Brazilian booty

Hei nyt täytyy tulla ihan kysymään, että onko kellään samaa ongelmaa kuin itselläni? Kaivelin tuossa vanhoja bikineitäni esiin ja niitähän löytyikin ihan mukava määrä. Oli pinkkiä, lilaa, turkoosia, oranssia, keltaista..MUTTA! Aivan hirveitä alaosia! Sellaisia, että näyttää kuin olisi tullut lörtsyt housuun. Löysiä, kamalan muotoisia alunperinkin – oikeita turn off-pikkareita.

Kivahan se olisi, että mimmit, jotka ovat koko pimeän talven huhkineet salilla ja lenkkipoluilla, saisivat sitten päällensä hyvin istuvat bikinit, joissa tehty työkin pääsisi oikeuksiinsa.

Tänä kesänä sanon hasta la vista mummobikinit! Kesällä aion makoilla tyytyväisenä rannoilla. Nyt nimittäin löysin ihan täydelliset brazilian bikinit ja eritoten alaosat, jotka lätistämisen sijaan ennemminkin korostavat muotoja. Pikkaisen kismitti, kun huomasin bikineiden olevan nyt alessa, itse kun tilasin nämä parisen viikkoa sitten normihintaan. No mutta saapahan muut sitten mahdollisuuden tilata edullisesti!

brazilian Bikini
Viime vuonna löysin ulkomailta yhden mukiinmenevän alaosan. Tänä vuonna ei tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan.

brasilialainen bikini

Jos olet aiempina kesinä tuskastellut saman asian kanssa kuin minä, niin don’t worry! Nyt voit heittää vanhat lurpparytkyt kierrätykseen!

-30% bikinikampanja on nyt käynnissä ja se on voimassa vain huomiseen klo 11.00 saakka! Tästä pääset ihaniin biksuihin.

brasilialaiset bikinit
Yläosa 6,27€ ja alaosa 11,95€

Aurinkoista päivää kesän kissoille ja kolleille! Edellisessä postauksessa reseptiä ja tarinaa Losista 🙂

Kommentit (15)
  1. Näitä alaosia löytyy paljon Asokselta, surffimerkeiltä, Aliexpressistä ja Instagrammin kautta pienimmiltä sivuilta netistä.
    Ite tilasin tosi pienet viime vuonna Kinikai-merkiltä (muita hyviä mm. farronswim, khongboon swimwear ja midori), eihän niistä aasiassa ajatellut mitään mutta kun kokeilin himassa niin vähän rupes jännittää jos jossain Helsingin rannalla pitäis niissä mennä.. 😉

    1. Kiva että näitä on alkanut tulemaan! 🙂 ja varmasti näkyy tänä kesänä myös enemmän stadin rannoilla, siellä nähdään Mikaela! 😉

  2. oon itsekin tuskaillut bikinialaosien kanssa jo ties kuinka kauan !! aina ne näyttää ihan vaipalta vaikka peppua löytyykin. onneks vinkkasit näistä, täytyy käydä klikkaamassa ostoskoriin! 🙂

    1. Haha tiedän tunteen! 😀 Eipä kestä! Arvasin, että en voi olla ainoa tämän ongelman kanssa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *