BLOGGAAJABOXISSA VALITSEMANI SUOSIKKITUOTE!

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

Wohoo! Olette varmasti kuulleet supersuositusta bloggaajaboxista, joka vuodesta toiseen on ollut älyttömän haluttu! Ilokseni voin kertoa, että sain kunnian valita tuohon tulevaan maaliskuun Bette Boxiin oman pitkäaikaisen lempituotteeni, jota kaikki tilaajat pääsevät nyt testailemaan!

Mikä ihme on Bette Box ja mitä se sisältää?

Bette Box on jokaisen kauneudenhoitoa, kosmetiikkaa ja ihania yllätyksiä rakastavan unelma! Se sisältää 4-6 kauneustuotetta ja jokaisen boxin sisältö on yllätys! Sitä ei koskaan paljasteta kokonaan etukäteen, vaikka pieniä vinkkejä ja vihjeitä tuotteista voidaankin antaa.

Paketti ilmestyy kerran kuukaudessa ja se sisältää eri valmistajien kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteita. Mukana voi siis olla niin meikkejä, ihonhoito – ja hiustenhoitotuotteita kuin hajuvesiäkin. Jokainen boxi on aina erilainen. Mikä parasta, sen ansiosta pääsee tutustumaan itselleen uusiin tuotteiseen ja lyötämään niitä parhaimpia luottotuoteita, joita ei välttämättä muuten olisi tullut löydettyä!

Tammikuun uudistunut Boxi antoi hyvää esimakua tulevasta! Älyttömän kivoja juttuja ja itse ei olisi ainakaan tullut kaikkia löydettyä ilman sitä. Monta ihanaa tuotetta ja vain tuolla yhden boxin hinnalla. Pelkän tuon yksittäisen ripsivärin ovh. oli 15,90€, kun taas koko boxi sisältäen viisi eri tuotetta vain 16,90€. Tästä juuri tykkään!

Maaliskuun Bette Box on bloggaajien kokoama!

Niin kun alussa mainitsin, seuraava Bette Box on bloggaajien kokoama sisältäen viiden eri bloggaajan suosikkituotteet! Tosi jännää nähdä mitä kaikki ovat valinneet, sillä itse tiedän vain oman tuotteeni! Huikeeta olla tässä mukana!

Sen verran voin paljastaa, että tähän suosikkituotteeseeni voi aina luottaa ja olen käyttänyt sitä jo pitkään. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen sen vaikutuksen huomasi ja ”hyvä naamapäivä” oli taattu. Halusin, että kaikki muutkin tilaajat pääsevät sitä testailemaan!

En malta odottaa mitä muuta paketti sisältää! Tiedän, että mukana on niin ihonhoitoa, meikkiä kuin hiuskosmetiikkaakin. Jänskää!

SINULLE<3

Mikä parasta Bette Box antaa teille blogini lukoille alekoodin idajemina, jolla ensimmäisen boxin saa hintaan 13,90 € (norm. 16,90€/kk)! Etu koskee jatkuvia ja 3 kk määräaikaisia tilauksia. Voit päättää jatkuvan tilauksen milloin vain haluat!

Bloggaajien suosikkeja sisältämät boxit myydään joka kerta nopeasti loppuun ja niitä ei riitä kaikille halukkaille. Joten rivakasti tilausta tekemään, niin et jää paitsi! Tilaa omasi TÄÄLTÄ ja muista hyödyntää alekoodi! Se on voimassa vain yhden viikon!

Ihanaa kauneusviikonloppua ja yllätyksellistä maaliskuuta! <3

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MISTÄ TIETÄÄ PAINON NOUSSEEN LIHAKSESTA EIKÄ LÄSKISTÄ?

Kommentit (4)
  1. Moikka! Asiasta poiketen, onko mahdollisesti tulossa lähiaikoina tarjousta näille sun treeniohjelmille, esim. ultimate butt building?😊 vai alanko säästää enskuun tuesta vähän haha

    1. Moikka! Taisitkin jo löytää ohjelmat! Mahtavaa että lähdit mukaan! Supereita treenejä!! 😘😘

  2. Heippa! Onko alekoodi voimassa 18 vai 19.2 asti?

    1. Moikka Minna! Alekoodi on voimassa 19.2 asti 😊👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *