoa, että niiden ansiosta ”hyviä naamapäiviä” on ollut huomattavasti enemmän kuin ennen. Palettien käyttäminen on helppoa, kun muistaa, että maltti on valttia. Pienellä määrällä tuotetta pötkii pitkälle ja lopputulos on näin luonnollisen näköinen.

No mutta sitten itse otsikkoon. Ensimmäisen palettini ostin New Yorkista ja se oli Kat Von D:n. Olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Täältä Suomesta sitten hankin Anastasia Beverly Hills:n paletin, joka myös on ollut laadukas ja suht samaa hintaluokkaa. Erona näillä kahdella on pieniä sävy- sekä pigmenttieroja. Kat Von D:n sävyissä on parempi pigmentti, mutta Anastasia taas sisältää myös highlighterin, kun taas Kat Von D:n värit ovat kaikki mattaa.

Palettia käytän seuraavalla tavalla.

Anastasia

Anastasia Beverly Hills:n palettia ei tarvitse sen enempää hehkuttaa, siitä ovat varmasti monet kuulleet vain pelkkää hyvää. Hintaluokassa se on myös brändinsä mukainen, mutta laatu vastaa mielestäni hintaa. Paletti on myös todella riittoisa ja tykkään käyttää sitä myös silmiin. Omani olen tilannut täältä.

Joskus kuitenkin on tilanteita, jolloin lompakolle kevyempi vaihtoehto voisi olla poikaa. Minun on pitänyt kertoa löytämästäni dupe kitistä jo pitkään, mutta juuri kun yritin lisätä sitä ostoskoriin, se myytiin loppuun enkä päässytkään sitä itse testaamaan. Ilmeisen suosittu paletti kyseessä enkä yhtään ihmettele – hintaa sillä oli vain 10,90e. Nyt kuitenkin onnistuin saamaan sen ja sitä näyttäisi olevan edelleen saatavilla täällä.

Aivan kuten Anastasian paletissa, myös tässä on kaksi vaaleaa korostussävyä, highlighter ja kolme tummempaa sävyä. Olen nyt tehnyt tällä muutamat meikit ja toimii ihan älyttömän hyvin. Ainoa sävy, jota tässä jään kaipaamaan on tuo Anastasian alarivin vasemmanpuoleinen punertava sävy, jota olen käyttänyt silmissä. Jos nämä olisivat saman hintaisia, valitsisin Anastasian, mutta tuohon hintaaneroon nähden nämä saavat plussineen ja miinuksineen minulta hyvin samat pisteet.

contour kit
Aika samaa näköä

Vaihtoehtoja siis nykyisin löytyy, mikä on aivan mahtavaa. Jokainen voi valita suosikkinsa ja päästä hullaantumaan countouringin saloista.

contour kit suomi
Laukku täältä / Pusero täältä / Lenkkarit täältä

Ihanaa päivää<3

Lue dellisestä postauksesta: Jäädytettyä jogurttia vanhalla lahjakortilla

 

Kommentit (8)
 1. Heippa! Tuossa vertailukuvassa kumpi on kumpi kit? Entä osaisitko verrata koostumuksia, irtoaako tuosta halvasta versiosta väriä ihan hyvin ja onko miten kuivaa? Joissakin halpameikeissä on tosi huono pigmentti, ne ovat varisevia eivätkä tartu/pysy kunnolla. Onko tämän kanssa sitä ongelmaa, ja onko sävyjen välillä eroa koostumuksessa? Kovasti tekisi mieli kokeilla, mutta jos on yhtä heikko laatu kuin esim. Maybellinen contour-puuterissa, niin ei riitä minulle… Haluan kunnon contourit naamaan! 😀
  Ps. Tää blogi on ihan lemppari, sun jutuista tulee hyvä mieli ja saa tosi hyviä vinkkejä. Kiitos niistä! 🙂

  1. Heippa! Vasemman puoleinen on Anastasia. Jos olet snapchatissa niin laitoin sulle sinne vertailut tuosta pigmentistä 🙂 Sipaisin kaikki värit tuohon kämmeneen vieräkkäin. Minut löytää nimellä idajemina. Vaaleat sävyt ovat hyvin samanlaiset kummassakin. Tummemmissa sävyissä Anastasiassa oli parempi pigmentti. Tuosta Maybellinestä ei valitettavasti ole kokemusta niin vaikea verrata siihen. Olin kuitenkin ihan yllättynyt, että kuinka hyvä tuo dupe-versio on ja vielä noin edullisesti! 🙂
   Kiitos kovasti, lämmittää mieltä!<3

 2. Hei millaista tehonlisääjää suosittelisit nuorelle naiselle? Muistelisin että jossain olet maininnut Star nutritionin pwo rushin (muistaankohan ihan väärin) ja sellaista olenkin aikaisemmin testannut, mutta ainakaan minulle sillä ei juurikaan ollut vaikutusta. Lisäksi sen hinta on aikas korkea verrattuna tuotteen kokoon.:) olen jo pidemmän aikaa yrittänyt löytää hyvää tuotetta, mutta ajattelimpa nyt kysäistä mielipidettäsi että osaisitko mitään suositella.

  1. Heips Helena! Hyvin muistit! 🙂 Tuo on ollut lempparini ja minulle se on potkinut kovaa. Se riippuu kuitenkin mm. yksilöllisestä toleranssista piristäviin ainesosiin. Eli jos kahvia yms. tulee nautittua paljon niin sillä on vaikutusta asiaan. Star Nutritionilla on myös tämä edullisempi ja voimakkaampi tehonlisääjä, mutta tuota en ole itse vielä testannut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *