BOKSITREENI PUSH UP-LEGGINGSEISSÄ

Kaupallinen yhteistyö: Gazoz

Jauuuu mikä meininki! Nyt pyöräytetään viikko käyntiin räväkästi boksitreenin voimin, jossa samalla testasin kovassa huudissa olevat Brasil Sul Push Up-leggingsit! Kyllä! Näissä ei missään nimessä mitään toppauksia ole, vaan takaliston sydämenmuotoinen leikkaus korostaa ihanasti bebutskan kurveja.

Mikäs sen parempi tulitesti uusille trikoille kuin itse treeni! Tämän treenin voi suorittaa millä tahansa korokkeella – boksi, tasapenkki, puistonpenkki yms. käy erinomaisesti! Sekä ylä- että alakroppa saa kyytiä, mutta pääpaino on hanurissa ja jaloissa. Aloitetaan!

Boksitreeni

Tee jokaista liikettä 10 toistoa. Jos liike tehdään yhdellä jalalla, tee 10 per jalka. Kierroksen jälkeen pidä breikkiä ja toista sama uudelleen kaksi kertaa.

1. Boksillenousu yhdellä jalalla


2. Etunojapunnerrus jalat korokkeella


3. Hyppy boksille


4. Vatsarutistukset


5.  Täpäytykset vuorojaloin

6. Bulgarialainen askelkyykky


7. Mountain Climber


8. Boksille nousut sivuttain

Aijaijai! Brasil Sul- trikoot pärjäsivät treenissä erinomaisesti ja tuntuivat tosi mukavilta päällä. Joustavat, kiva vyötärön korkeus ja push-up leikkaus takana!

Sain myös nämä alla näkyvät saman merkin trikoot, jotka taas ovat Brasil Sul Classic malliston myydyimmät leggingsit – Fuso Cos Largo High Waist -housutEhdottomasti paras puoli näissä on kangas, josta ei näy yhtään läpi! Vaikka kuinka yritin hah! Se on tiivistä, napakkaa mutta samalla joustavaa. Ne myös istuvat hyvin kaikkialta. Bongasinkin tämän kommentin trikoista:

Hei! Pakko laittaa teille kiitokset. Tilasin teiltä Brasil Sulin Fuso Cos Largo High Waist -housut. Paketin saatuani (joka muuten tuli ihan supernopeasti) mietin jo, että ei hemmetti, nää housut ei ikinä mene mun päälle, näyttivät niin pieniltä. Mutta ne on ihan mahtavat! Tuo vyötärö istuu kuin mikä ja silottelee mukavasti. Heittämällä parhaat treenihousut ikinä. Kiitos paljon!

Minulla on koko S/M ja itsekin katsoin aluksi, että meneeköhän nämä jalkaan, mutta kangas tosissaan joustaa moninkertaisesti, joten ei ollut mitään ongelmaa. Myös noista push up-trikoista minulla on sama koko.

Mikäli Brasil Sul on sinulta vielä testaamatta tai kaipailet uusia ihanuuksia treeneihisi, Gazoz antaa lukijoille -25% alen sekä näihin PUSH UP-LEGGINSEIHIN että HIGH WAIST-TRIKOISIIN! Syötä kassalla koodi IDAJEMINA ja ale on sinun! Mutta ole nopea, sillä ale on voimassa vain neljä päivää alkaen nyt!!

Energistä viikon alkua! Koodi voimasa 10.-13.4.

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 5 PARASTA TREENIVINKKIÄ

Kommentit (14)
  1. Tilaukseen lähti nuo jälkimmäiset! Tää tuli kreivin aikaan, koska tänään heittäydyin jumppasalin lattialle niin antaumuksella, että sain aikaseks reiän yksien trikoiden polven kohdalle 😀

    1. Haha todellista kaikkensa antamista!😄💪 osui sitten hyvään saumaan! 😊

  2. Miten vastaa kokoaan? Jos on M-kokoinen, kannattaako noista high waisteista tilata S/M vai M/L?

    1. Mulla on yleensä M koko trikoista ja näistä S/M meni napakasti päälle 👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *