Black Friday! Katso kaikki hulluimmat alennukset ja alekoodit täältä!

Sis. mainoslinkkejä.BLACK FRIDAY
Huh! Nyt on kahlattu kaikki paikat läpi ja etsitty parhaimmat Black Friday:n alennukset! Tällaiset spesiaalipäivät kannattaa aina hyödyntää, jos on jotakin mitä tarvitsisi tai jos esim. jokin lisäravinne on kaapista pian loppumassa.

Viimeksi osa missasi antamani alekoodin Fitnesstukkuun ja toivoi sen tulevan pian taas uudelleen. Tänään tuo päivä on täällä ja kaikista tuotteista saa minimissään -20% alennuksen TÄÄLTÄ!

Black Friday Banneri
Osa tuotteista on jopa -70% alessa. Ale ei koske: Better Bodies, GASP, Gorilla Wear, SOL Republic, Jaybird and Monster, Six Deuce and Concept2, Holistic and Solgar.

Junkyardilla saa jopa -50% valikoiduista tuotteista suosituista brändeistä, kuten Nike, Adidas, Fred Perry, Carhartt ja paljon muita! Voimassa vain tänään! Tarjoukset vaihtuvat sivustolla joka tunti, alkaen klo 7:00-23:00 asti, joten kannattaa olla kärppänä liikenteessä. Tästä kaupastahan menin aivan sekaisin, niin makeita kuiteita ah! Mm. alla olevat kledjut ovat sieltä.

kukkahousut
Svea leggings täällä / Svea toppi täällä
Fila vaatteet
Fila leggings täällä / Fila tank top täällä

House of Brandonilta saa -20% lisäalen alennetuista tuotteista koodilla BLACKFRIDAY. Tsekkaa aletuotteet täältä. Mm. tämä takki löytyy aleista useassa eri värissä ja nyt sen saa vielä extraedullisesti, kun käyttää lisäalekoodia!

takki

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on Ellos, jossa on ihan huikeita alennuksia monista eri kategorioista. Huom! Näissä tuotteissa on nopean loppuunmyynnin riski! Katso kaikki alennukset täältä.

kengat-ellos
Kahdet tämän talven kengät on tullut hankittu Ellokselta. Nämä kenkulit löytyvät täältä.

Ainiin ainiin ainiin! Vielä yksi! Nelly.com lupaa, että tulossa on kaikkien aikojen paras Black Friday. Kannattaa vierailla täällä päivän aikaan harvakseltaan, sillä superalet vaihtuvat tunneittain!

Mahtavia löytöjä toivotellen,

IJ

Edellisessä postauksessa: Herkuttelu – tuo fitnesspimujen ja punttipekkojen pahin kirosana

Kommentit (6)
  1. Pakko mainita että xxl myy (myös netissä) KAIKKI Niken tuotteet -40% ! Itse Nike hulluna olin taivaassa 😀 tosin tavarat loppuu aika vauhdilla joten hopi hopi 🙂
    Hyvää viikonloppua Ida ja Urho 😉

    1. Loistavaa! Ja sitä samaa sulle Bettis! 🙂

  2. Mistä toi sun harmaavaaleanpunainen treenipaita on ? 🙂

    1. Hm 🙂 mutta tosin jo aika vanha :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *