BOOTYLLE 4 KINGIÄ LIIKETTÄ SMITHISSÄ!

Muikeaa perjantaita jengi! Treenipainotteinen viikko takana ja vinkkiä täältä suunnalta on lentänyt sinne päin monenlaiseen menoon! Selkätreenistä mun kuluttavaan HIIT-treeniin jne! Pidäthän silmät ja korvat avoinna etenkin Instassa @idajemina nimittäin jaan siellä paljon treenivideoita ja tipsejä! Kurkkaa myös storyn puoli, niin et missaa mitään!

Mutta herkut eivät suinkaan tämän viikon osalta tähän loppuneet sillä vielä ehtii! Aika antaa erityishuomiota takalistolle ja laittaa muutama kingi liike kiertoon Smithissä! Nämä ovat kaikki raskaita liikkeitä ja voin kertoa, että kyllä vaan mukavasti saa paikat haastetta! Bootyn lisäksi liikkeet ottavat myös jalkoihin, joten älä huolestu jos niissäkin polttaa – niin kuuluukin! Jos kaipaat liikkeitä kohdistetusti pelkälle pepulle, tsekkaa tämä postaus:

PARHAAT PAKARALIIKKEET SALILLA – NÄMÄ EIVÄT MENE JALOILLE!

Tässä postauksessa tuut näkemään monia suosikkejani ja aloitetaan yhdellä lemppareistani!

1. PENKILLE ASKELLUS SIVULTA

Ai että! Aivan super ja todella haasteellinen yhden raajan liike! Huomaa, että askellus tapahtuu penkin sivusta – ei takaa. Astu toisella jalalla penkille ja puske itsesi ylös suoraksi. Pidä jännite ylhäälläkin työskentelevällä jalalla. Laskeudu alas koskettaen toisella jalalla kevyesti lattiaa ja anna työskentelevän pakaran venyä. Sieltä taas oikein riipivästi ja kontrolloidusti ylös.. todella hyvä!

2. LEVEÄ + KAPEA KYYKKY(HYPPY)

Tämä seuraava liike on haasteellinen ja se puristaa viimeisetkin mehut pois. Sen voi tehdä joko ponnistaen tai askeltaen. Ota avuksi steppilauta ja aseta se Smithin alle. Tee ensin leveä kyykky pitäen steppilauta jalkojen välissä. Ponnista sieltä ylös steppilaudan päälle ja laskeudu kapeaan kyykkyyn. Tämä liike on raskas ja usein pelkkä Smithin vastus riittää. Liikkeen pystyy hyvin tekemään myös ilmankin vastusta ja Smithiä oman kehon painolla. Toinen variaatiovaihtoehto on ponnistamisen sijaan askeltaa laudalle ja tehdä näin vuoron perään leveä + kapea kyykky.

3. ASKELKYYKKY TAAKSE

Yksinkertaisuudessaan aivan loistava liike! Rakastan askelkyykkyjä niin käsipainoilla kuin Smithissä. Smithissä tehtäessä etuna on liikkeen vakaus ja se, että työn pystyy tekemään enemmän pakaroilla puristaen. Askella toisella jalalla taakse ja työnnä itsesi takaisin ylös koskettaen kevyesti vapaalla jalalla lattiaa. Etummainen raaja on työskentelevä puoli ja se pysyy vakaasti koko ajan paikallaan.

4. POLVIKYYKKY

Viimeisenä liikkeenä Smithiin lähtee polvikyykky! Liike on lantiota ojentava liike vähän niin kuin hip thrust sekä pull through. Älä kuitenkaan yliojenna lantiota liikaa yläasennossa selän kustannuksella. Pakaroiden puristaminen yhteen riittää, joten pidä keskikroppa koko ajan tiukkana. Lattialle kannattaa laittaa jumppamatto, jotta liike tuntuu mukavalta tehdä. Tässä liikkeessä on myös tärkeää uskaltaa pyllistää. Peppu kunnolla ulos alhaalla ja sieltä puristaen ylös. Rutista ne kannikat oikein kunnolla rusinaksi ja pidä siellä pieni pito, jotta saat haettua tuntuman pakaraan.

Jes! Ei kun pakarat pinkeinä kohti viikonloppua! Tää ilma on mun mielestä jotenkin tosi rauhoittava. Aurinkokelit on ihania, mutta sitten kun niiden jälkeen tulee vähän tällainen harmaampi ja sateisempi päivä, niin se tuntuu jotenkin tosi freesiltä, hapekkaalta ja rauhalliselta. Fiilaako joku muukin?

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PARHAAT WOMEN’S BESTIN TUOTTEET MUN MIELESTÄ!

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (8)
 1. Olisiko mitään tehokkaita liikevinkkejä pakaran sivuille, muuta kuin loitontajat? 🙂

  1. Moi! On!! Voin tehdä näistä postauksen ja näyttää🤩💪🏽

 2. salmiakkisatu
  25.5.2019, 11:21

  Moikka! Osaisitkohan neuvoa? Polvikyykkyä tehdessä polvet rasittuvat aikalailla, kun painot nousevat. Onkohan tähän mitään ratkaisua? Muissa liikkeissä ei ole ollut polvien kanssa ongelmia, mutta tässä tuntuu että mitä suuremmat painot, sitä enemmän polvet ottavat rasitusta.

  Kiva postaus muuten taas, kiitos! 🙂

  1. Moi!! Kiva että pidit postauksesta!🙌🏽💗 Näin näkemättä on vaikea sanoa, mutta kiinnitä huomiota etteivät polvet lähde kääntymään sisäänpäin. Ala-asennossa laskeudu pohkeiden päälle niin että takareidet koskettaa pohkeita. Eli sääri ja reisiluut pysyvät liikkeen ajan koko ajan samassa linjassa. Vältä istuutumasta jalkojen väliin W-asentoon. Laita myös matto jalkojen alle niin kova lattia ei paina polviin. Toivottavasti näistä on apua!😊💪🏽

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *